Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

VID privātpersonai liek budžetā iemaksāt 12,7 miljonus latu

Pēc nodokļu audita Valsts ieņēmumu dienests privātpersonai Jevgeņijam Jakovļevam noteicis budžetā papildus iemaksāt 12,725 miljonus latu, liecina paziņojums oficiālajā laikrakstā Latvijas Vēstnesis.

J.Jakovļevam uzrēķināts iedzīvotāju ienākuma nodoklis 6,733 miljonu latu apmērā, soda nauda - 3,366 miljoni latu, kā arī nokavējuma nauda - 2,625 miljoni latu.

Papildu aprēķinātās summas iemaksājamas budžetā 30 dienu laikā.

VID lēmumu par nodokļu uzrēķinu vēl iespējams pārsūdzēt viena mēneša laikā VID ģenerāldirektoram.

Lursoft informācija liecina, ka J.Jakovļevs saistīts ar nekustamo īpašumu jomu. Viņam pilnībā pieder Namu pārvalde Maskavas, kur viņš ir arī valdes loceklis. Nevienā citā uzņēmumā viņš nav ne dalībnieks, ne amatpersona.

Iepriekš J.Jakovļevs bijis vienīgais īpašnieks arī Strojtrans, kas nodarbojas ar būvniecību, augkopību un lopkopību, kokmateriālu, būvmateriālu un santehnikas ierīču vairumtirgotājā Kresko konsultācijas, vairumtirgotājā un programmēšanas pakalpojumu sniedzējā Internet house, būvniecības un būvmateriālu vairumtirdzniecības uzņēmumā Betasistem. Viņam piederējuši arī 50% kapitāldaļu uzņēmumā Penta Plus, kas gan tagad ir likvidēts.

VID ir finanšu ministra padotībā esoša tiešās pārvaldes iestāde, kas nodrošina nodokļu maksājumu un nodokļu maksātāju uzskaiti, valsts nodokļu, nodevu un citu valsts noteikto obligāto maksājumu iekasēšanu Latvijas teritorijā, kā arī iekasē nodokļus, nodevas un citus obligātos maksājumus Eiropas Savienības budžetam, īsteno muitas politiku un kārto muitas lietas. VID izveidots 1993.gadā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas