Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Vienotība gatavojas valdības „otrajai elpai”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
viesis
v
P.S. Interesanti būtu zināt, ar ko nodarbojas pārējie no tā paša Vienotības ziedotāju pulciņa, no kura nāk Hercogs. Ja nemaldos, runa bija par četriem vai pieciem jauniešiem, kas ziedojuši nezin no kurienes ņemtus līdzekļus. Es varu derēt, ka viņi, kā politiski aktīvi jauni cilvēki, arī ieņem vadošus amatus Vienotības vadītās struktūrās.........
viesis
v
Nu nezinu, grūti iedomāties, ka kādi cilvēki no malas pateica Mūrnieces kundzei- mēs te izdomājām, ka tev nepieciešams vēl viens padomnieks, un mums pat ir kandidāts priekš šī amata, tev pat nebūs jānopūlas meklējot ko tur ielikt.... neliekas, ka tāda aina būtu diezgan smieklīga? Vai vēl smieklīgāk izskatītos, ka Mūrniece nemaz nezināja, ka viņai ir vēl viens padomnieks, kam maksā algu ne par ko....... :))))) Par ziedotāja naudas avotiem, tas tā, tur protams, partija var arī īpaši nekontrolēt. Bet runa jau ir vairāk par to, ka cilvēks ziedo zināmu summiņu Vienotībai, kaut vai aizņemas bankā, un tūlīt vai drīz pēc tam dabon siltu amatu Vienotības vadītā ministrijā, kur viņam VALSTS maksā algu ne par ko, tādējādi atlīdzinot zaudējumus, ko viņš ir cietis ziedojot partijai.....
Jā!!
J
Neesmu īpaši iedziļinājies Hercoga lietā, bet vai gadījumā nav tā, ka gan amatu izveidoja, gan viņu tajā iekārtoja cilvēki kam ar Vienotību nav nekāda sakara? Savukārt to kur ziedotājs ņem naudu partijai ir neiespējami izkontrolēt, tā var tikai pēc attiecīgu iestāžu prasības to ieskaitīt valsts budžetā.
viesis
v
Jā, Hercogs starp citu, ir klasisks Vienotības dubultmorāles paraugs. 1. Kā tagad izrādās, viņš ir ziedojis Vienotībai naudu no neesošiem iekrājumiem. 2. Kā pateicība speciāli viņam tika radīts amats Vienotības vadītā ministrijā (viņš nenomainīja kādu citu, bet sāka darbu jaunā amatā) 3. Kā redzams no viņa intervijas- nekādas nepieciešamības pēc šāda amata IeM nebija. 4. Ja zēns būtu bijis drusku gudrāks, viņš vēl joprojām sēdētu savā amatā un saņemtu algu ne par ko, un gada beigās varbūt atkal varētu atļauties ziedot Vienotībai kādu summiņu... Un pasakiet man, uz kāda pamata Dombrovskis un citi var cerēt, ka pēc šitādiem gājieniem viņu reitings saglabāsies nemainīgs?
......
.
jau saku rakstit, ka tas reali notiek - bus visiem interesanti :)))
Jā!!
J
Artūrs Hercogs tika nekavējoties atlaists no padomnieka amata.
normals politisks speks
n
Normals aizejosais politiskais speks, kam reitingi krit diezgan lielos atrumos, no ka izriet, ka dala to nodrosinato latviesu (lai kas zem ta ari tiktu saprasts) atbalsta kadu citu politisko speku.
west
w
Vienotība ir normāls politisks spēks. Pašreiz nodrošinātam latvietim, ar pietiekoši lielu izpretni par politiku un politiķiem, nemaz nav cita spēka ko atbalstīt. Nevar visu laiku gaidīt ko jaunu, nenobriedušu, piāristu uzpūstu un no vecām pelavām sagrābstītu.
Islandes ķērpis
I
Jā, "Darbs dara brīvu" Vienotībai un citiem paverdzinātājiem ZZS, TP, LPP/LC ļoti piestāvētu dēļ nevēlēšanās mainīt regresīvo nodokļu sistēmu, kur strādniekam ir daudz lielāki nodokļi, nekā miljonāram.
Islandes ķērpis
I
Bet lūdzu - Mūrnieces padomnieks Hercogs, kurš tiešām nevarēja paskaidrot ar ko nodarbojas.
es
e
neticu es sarkanajai raganai.
Cunami
C
labs plakāts sanāktu no tās fotogrāfijas - vajag tikai pilnveidot: divās strīpiņās zemāk par mazajiem V uzrakstiem, stilizētas baltas dzeloņdrātis, bet pašā apakšā uzrakstu: "darbs dara brīvu". tas priekš simtlatniekiem un visiem pārējiem, kas vēl uzturas šajā geto, ko sauc par Latviju (izņemot valdību veidojošos).
Jāā
J
valsts pārvaldē strādāt neviens, kurš ziedojis kādai V partijai, ir kādas V partijas biedra radinieks, skolasbiedrs vai biznesa partneris utt., ja vien šo amatu neiegūtu konkursā. Vienotības cilvēkiem konkursi neeksistē. Un V bija tā, kas pirms vēlēšanām par to kladzināja. tagad jau aizmirsies, ko solīja.
Jā!!
J
Šlesera šofera dēls NEVARĒJA paskaidrot ar ko nodarbojas, tieši tāpēc arī viss sākās. Bet pēc Jūsu kritērijiem valsts pārvaldē nedrīkstētu strādāt neviens kurš ziedojis kādai partijai, ir kādas partijas biedra radinieks, skolasbiedrs vai biznesa partneris utt. Vai nesanāks tā, ka ievērojot šos kritērijus Latvijā vispār nevarēs atrast nevienu cilvēku, kurš drīkstētu ieņemt kādu amatu?
to Jā!
t
Paprasi par Latvenergo mārketinga meiču...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas