Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Vienotības preses sekretāre būs Gunda Reire

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hm
h
hmm
Dereks
D
esi gan citu rējēja, profesionālis arī āfrikā ir profesionālis, tāpat kā tu- nodir...ja
filosofs
f
Ak, tad Zatlers darbu nedeva vis šai dūdītei - Reira otrajai ( a varbūt trešajai - jau sajucis , cik reižu tur katrsprecas) sievai. Tāda nelaimīga bildītē iznākusi.
dona beiža
d
kas to būtu domajis, ka tāds pēc izskata dieva cilvēciņš kā Reirs jau 4 sievas pārlaidis. Jā , neskati vīru no cepures. kur var staties rindā uz 5. sievas titulu?
Aina Zeme saukta Saule
A
Es šo rakstu neesmu lasījUSi, bet man vnk patika. Respect!
rasa
r
neesmu citu rējēja, bet šī kombinācija patiešām šķiet dīvaina - TP Demakovas preses sekretāre kļuvusi šķīsta.... ???.... man liekas, ka TP vienmēr ir bijuši tikai savtīgi cilvēki, kurus nu nekāda valsts, tautas, nācijas attīstība un uzplaukums nu nekad nav interesējis. nepazīstu šo svievieti bet stāsts vairāk sāk līdzināties latvieša kažoka mešanai.
analizātors cimdiņš
a
Apspriestās problēmas aina ir glupa,jo nav pašas problēmas,tikai tehniski jautājumi.Man pēc šiem komentāriem uzbūrās aina,ka Dienā ir vesels liels aprējēju bars šķirnes,gan bezšķirnes un tad dienas spalvas meistari uzmeklē,sagatavo kaulu un iemet barā apgraužšanai.Likuma skan,ka vismaz bez iemesla nedari to citam,kas pašam nepatiktos,būtu sāpīgi.
mērs
m
tiešām tik daudz gultām cauri gājusi?
klusais-2
k
Šos divus kungus es diemžēl nepazīstu.Zinu,ka A.Krūmiņš bija(varbūt vēl ir?)Latvijas Ēvanģēliski -Luteriskāsbaznīcas Saimniecības daļas vadītājs.Tas met ēnu uz visu baznīcu!
Jā, bet
J
Jā, bet pats A.Krūmiņš arī ir šaubīgs tips tapat kā P.Ontužāns,
klusais-2
k
Mani šis fakts dara uzmanīgu!Oranžai mafijai ir savas shēmas kā iefiltrēt savus cilvēkus citās partijās!Kaut niecīgu daļu atsedz "Kampējā"publicētās apspriedes fakti,kur partijas fīreri un pelēkie kardināli sprieda par TP stratēģiju un turpmāko taktiku.Palasiet uzmanīgi! Vēl mani piesardzīgu dara vakar Vienotības kongresā redzētais personāžs Ilmārs Pilenieks(viņš nav Varmes kopsaimniecības bijušais pr-js,bet vienkārši vārda un uzvārda brālis),kuru sen atpakaļ izslēdza no TB/LNNK par zagšanu.Pēc tam viņš grozījās pa TP,tagad ir kārta Vienotībai.Dīvaini! Otrs fakts.Ievēroju,ka ar JL Saeimas deputātu Albertu Krūmiņu sirsnīgi sarunājas un par kaut ko vienojās bijušais A.Kaula Vienības partijas biedrs un valsts ministrs Ivars Amoliņš. Viņš ir pazīstams zivrūpniecības uzņēmumu akcionārs un diezgan šaubīgs tipiņš. No tā visa var secināt,ka Vienotībai cenšas piesmērēties visādi šaubīgi tipiņi!
Aija
A
Forši, ļoti profesionāla un pieredzējusi. Lai veicas!
Toļķis
T
Kā meičai ar tādu ģīmi radušies tik daudzi ņēmēji?
Nav laba aura
N
Sim cilvēkam nav laba aura. Nepievilcīga, iedomīga, ļauna, piepūsta.
Bils
B
Nja, bilde šausmīga. Par neko citu spriest nevaru, nepazīstu šo kundzi...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas