Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Viena no Viņķeles prioritātēm būs cīņa par mazākām medikamentu cenām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Z Līvmane
Z
Visu veselības sistēmu ir nepieciešams sakartot!
fedja
f
**ko** :)) nu ne tacu! :)) Cenas zalem tiesam ka eiropa! :)) Tik ta alga ka krizes latvija! :))
ko???
k
Lavents bijusas Bankas Baltija prezidents????? tagad valsts prezidents???? ko??????? ko???????
Dimba
D
>.>>>.Šodien, 12:29 ko??? Paklau, ja jau reizi esi sists galvīņā un slulbbs no iekšām, varbūt neradi to publiski? Labi, prezidents BB bija Tālis, bet Saša bija "tikai" Uzraudzības padomes priekšsēdētājs. Bet vai tas kaut vai ko maina pēc būtības? Kaut viens nozagtais cents atgiezīsies atpakaļ? Sašam, veselīgā rīta skrējiena laikā, viņa ārpilsētas rezidencē Jūrmalā, kaut viens smilšu graudiņš iebirs šībā?
  • 3
  • 0
lilija
l
un te-uzteikums tautai!!! tauta saka protesteet un malaci-skatisim ko panaaks...ja tauta buutu klusejusi,tad tas butu norma un neviens no deputatiem pat pirkstu nepakustinatu..... luk ta ..taka-tauta-ja gribi kaut cik maz cilvecigi dzivot,tad protesteee!!!
Krējums Saldais
K
Ļoti pareiza politika - vispirms pateikt, ka cilvēki pensijas nav nopelnījuši, jo strādājuši citā valstī, bet pēc tēlot komunistu un cīnīties ar tirgus ekonomiku lai pazeminātu cenas zālēm. Absurds. Analgīns un aspirīns kapitālismā vienmēr maksās MAKSIMĀLI augstāko cenu, kāda vien iespējama. Pensijas un algas jāceļ, vismaz līdz eiropas vidējam līmenim.
Dimba
D
Lai vadītu kaut ko kaut drusku lielāku par plastmasas trīsriteni, jau ir vajadzīga ārsta pārbaude. Bet, lai vadītu VALSTI, tad sanāk, ka jo glupaaks, jo labāk? Kad tad beidzot būs OBLIGĀTĀS arstu parbaudes šitiem galviņā sistajiem grūtnienīšiem - karlīnēm un kārļiem!?
  • 5
  • 0
Dimba
D
Atceros, kadreiz, vēl sen, senos laikos, kad Valsts Bankas prezidents vēl varēja ņemt kukuļus gaišas dienas laikā, un nebaidījās ne paša vella, kad BankasBaltija perzidents Lavents, apzadzis pa tukšo visu valsti, vēsā mierā sūkaja kokteiļus Linezera slimnīcā, mūsdienu dižo medicīnas spīdekļu, bijušo kom-bosu Lejenieka un viņa drauģeļa Strēlnieka drošajā paspārnē, gluži kā velniņš no kastītes bija izlecis kāds Zirgu ministrs. Izglītība viņam bija veterinārs (lopu ārsts). Atsūtīja viņu pati Providece: Ārprātīgais Prezidents, ministrēšanas misija: smagi bruņots zirgu bataljons Rīgas centrā. Devīze bija: "Ar smaidu uz lūpām atlaidīšu VISUS ārstus - aplokšņu ņēmējus!". Kā tas viņam izdevās, vēsture klusē. Taču vismaz mani pašu (toreiz vēl strādāju Latvijā) viņš nu neatlaida nekādā veidā. Gluži otrādi, aizbrauccu strādāt uz Skandināviju pats. Kaut kā ļoti sasaucas pašreizējās ministres pašreizējie solījumi ar Zirgu ministra slimo smadzeņu murgiem. Jacer, ka arī skuju taciņa būs tāda pati.
Cepums
C
šitā, ar trakajām acīm, zin kā tesmeni jāspaida lai tiktu pie piena :D :D :D.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas