Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Vienotība un ZRP visoptimistiskākās par darbaspēka nodokļu samazināšanu 2013.gadā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
.peterloanfirm1 @ hotmail.com
.
labdien UZMANĪBU, Pieteikuma, Paldies par jūsu tūlītēju reakciju. Jums ir konsultēt 2 laipni aizpildīt un atgriezt aizdevuma pieteikuma veidlapa SA kan nosūtīt jums aizdevumu nosacījumiem un nosacījums om aizdevumu ATT jūs pieprasītās for.peterloanfirm1 @ hotmail.com PIETEIKUMA ANKETA. Pilns nosaukums: Valsts: Valsts: Beløb nepieciešams: Mēneša ienākumi: Tālrunis: Aizdevuma ilgums: Nodarbošanās: Dzimums: Vecums: Ģimenes statuss; Lūdzu, ņemiet vērā att aizņēmējiem tiek ieteikts aizpildīt un nosūtīt atpakaļ aizdevumu pieteikuma veidojot divus ļauj mums udarbejde mūsu kredīta nosacījumu Pareizi jums. Peter dēls
Uzvārds
U
Nu pag ! Viss ir vienkārši ! Ja soli , tad izpildi ! Ja nevari izpildīt , tad ar akmeņiem nomētāt ! Pietiek klausīties tukšos solījumos !
Jukums
J
Cik cilvēku vēl izbrauks līdz šo pārmaiņu sākumam? Par to partijas klusē. Absolūti nekas (izņemot politiksās gribas trūkumu) netraucē jau no nākamā mēneša pieņemt grozījumus likumdošanā, kuros ir teikts: PERSONAS, KURU IENĀKUMI (VISU IENĀKUMU SUMMA) GADA LAIKĀ PĀRSNIEDZ Ls 50 000 PAR ŠO SUMMU MAKSĀ 10% PAPILDUS NODOKLI. PAR Ls 60 000 ATTIECĪGI 12%, PAR Ls 70 000 14% utt. Slieksni un % var pārskatīt, bet pārmaiņas ir jāievieš nekavējoties. Pēc ieņēmumu palielināšanās budžetā, attiecīgi ir jāsamazina nodokļu slogs cilvēkiem ar zemiem ieņēmumiem.
Jukums
J
Es neredzu absolūti nekādus šķēršļus lai jau tūlīt - nevis no nākamā gada, bet no nākamā mēneša - paaugstinātu nodokļus no ieņēmumiem (visiem saņmtajiem ieņēmumiem!) gada periodā, kas lielāki par Ls 50 000. Šīs personas maksātu attiecīgi 10% lielu papildus nodokli. Slieksni un maksājamo procentu var precizēt - jāievēro progresivitātes princips - jo lielāki ieņēmumi, jo lielāks procents jamaksā nodokļos! Šo reformu var veikt tūlīt un tā ne mazākajā mērā neapdraud budžetu - runa ir tikai un vienīgi par politisko gribu un sociālo taisnīgumu! Bet partijas par to klusē. Un palielinoties ieņēmumiem ni šī jaunā nodokļa ir attiecīgi jasamazina nodokļi cilvēkiem ar zemiem ieņēmumiem.
nu, jaaa
n
Un vismaz par vienotību ir labi zināms - ja tā pirms vēlēšanām saka, tad tā i būs :) CIETI :)))
Šalle
Š
Nodokļi būtu jāsamazina, palielinot to progresivitāti. Manuprāt, labākais piemērs tam ir VL! programmā. Tiem, kam uz papīra gadā sanāk virs 10k, nodokļu likme netiek mainīta, bet pārējiem nodoklis tiek attiecīgi samazināts. Par konkrētiem cipariem jau vēl var diskutēt līdz nākamajam gadam, bet tas ceļš būtu jāiet.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas