Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Vīķe-Freiberga intervijā "Times" kritizē ES prezidenta izraudzīšanās procesa slepenību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
anglosaxis
a
Tu esi muļķis... tu pats esi duraks. Tev līks deguns... a tev netīra mugura. Tu esi paranoiķis... a uz tevi paskatoties vēmiens nāk... utt. utt. utt.
To KLM
T
Nevajag diskutēt ar nožēlojamo brālīgo Latvijas tautu ienaidnieku, fašistu pakalpiņu un imperiālistu aģentu, Lielā Vadoņa nonicinātāju. Šodien, man nesaprotamā brīvdienā, biju aizbraucis ciemos pie ziemeļu lāčiem, jo Tombovas vilki mūsu sīko un jēlo mērgli acīs vairs negrib ne redzēt un ne virsū č..rāt. Sīkulis katra teikumā sākumā un pakaļā neslavē Izcilo Prātvēderu, Topošo Akadēmiķi un Milicijas Ģenerāli, Bedrīšu un caurumu Pavēlnieku. Aprobežotais Lielā Vadoņa līdzskrējējs nesaprot pamatu pamatus - Vadoņa Kultu. Kur tāds ir liekams, pie ziemeļu lāčiem un tikai. Ziemeļu lāču Vadonis, mūsu Lielā un Iekšēji Īpaši Skaistā Vadoņa 4 pakāpes brālēns apsolīja pāraudzināt tik sīko, bet tik vrednaju Latvijas dēlu un huligānu. Tomēr redzēju Lielā Nezvēra acīs šaubas, vienīgi dziļas cieņas un mīlestības pret Lielo Brālēnu Latvijā dēļ, viņš uzņēmās grūto pāraudzināšanas darbu. Tomēr cerība ir, ne tādi vien spītnieki ziemeļu kūrortos ir savaldīti un padarīti par sabiedrībai derīgām skrūvītēm un nagliņām.
hmmm
h
Ai, ai, Vaira! Vai ta jau aizmirsi kādā slepenībā tevi izraudzījās par prezidenti? Latvija par tavu eksistenci uzzināja tikai pēc Saeimas balsojuma. Dieva dzirnas maļa lēni, bet taisnīgi. Tagad nāksies pensionāres mūžu nodzīvot ar aizvainojumu.
edmunds
e
Kādēļ netiek norādīta saite uz oriģinālrakstu? Tas būtu ļoti noderīgi.
Bube
B
Tikai stulbenim, zema limena cilvekam, intelektuali zema limena cilvekam var skist, ka Freiberga ir kaut kas ipass, smieklis nak par siem daunisiem. Freiberga ir viena prasta baba, kurai, vestures apstaklu sagadibas del, ir bijusi iespejas macities svesas valodas svesajas zemes, bet ir pienacis laiks, kad sie svesvalodu zinataji ir jaizmet no amatiem, tai skaita no Latvijas ieredniecibas, kura to ir pa pilnam, Zemkopibas, Ekanomikas, Finansu, Aizsardzibas ministrija strada cilveki ar filaloga izglitibu, kur vel talak iet?
ha,ha,ha
h
Freiberga butu nu vienreiz aizverusies klusejusi (ka to maca baznicu pestelis J.Runenis), alkatiga, augstpratiga Kandas pensionare. Kapec tad, ja, esi iedomajusies, ka esi kaut ko spejiga veikt, Latviju novedi bankrota? Pretigi un neciesami ir klausities vinas demagogiju, verot to,ka sis neprofesionale raujas pec augstiem amatiem, tiesam no sirds pretigi.
Jaunietis
J
Jā, tieši to jums, imperiālistu ķēdessuņi visvairāk gribētos, lai Latvijas tauta aizmirst vēsturi, lai noliedz, tā bija vienotās padomju tautas daļa, ka kādreiz tai bija citi, lielāki mērķi par pašreizējo primitīvo iepirkšanās kultu, ka tā draudzējās nevis dzīvoja naidā ar kaimiņu tautām. Padomā, kam izdevīgs šis tautu naids? Tikai tiem, kas grib skaldīt un valdīt, kas atkal ar vienas mazas abstulbotas nacionālistu grupas rokām grib draudēt, grib provocēt ar NATO bāzēm, grib atkal nospiest uz ceļiem Krieviju.
KLM
K
...bet ja 200 miļjonu bijušo PSRS pilsoņu atzīst .................................................... ................................................ lēti, vecs komunistu paņēmiens - mēs, padomju tauta, atzīstam - nāvi kapitalistiem - un t.t. Vismaz pamainat plati..
Jaunietis
J
Kaķa lāsti debesīs nekāpj, bet ja 200 miljonu bijušās PSRS pilsoņu atzīst, ka tās sagraušana bija lielākā XX gadsimta ģeostratēģiskā kļūda, tad tavs naciķa viedoklis nav pat kaķa lāsta vērts.
Jaunietis
J
Jā, ir lietas kuras neviens līdz galam nevar pierādīt, jo īsto masonu mēķu maskēšanai tiek šķiesti miljardi dolāru, tanī sakitā arī lētu romānu pasūtīšanai otršķirīgiem autoriem, bet tas tikai lieku reizi pierāda, ka šāda vispasaules aizkulišu valdība pastāv un ka tās mērķi nav tīri un godīgi. Ja būtu, tad tiktu atklāti pasludināti un pasaule tos atzītu vai noraidītu.
KLM
K
...ka Baltijas bija tikai instruments masonu mērķim sagraut PSRS. ...................................................... ............................................................ ................... dziļi paklanos masoniem (un citām organizācijām), kuru mērķis bija sagraut PSRS - melu impēriju, neiedomājami asiņainu veidojumu, kurš uzcelts uz nevainīgu cilvēku kauliem...
Kamikadze
K
Un vel tu esi paranoikis, ja tici pasakam par masonu sazverestibu! Vari paskatities kaut, vai izlasit Jauno Dena Brauna romanu " Zaudetais simbols" un varbut kaut kas aizkersies tava vienigaja smadzenu rieva, bet ceribas ir mazas....
Kamikadze
K
zel ka tu esi mikstais... varetu tev uzskatami nodemonstret visas tevis dievinatas prieksrocibas. bet diemzel jasecina ka esi ari garigs kroplis. zel ka tavi senci nav sastapusi manejos ta ap 1943 gadu :))) bet nu vel pasliek ceriba ka man izdosies sastapt tevi:))) spriezot pec visa tu esi no kuzina "brigades" vai lidzigas planpratinu organizacijas... tapec atrast tevi nenaksies gruti....
Jaunietis
J
Un man žēl jūsu, jo jūs savas nacionalistiskās iedomības un taisnlīnijas domāšanas dēļ neesat pamanījis, ka tieši tagad mainās Pasaule. Izzūd nācijas. Vaidojas globālās interešu grupas. Masonu Vispasaules valdība ar sazvērestību, ar uzpirkšanas, ar parādu uzspiešanas metodēm mēģina sagrābt vēl atlikušos dabas un cilvēku resursus. Vai jūs domājat, ka "dziesmotā revolūcija" bija pati no sevis? Paanalizējiet faktus un ieraudzīsiet, ka Baltijas republikas bija tikai instruments masonu mērķim sagraut PSRS. Kad ar mūsu nacionālistu rokām masonu mērķis tika piepildīts, tad tāda Latvija kļuva nevajadzīga. Pašlaik tas pats notiek pret Krieviju, jo vairs tikai Krievija ir palikusi vienīgā kas vēl nepadodas vispasaules aizkulišu valdībai. Un tā būs Latvijas tautas izvēle, ar ko turpmāk būt, ar aizkulišu masoniem, vai palikt brīviem un neatkarīgiem dradzējoties ar tādām pašam brīvām un neatkarīgām valstīm austrumos.
:/
:
Man nav skaidrības, kāpēc ES pie 27 valstīm uz jaunizveidotajiem nozīmīgajiem amatiem tiek izraudzīti potenciālie kandidāti tikai no 4 valstīm, pārējās valstis automātiski atmetot. Tas sāk atgādināt vienas nesen sabrukušas savienības vadības stilu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas