Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Vientuļā māte sludinājumā piedāvā savus iekšējos orgānus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
JJJ
J
varbut kaut kas zin ka vinu atrast lai vinai palidzet???
d
d
Lai Kampars iekārto amatā kā to darīja ar tiem atlaistajiem valdes locekeļiem
Info
I
Man jau patik ka pastav stereotips ka iznesat bernu ir tik vienkarshi...Agrak sievietes biezi mira dzemdibas, bet tagad , un par to plasi nerunaa, rodas veselibas komplikacijas...Pareiz, kurs par to stastis !!! Dazas no tam komplikacijam- permamentas. Saksim ar to ka dzendibu laikaa var dabut dieabetu, tas skaitas parejosh, bet pec statistikas nakamos 5 gados pec demdibam pastav liela varbutiba ka sievietei attistisies diabets 2 veida. Pec tam- grutniecibas laikaa- izstie3pjas ada, atkarsies krutis- neatgriezeniskas parmainas ja nu vienigi plastiskais kirurgs palidzes. Pec tam grutneicibas un pec grutniecibas laikaa notiek masiva hormonala izmaina, beizi sievietes pec dzemdibam ir depresijaa (un tas ir normali). grutniecibas laikaa var attistites paplasinatas venas kajas, hemoroids pakalaa, nerunasim par dzemdes un dzimumorganu kmplikacijam...Bet galu galaa- ja tomer berns piedzims ar defektiem, ko jus darisiet??? Diez vai originaliem vecakiem tas berns bus baigi vajadzigs...Tad bus taa- un KO JUS PERSONIGI DARISIET?? Nedomaju ka jums ari samaksaas.
es
e
Un vēl pastāv iespēja kļūt par surogātmāti, tajās pašās Rīgas klīnikās vajag interesēties. Ja ir laba veselība, tad uz priekšu, kāpēc neizpalīdzēt kādam bezbērnu pārim un saņemt pāris tūkstošus. Problēma ir, ka cilvēki nedomā ar galvu, nav izglītības un uzņēmības. Latvija ir laba zeme, lai Dievs dod, ka visur būtu tik labi kā pie mums.
es
e
Par olšūnām, dzirdēju, dod 400 Ls, tā kā diezgan labs bizness, vajag tikai pieteikties
Pingvīns
P
Lai slava godmanim par valdīšanu!!!
xxx
x
Palasot - metas baisi. Gan par šo izmisuma saucienu, gan par aptrulinātajiem komentāriem 9daļu). palasiet taču, ko paši uzrakstījāt - lauķe, neizglītota, ar pi.ējiem tusējas. Un visticamāk, ka to ērti krēslā atzvēlušies raksta tādi paši pi... bez smadzenēm un ar visai apšaubāmu karjeras veiksmi. Jo cilvēks, kas tiešām sasniedzis gudrību saviem spēkiem un zināšanām, nekad nicīgi nevīpsnās par mazkvalificēto darbu darītājiem, jo sabiedrībā ir vajadzīgi arī tādi un tas nav nekas nosodāms vai pakāpi zemāks. Ko mēs, izglītotie, darītu, ja uz ielām nebūtu sētnieku, slimnīcās nebūtu sanitāru un ēdnīcās - pavāru palīgu? ar ko šis cilvēks ir noziedzies, lai, balstoties tikai uz žurnālista ( izglītota? augsti kvalificēta?) atrefrējumu, neko citu nezinot, viņam piekabinātu "neizglītotības" birku? Cilvēks ir strādājis, ne zadzis, nedz laupījis, nedz ubagojis - taču paklausieties, kādu žulti jūs te izlejat. Acīmredzot bērna tēvs gan ir noziedējis tālēs, taču te nu tā vietā, lai kaut ko pārmestu sievietei, kas taču par bērnu rūpējas un neēdušu neatstāj, vajadzētu gan piedzīt naudiņu no tēviņa, kurš uzskata, ka viņa bērnam jāpārtiek no zila gaisa, jo viņa krāns atradis jaunu objektu. Jā, piekrītu, par bērnu ir jāuzņemas atbildība, ir jādomā par izsargāšanos utt. utjpr., bet -- kurš no jums, pārgudrie un ārkārtīgi smalki izglītotie, liekot roku uz sirds var garantēt, ka dzīvē nekad, nu nekad nenokļūdīsies. Jā, cilvēka patiesā būtība nav uz pieres rakstīta, diemžēl. Bet interesanti būtu. Smieties un vīpsnāt par cilvēka izmisumu ir smalki. Rādīt ar pirkstu uz cilvēka neizglītotību - tas ļoti ceļ pašapziņu, bet noteikti neatrisina situāciju. Tā ir nolādēta valsts, kur vecākiem, lai pabarotu savus bērnus nākas kaut tikai domāt par šādām opcijām.
Jautajums
J
Es ta ari nesapratu kapec spermas donors nemaksaa berna uzturnaudu?
emanuelle
e
Skaidrs ir viens-Latvija situacija tiesam gruta!Es tomer iesaku meginat "izrusinaties " ,meklejot darbu,nevis pardot visus iespejamos organus!Rezultata berns paliks bez mammas-vai tas bus labak?
Terorists
T
Nu tie kas saka kad šī sieviete ir gaisā parauta maldās.Bezizeja un izmisums lūk kas šo sievieti dzen uz šo soli. Un ja kāds domā kad Latvijā tas nav iespējams,tad lai palūkojas tālāk par savu deguna galu un painteresējas par kaut vai Rumānijas pieredzi un tad viss kļūs skaidrs.
Labs variants
L
Organus pardot-- pedejaa lieta dzivee, tad jau labak vai nu ar prostituciju nodarboties vai zadzibu.
Teodora
T
Labi, ja tiek pie normāliem cilvēkiem, kas saprot, ka otrs arī ir cilvēks. Pie latviešiem tādus ļoti, ļoti un vēlreiz ĻOTI GRŪTI ATRAST.
Labs variants
L
Lai nodod bernu internaataa un pati meklee darbu arzemees...Uz internata berniem valsts teree vairaklidzeklu neka maksajot vecakiem par apgadibu....
che
c
Sveisc! Lai iet laukos pie saimniekiem dzīvo par vēdertiesu, gan jau atradīs kādu vietu. Nemaz tik traki tas nav, palīdzēt saimniecībā - ēšana, dzīvošana nodrošināta, bērnu var sūtīt uz skolu. kabatas naudu arī kādu saimnieks iedos. Strādāt gan arī vajadzēs, jo nekas nav par brīvu. Bet Latvijā jau lepnums, neiešu strādāt nezin kur un par grašiem. Pie tam uz vietu, kur tiešām jāstrādā.
Mister X
M
Es uzskatu ka taadas psihiski slimas cilveeka garigaa vaajuma islaiciigas paziimes nav veerts plasi publiceet.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas