Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

"Vienotība" par vienotu partiju varētu pārtapt līdz nākamajai vasarai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anna
A
Ja jau visas sarunas par partijas izveidi uz Vienotības bloka pamatā šodien liekas ļoti smieklīgas. Vienotības bloks paliekot vienatnē ar krūtiem nacionālistiem ilgi nepavilks, tapat kā tada valdība. Pēc tam saksies pretrunas par amatu sadali nakamāja valdībā. Vienotība ir uzreiz vairāki pretendenti uz iekšlietu, aizsardzības, ārzemju un ekonomikas ministru amatiem. Pie tam visi šie pretendenti ir no 3 atsevišķam partijam, kuras ir blokā. Mērena sparna pārstavji vēl laikam cēr ka vēst pie prāta nacionalistus varēs ... prezidents. Tipa viņš rekomendēs politikiem no PS neatsakties no sadarbības ar SC – sabiedrības miera un valdības stabilitātes labā. Bet šis cērības diez vai attaisnosies, pat ja Zatlers iedos tādu padomu. Politiki izvēlēsies to neklausīt. Runājot par pašu Dombrovski ja viņš nevar pretoties sieviešu no PS histērijam un uzbraukumiem ka galva, tad nav viņam nekādas cenas ka galvai. Varēja pretoties sieviešu fokusiem padzenot no kabinēta un neielaidot kamēr nenomierināsies. Un pateikt ka galīgais lēmums paliek aiz viņa, tā ka pa visu atbild galva. Tagad ir tā fāze kād Vienotība sastrīdēsies sava starpā un pēc pāris menešiem sadalīsiem uz gruppam un apakšgruppam. Un tad Zaļie skries sarunāties ar SC par konsolidāciju. Priece PLL pozīcija – kaut viņi tieši un skaidri pateica, ka ar tādu varas pretendejošo bandu viņiem nav pa ceļam. SC – pauzi un vēl reiz pauzi un klusīgo vērošānu. Tas tagad ir vislabākais.
Karote
K
Ko tik nedara, lai turētos pie varas pīrāga! Kad redzu neizmērojamo Āboltiņas liekulību, zinu, ka par partiju, kuras vadītbā ir viņa un vēkl daži citi tikpat varaskāri un kašķīgi, nekad vairs par "Vienotību"nevienās vēlēšanās nebalsošu. Izvēle bez viņiem tomēr vēl pastāv.
jautrais
j
.. jā, pie katla palikt gribās, jupis ar morāli..
hosa
h
Nu pagaidām izkravājās no biroja,lai atgrieztos katrs savā migā-sevišķi daudz vienotības pēc vēlēšanām vis nav cēlies.Un,šķiet,vienotība nav process,kura stiprā puse ir Solvita Āboltiņa,bet citādi-vēlu veiksmi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas