Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

VIDEO: Vēsturnieks: no ECT sprieduma Kononova lietā gaidām vairākas atbildes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
somugrs
s
В январе 2009 года Минобороны Швеции объявило о готовности сократить армию на треть, но уже спустя два месяца передумало и снова начало наращивать боевую мощь. Цель — сделать вооружённые силы более мобильными и отвечающими требованиям времени. К этому шведское руководство побудил… анализ войны в Южной Осетии, после которой скандинавы приостановили военное сотрудничество с Россией. К каким же выводам привел этот анализ? А вот к каким. Нужно обеспечить все условия для того, чтобы за неделю под ружьё могли встать 50 тысяч человек. Число батальонов постоянной боевой готовности предполагается увеличить с трёх до восьми. Порядка 1700 военных предполагается задействовать в международных миротворческих операциях, и каждый из них будет готов служить "там, где потребуется и когда потребуется". Предполагается также увеличить количество стоящих на вооружении истребителей Gripen и боевых вертолётов. Ни о каком сокращении числа подлодок речи не идёт, а число надводных кораблей также должно вырасти…
A. Š.
A
Tagad kārta Katiņas slepkavām.
Viesulis
V
Vismaz upuru radiniekiem ir kāds mierinājums, ka slepkava nav palicis nesodīts!
Anastas
A
ĢEŅ POBEDI !!!
galvas dakteris
g
Latvija ECT Lielajā palātā uzvar Kononova lietā LETA Pirmdiena, 17. maijs (2010) 11:48 Latvija uzvarējusi Eiropas Cilvēktiesību tiesas (ECT) Lielajā palātā lietā «Kononovs pret Latviju», aģentūrai LETA apstiprināja Ministru kabineta pārstāve starptautiskajās cilvēktiesību institūcijās Inga Reine. ECT Lielā palāta lēmumu pieņēmusi ar 14 balsīm «par» un trīs balsīm «pret». Līdz ar to tiesa atzina, ka Latvija nav pārkāpusi Eiropas Cilvēktiesību un pamatbrīvību aizsardzības konvencijas 7.pantu, kas noteic, ka nav pieļaujama sodīšana bez tiesas. ECT Lielās palātas spriedums nav pārsūdzams. ---- Raudi, čelovek. Un visi pārējie šovinisti pkopā ar tevi. Šī ir jūsu melnā diena.
janka
j
hei,pat krivu portāli lenta ru ziņo,ka Koninovs ir zaudējis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! taisnība ir uzvarejusi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!slepkava paliek slepkava.
galvas dakteris
g
Man vienmēr patīk klausīties pretrunās sapinušos sarkano draugus. Ja cilvēks, kurš uzdodas par juristu, nevar pateikt, vai noziegums bija jāiztiesā līdz 1954. gadam (un kāpēc tieši līdz 1954.?) vai vispār nebija jāiztiesā, tad tāds nav "jurists", bet demagogs. Prasība, lai komunisti tiesātu paši savējos un ja nav notiesājuši, tad noilgums, dod ļoti labas iespējas visiem bijušajiem vācu puses noziedzniekiem, kas vēl palikuši netiesāti, iet uz ECT ar tādām pašām prasībām kā Kononovs. Tikai nez kāpēc viņiem noilguma nav un viņus ceļ ārā no slimnīcu gultām pat 90 gadu vecumā. Bet 2008. gada paziņojums, ka komunisti stābv pāri likumam, drīzāk piestāvētu kādam lielkrievu šovinistu pārstāvim, tādam kā čelovek.
V
V
-- Ответ только один: Полное оправдание Кононову! Za bazar otvečaeš?
yessss
y
LTV panorāma ziņo, ka Latvija Eiropas Cilvēktiesibu tiesā uzvarējusi Kononova lietā!
replika
r
Kononovs ir zaudējis - info no jaunākajām ziņām!!! :)
Viesulis
V
Tas tikai parādīs, ka arī krievu noziedznieki var tikt sodīti tieši tāpat kā jebkurš cits par līdzīgiem noziegumiem. Cita lieta, ka lielākā viņu daļa jau sen vārās elles katlos!
V
V
Esmu jau Tev devis atbildes, vai īsa atmiņa? Un nevajag melot, latviešu Wikipedia ir skaidri nodalītas Kononova iedomas no zināmiem faktiem. Sarkanos suņus vācieši apšāva un Kononovs savā diversanta prātā izdomāja, ka vietējie šos nodevuši. Protams atriebties neapbruņotiem vietējiem ir daudz vieglāk kā vāciešiem. Varonis.... jāsmejas.
krievs
k
В том то и дело, что кроме неродившегося ребенка, все были виновны. Судят убийцу убийц, даже смешно.
Dīzels
D
Liekas kad draudzība ar Krieviju iet uz beigām. Bet Krievija pati ir vainīga no slepkavu liek godā. Laiks Krievijai saprast kad cilvēku slepkavas nevaig godāt lai ar cik viņam medaļu pie krūtīm ir spraustas.
35
3
Человек 11:18 -- Ответ только один: Полное оправдание Кононову! ----------------------- даже если он убийца невинных?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Kononovam un Samsonam pasniegs speciāli Uzvaras dienas 65.gadadienai veltītas medaļas

Partizāns vai kara noziedznieks?

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas