Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Vēstnieks Īrijā aicina latviešu meitenes neticēt laimes lāčiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kas
k
Vienmēr ir bijušas un būs sievietes,kas grib tikt pie naudiņas vieglā veidā,un ne jau vienmēr trūkuma spiestas,un kad sadod bietē,tad bļauj pa visu pasauli,kāpēc viņas muļķes,neviens ar specvienību netraucas atbrīvot no melno nāvējošām skavām.Muļķība un stulbums nav ārstējams.
vpzdu racing latvian girls
v
Mūsu meitenes ir skaistas,bet totali debīlas, tak man pienācies Anglijā ir sastapt muslimu,kurš aprecejis latvieti, tad šī pārgājusi protams musulmanismā.Pec gadiņiem tie muslimi ,kas aprecejušies ar latvju zeltenēm pieprasīs vietu Latvijā.Ko tad darīsiet cilvektiesību aizstāvji?Angļiem riebj līdz nelabumam tie pakestaieši un melnie, tie domā,ka šõs noslaktēt.Mūsu meitenītes iznīcina nācījas veselīgos gēnus sajaucoties ar melnajiem,pakestaniešiem,itāļiem.Pec gadu simteņiem mēdz bērnu bērnos atmirdzēties sentēvu vaibsti, tak vai nigeros atmirdzēsies kāds latvju sentēvs????Drīzāk otrādāk,kāds nigoroīdais šāmanis atmirdzēsies jaukteņu pēctečos.Hocetsa i nah..j sestj da i ribku sjestj.Ko var no latvieša dabūt , ja šīs ir nieka zemnieku dēls????
treknais vepris
t
i nezināju namaz, ka īrijā vēl ir vēstnieks.
Nu gan -zvirbulēns
N
Lembergam Tavuprāt arī nav bijusi nekāda izvēle?! Viena izvēle ir vienmēr - būt cilvēkam un tādam palikt jebkuros apstākļos!
Andrievs
A
Arī Latvijā neticiet un nebalsojiet Par Laimes Lāčiem !
Mazā
M
Nevajag aizmirst, ka "līgavaiņi" nav vis karstie latviešu, igauņu vai īru puiši, bet dvieļgalvas no Irākas vai Pakistānas sādžām, kur kādam rīkli pārgriezt vai ar akmeņiem līdz nāvei nomētāt normāla lieta.
ja
j
Vienmēr ir iespēja McDonaldā mazgāt traukus. Ja tīko pēc vieglas naudas, tad paliek noziedzība. Nupat portālā Cālis latviešu ģimene apsprieda plānu ar fiktīvu laulību organizēšanu pelnīt lielo piķi. Sieva vairākkārt uzsvēra, ka viņi nav finansiālās grūtībās.
ja?
j
Vilhelms » Paija 16:24 ------------------- kādas muļķības! atcerēsimies kaut vai stāstu par Polijas slimnīca komā guļošo jauno vīrieti, nekādām vēstniecībām ne prātā nenāca viņam palīdzēt
Vilhelms
V
Vēstnieks un viņa palīgi ir pirmie, pie kā griežas ārvalstīs ķibelēs un nelaimēs nonākušie tautieši. Ta ka nevajag muldēt par kādu tur jaukšanos vai nejaukšanos privātajā dzīvē. Šodien privāti, bert rīt jau neprivāti un publiski. Tā, lūk, pārgudriniece!
daunitis to XXL
d
Tur jau tā sāpe, ka nereti aicinājumi prātiņam nākt mājās atduras pret aizvainota pusaugu skuķa uzmesto lūpu. Viņa Ekselence aicina muļķītes ar pamatskolas izglītību nedarīt muļķības, bet ir cilvēki, kas pat no savām kļūdām nemācās.
daunitis
d
nav ko moralizēt 10:51 nespēju lasīt šos "labo onkuļu" padomus, jo ko resnais vepris šīm sievietēm iesaka? visbiežāk šīs sievietes to dara aiz izmisuma, jo nav citas iespējas! tā vietā, lai "izkastrētu" nekam nederīgo valsts pārvaldi, mēs ļaujam savu tautu nodot verdzībā ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------------- Arī izmisumā prātiņu nevajadzētu izkūkot.
zvirbulēns
z
Ej Dievnamā, ļimsti ceļos, lūdz piedošanu Dievam tam Kungam, bezdievi īstenais!
zvirbulēns
z
man? :) vairak jāizglītojas? vēl? :) CIK VAR! :) ----------------------- Tava atbilde: man? :) vairak jāizglītojas? vēl? :) CIK VAR! :) nozīmē tik vienu, Tev pietiek izglītoties, esi gana gudrs un žiperīgs. Tas priecē! :) Un patiesi, mani vērojumi tādi, ka nereti cilvēki, kuri velnsviņu zina ko kur salasījušies - beigās ir dumjāki par sētas stabu! Īpaši daudz tādu gudrīšu sorosiešu rindās, kas arvien lielās par savām studijā kādās tik ne pasaules augstkolās. Viņi tik daudz studējuši, ka beigās viens tukšš zero galā!
zvirbulēns
z
Vainot, nevainot, ko vainot, kad vainot - tā katra iekšēja lieta! Starpcitu, bieži vien cilvēkam nav nekāda izvēle, pilnīgi nekāda! Jūs, es skatos, esat gana labi ēdis, gudri filozofējat no saviem tauku augstumiem! Vecāki - nulle, skolas sols - nulle, sabiedrība - nulle, tai i paša valsts - latslāvija, bez formas un satura! Un tad, kad tu cilvēkbērns izaudz tādā tukšumā, tad ir tā, ka izvēles nav, viss iet savu nolikto gaitu!
zvirbulēns
z
Žetons!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas