Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

VID – līdz pēdējam nodokļu maksātājam!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ter
t
VID beidzot ir jāsaprot, ka mazam uzņēmējam nav naudas algot labu grāmatvedi! VIDa darbiniekiem būtu jāpalīdz tikt galā ar grāmatvedību, lai es turpinu strādāt. pret mani nevar izvirzīt tās pašas prasības, kādas ir pret uzņēmumu ar 4 grāmatvežiem. Reiz, zvanot uz konsultāciju tālruni, kur gribēju noskaidrot, kā pareizāk darīt, man tika pateikts - nedomājiet nemaksāt nodokļus!! ja jau negribētu maksāt, nezvanītu.
Os
O
Viss ir skaisti, ja uzņēmēji maksā nodokļus, bet kurš ir ierosinājis algu aploksnēs? VID cenšas kaut ko izcīnīt, bet tas izdosies tikai tad, kad mainīs kontroles metodes un tiešām ieskatīsies, ko saņem menedžeris, nevis pārdevējs un jāieskatās ne tikai grāmatvedībā, bet gan arī bankas kontā, kur tiek atspoguļoti realitātes ienākumi. Tad mēs varēsim runāt par to, cik uzņēmējs maksā nodokļus. Latvijā ir jāiemācās dalīt "lielo torti" mazos gabaliņos un tad tiks katram kaut kas. Ja Latvijā situācija ritēs tāpat kā līdz šim, tad Latvija ies uz grunti un tirdzniecības apgrozījumu uzturēs pensionāri, jo visi pārrējies būs aiz kalniem zelta meklējumos.
rpg
r
es par 100% pievienojos autoram. VID IR REPRESĪVA IESTĀDE!!! valsts ierēdņi ir stirpi - spēks viņos rodas no savstarpējiem cīniņiem par amatiem un visu uzkrāto žulti viņi itin bieži izliek uz tiem dažiem procentiem valsts iedzīvotāju, kas patiesībā uztur pārvaldes darbiniekus. VID darbinieki neprot kompromisu mākslu, stingri pēc burta ir jāņem visu, ko var uzņēmējiem izdomāt noslaukt. starp citu, uzminiet kāda ir pirmā vēstule, ko VID nosūta jaunajiem uzņēmējiem? Kā pirmo VID sūta draudu vēstuli - "ja Tu mums savlaicīgi nemaksāsi, mēs Tevi drāzīsim"; Un personīgās tikšanās reizēs viņi saka, ka nezināšana neattaisno. kur tad paliek VID darbs par jauno uzņēmēju izglītošanu? es vēl esmu diezgan advancēts mazais uzņēmējs, kā tad lai tiek galā cilvēki bez izglītības, kas, piemēram, laukos vēlētos legāli audzēt zemenes? VID vadība ir jānomaina pilnībā uz efektīvu - biznesā un lielu kolektīvu vadībā pieredzējušu un sevi pierādījušu vadību!!! VID ir jāpārveido par uzņēmējdarbību atbalstošu institūciju! var līdz vemšanai par to visu runāt, bet kā redzams, šī valdība arī tikai māk operēt ar to ciparu, kas viņiem ir budžetā, nevis proaktīvi un radoši strādāt pie tā, lai attīstītu valsti!
Gundega
G
šobrīd nelegālā nodarbinātība ir 30%, tas ietekmē ne tikai nodokļu nomaksas, bet arī grauj normālu konkurenci tirgū, līdz ar to arī pārējie 70% domā par "aplokšņu" algu izmaksu. Drīz būs situācija, ka PVN pārmaksas būs lielākas, kā budžetā iemaksāts. Abrusrds vai ne, jo iekšējais patēriņš, kaut arī krītas, tomēr ir. Pensionāri un skolotāji esplenādē piketē, bet mājās raud, jo saprot, ka nebūs iespēja samaksāt par dzīvokli un pabarot bērnus. Vai tikai gadījumā autors nav upuris finanšu policijas nesenajām aktivitātēm, jo šādi cilvēciņi ir visneapmierinātākie, jo tiek izjaukta iestrādāta shēma nodokļu nemaksāšanā.
Mantrausis
M
Problēma nav VID, VDK, Kalnozolā vai vēl kādā "kokā"... Problēma ir aiz šaurām, neperspektīvām interesēm nesaskatīt valsts un katra uzņēmēja stratēģiskās intereses vismaz 5-10 gadu tālākā nākotnē! Ja VID, PVD, MADEKKI utt. galvenā funkcija ir sodīt un vēlreiz sodīt, nepadomājot, ka sodītais uzņēmums var valstij dot lielāku labumu tad, ja tas strādā ilgtermiņā, nevis izput, samaksājot sodu... Piedodiet! Tas pats attiecas uz politiķiem! Turpat GADU muld par valsts pārvaldes reformām, lai apzinoties, ka valsts mums izmaksā dārgi... Nauda tiek lasīta pa grasim īstermiņa vajadzībām - un tālāk? Starp citu - arī Kalnozols tāpat Kā Lembis vai Vaļera ir bijis daudzu partiju barotājs... KAS tad nu atkal ir noticis, ka kaut pustukša, bet tomēr bļoda tiek sapauksnīta lausku lauskās... Jeb Kalnozols nu jau būvē Dubaiju vai Šardžu?
pamela
p
Kalnaozolam kaut kas uzkāpis uz varžacss,bet daudz kur viņam taisnība par VID.Tie ir reketieri.
te nu esam
t
It kā jau taisnība. Bet tikai viens bet... Bet pats nevienu kukuli nevienam nedevi? Nekad, neko, nevienam? Un vienmēr visu tikai godīgi darīji, pēc labākās sirdsapziņas? Un nekad ne par vienu shēmu un shēmotāju neko neesi zinājis. Un par to ko esi zinājis uzreiz informējis KNAB un citas attiecīgās iestādes? Ja godīgi, es neticu. Es domāju, ka Tu pats,Kalnozol, arī esi pielicis savu roku, lai šo valsti nobīdītu tuvāk atejas caurumam. Tatad pats arī daļēji esi atbildīgs.
tall
t
Raxts atbilstoshi situacijai bet vai tad pats misters Kalnozols domee nesedeeja un businesu nebiidiija?
Garry
G
Daudz dzirdēts par VID pēdējā laika izdarībām. Par valsts iestāžu darbinieku līmeni pan jau sen nav nekādu ilūziju, tomēr šis jau sāk pārkāpt jebkuras robežas. Draugi mīļie, neaizmirstiet, kas jūs baro! Ne jau Saeima ar savu budžetu, bet gan mēs, uzņēmēji un strādājošie, ar saviem nodokļiem. Pietiks mums kolektīvi pārstāt tos maksāt (kas jau diezgan masveidā notiek, cik man zināms), un jūs visi bez darba paliksiet! Neaizmirstiet to!
eis
e
Sistēmas birokratizācija ir apzināts,vadīts process- birokratizēta iestāde ir viegli vadāma, pārskatāma,prognozējama,tajā var momentā izskaust jebkādu brīvdomašanu(kas pie birokrātiem,tāpat ka'pie komunistiem ir lielākais noziegums),tās resursus pilnīgi legālā veidā var izmantot savtīgiem mērķiem.
nesaprasha
n
Bet kas tad bija K&K?? Vini ar savu mantu nekadu atbildibu nenesa.
pmlks
p
šo tekstu sacerējis Kalnozols. Par būtību nav ko piebilst! Viss ir tā kā kungs raksta! VID strādā padomju laiku grāmatvedes un OBHS skolu izgājušie. Vēl jau ir arī jaunā kaluma mahinatori.
nezāle
n
Par VDK metodēm man pastāstīja paziņa, kura redzējusi, kā izseko Loskutovu policisti ar rācijām. Kad viņa to, iekāpjot trolejbusā, pateikusi Loskutova k-gam, viņam tas neesot bijis pārsteigums. Kur mēs dzīvojam?
Berta
B
VID ar visām savām struktūrām pats ir caur un cauri korumpēta iestāde.
Beibe
B
Bet par VID piekasīšanos jau arī veca taisnība, Jakāns neko nav mainījis...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas