Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Vienotība ar reklāmas rullīšiem TV sāk "mēreni iesildīt" vēlētājus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Polšs
P
Nu tik panesās - Vienotība foršie, pārējie - ļaunie. Baigi atgādina futbola fanus " Mi Spartak, a vi -g*vno!" Pārējie, protams, par govno nodēvē jau Vienotību. Vissmieklīgākais ir tas, ka pašalbuma meklētāji sastāda ~ 80% jebkura politiska spēka, bet pārējie 20% ir vienkārši stulbi auni
JāJā
J
Tu labāk parēķini, cik Šlesers ar Šķēli ir samaksājis Stendzeniekam Ērikam no MOOZ! un pārējās reklāmistu un pīāristu kaudzes "Par labu Latviju" un AŠ kvadrātā veidošanu - tur mīnūšu gari reklāmas klipi iet jau n-tās nedēļas. Bet šie Vienotībā ar dažām sekundēm knapinās pāris dienas.
alleluja!
a
Es par SC, jo jābalso pret visām citām "apvienībām".
nuja
n
Kas par agru, tas par skādi. Tā zupiņa ātri vien saskābs!
WC
W
Es izvēlēšos mazāko ļaunumu izvēlēšos prezidenta amatam Budbergu ne Ēlerti!
piebilde
p
Starp citu šodien Ķīļa kungs raidījumā "Kas notiek Latvijā" pateica tieši tās pašas frāzes ko itkā neprātīgie "komunāri" pie MP jau teica ziemā.Ķīlis bija runājis ar deputātiem bet "komunāri" ar ministriem un frāze bija "mēs nezinām ko tauta grib" un "nezinām ko darīt".
fiksais
f
Ezītis ir sabraukts kopā ar visu savu varzu. Viņiem nav idejas. Diemžēl. Viņs ir kā paklausīgs memmesdēliņš - pareizs. Ļoti pareizs. Bet bez savas IDEJAS! Šī reklāmas kampaņa ir pierādījums tam! Mēs negribam, negribam, negribam... Bet ko mēs gribam? Pareizi piezīmēji, Urbis intensīvi mācoties angļu valodu - par premjeru notēmējis, cephlēvicam esot ārlietministra postenis paredzēts... Nu ja Saeimā kerza zābaki grabēs, tad gan jātinās ātrāk būs prom! Bet pašu bāliņu negausība ir novedusi pie šī dramatiskā rezultāta. Tā vietā lai saprastu savas kļūdas, izrādās kāds cits atkal vainīgs pie mūsu likstām! Un stūrgalvīgi mums mēģina iesmērēt 20 gados iepuvušu preci - tās pašas sejas, tie paši teksti. Vai vari pateikt iemeslu, kādēļ kaut vienu šo mēslu vajadzētu vēlēt vēlreiz?
Jukums
J
Diemžēl, tie ir tikai tukši apgalvojumi. Vienotībai ir savs fanu pulciņš, kuri cer uz kārtējo "labo caru". Bet, tas ir arī viss. Jo viņiem nav argumentu kāpēc par viņiem vajadzētu balsot. Viņi faktiski neatbild uz jautājumiem, ierosinājumiem un tāpat realizē jau 20 gadus ilgstošo, postu nesošo, ekonomiski - labējo politiku. Kādas 28 balsis viņi var dabūt, bet ar to nepietiek. Saskaņa jau šobrīd viņus apsteidz reitingos un, kā rāda pieredze, tad par Saskaņu vienmēr nobalso vairāk nekā uzrāda aptaujas. Vienotība nepiedāvā neko tādu lai šo situāciju mainītu. To nevar ar tukšām, neko neizsakošām reklāmām, bet ar konkrētiem piedavājumiem un konkrētiem darbiem. Bet nav ne vienu, ne arī otru.
dingo
d
ha, ja būtu noslēguši analogo tv, tad varētu sildīt paši sevi :D
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Vienotībai nemaz nevajag tas masveida reklāmas TV. Lielākā daļa cilvēku jau ir izdarījuši savu izvēli un tā ir par Dombrovski. Cilvēki KAUT KO TOMĒR saprot! Šeit Latvijā nedzīvo dauņi. Šeit dzīvo cilvēki kuri mīl savu zemi, savu tautu un domā kas būtu labāk. Rūgtums ir daudziem, bet ne jau Valdis ir atbildīgs par skaudro ikdienu mūšu LATVIJĀ. Viņš cilvēks cenšas pēc labākās sirsapziņās. Un cilveki to redz un novērtē! DOMBROVSKIS būs nākamais premjers! VIņš BŪS! Bet Ļ' Urbanovičs varēs turpināt atpūsties arī nākamos 4 gadus, bubināt kaut ko, atbalstīt Nilu un turpināt angļu valodas apgūšanu.
Jukums
J
Kā gan lai dzīvo bez cerībām? Pat ja šīs cerības ir tikai iluzoras. Tomēr, valdībai tad arī ir jāpasaka patiesība, nevis jāklusē un, diemžēl, pat jāmelo. Ja to nedara, tad zūd ticība konkrētajai partijai, kas arī notiek. Loģiski, ka visa tā rezultātā, pieņemu, ka nākamais premjers būs Urbanovičs.
fiksais
f
Tā ir kad kampaņu taisa čomi. Tad kvalitātei nav nozīmes. Kā bija ar pīrādziņiem. Bet vai sasniegs rezultātu? Šī reklāma vairāk atgādina procesu, kur kādam obligāti jāsaņem nauda. Par procesu. Bez rezultāta. Bet ja pati partija piever acis uz šo dīvaino procesu? Vai vērts par tādu balsot? Vai šie konformisti spēs vadīt Latviju? Spriežot pēc pieredzes - nē! Tad par ko balsot?
Budapešta vēl atceras 1956..
B
DOMBROVSKIS! NĀKAMAIS PREMJERS NĀKAMAJIEM 4 GADIEM! PAR LATVIJU!
Revolt
R
Lūk jūs Jukum arī dzīvojat ilūzijās.Vai tad kādreiz ir bijis tāds plāns "atīstīt ekonomiku"?Kopš esam krīzē es personīgi neko tādu neesmu redzējis un arī neceru ieraudzīt.Pašlaik viss notiek pēc klasiskās "ekonomikas saraušanās" scenārija kad nauda paliek arvien mazāk un mazāk.
Jukums
J
Mani neatstāj sajūta, ka valdība nevis plāno attīstīt ekonomiku, bet gan reāli un klusi darbojas lai šo ekonomiku mazinātu. Jo eksistē teorijas un ārzemju ekonomistu ieteikumi, ka tieši tā ir jarīkojas. Un Dombrovskis kā labs grāmatvedis, velkot ar pirkstu pa tabulas ailītēm, tos arī klusi un centīgi pilda. Bet šādu kroplīgu nodokļu sistēmu, kāda mums ir šobrīd, vajag mācēt izgudrot. Pat lielie valsts uzņēmumi izgudro veidus kā nemaksāt nodokļus valstij, kurai viņi paši faktiski pieder. Absurds!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas