Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Vīķe-Freiberga: TP rīcība ir bezatbildīga

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
16
1
Kur tu rāvi šito abreviatūru? 50 gadus atpakaļ tā bija anekdote. Vienreizēji ilgs mūžs.
Andis
A
Man šķiet ka cien.Freibergas kundze ir kā ķīlnieks Šādā situācijā viņa nokļuvusi tikai tāpēc ka viņai piemīt īpašība kura ne katram ir pazīstama Tā ir atbildības nasta kuru cits viņas vietā jau sen būtu nometis Šo īpašību apstiprina viņas rīcība neiekārtojoties Pilsoniskās Savienības,tā teikt,"ligzdiņā" Man kā vērotājam ir radies iespaids ka tā nebūt nav "inerce"kā šķita sākumā bet gan reāla darbība ,patiess atbalsts ,tā sacīt jāsaka,Vektors turpmākai integrācijai Eiropas Savienībā
IM
I
Galvenais ir palikt pie ratiem. Tas tak nekas ka rudenī vieni vienīgi m_sli pār cilvēku galvām jāgāž. Galvenais palikt pie ratiem. M_sluvedēji!
IM
I
Galvenais ir palikt pie ratiem. Tas tak nekas ka rudenī vieni vienīgi mēsli pār cilvēku galvām jāgāž. Galvenais palikt pie ratiem. Mēsluvedēji!
Bogdanova, bļ...
B
Ak tad ar Saskaņas Centru Vaira tiltu būvēs? Ko ta savulaik nebūvēja, bet laidās mukt, kad Saskaņas Centra kononovi slepkavnieki nāca Latvijā iekšā?
Lelle
L
PILNĪBĀ TEV PIEVIENOJOS!
Lelle
L
Aizmirsu pašu galveno: un Tava rīcība nebija noziegums pret latviešiem, kuri ar savām asinīm pirka šo zemi, bet Tu Abreni atgrūdi vaņkām par ēzeļa ausīm?!
Lelle
L
Un Tava rīcība nebija bezatbildīga, kad nominēji Kalvīti? Un Tava rīcība nebija bezatbildīga, kad varenplaši notrieci tautas naudu greznās ballēs, frizūrās, tērpos, restorānos, kukās, superdārgos vīnos, NATO samitā? Un Tava rīcība nebija bezatbildīga, kad vanckājies pa dārgām ārzemju viesnīcām, par valsti un tautu neliekoties ne ziņas? Un Tava rīcība nebija bezatbildīga, kad pēc Jūrmalgeitas skandāla aizstāvēji šlosaru? Un Tava rīcība nebija bezatbildīga, kad remontēji savu dzīvokli par pusmiljonu? Un Tava rīcība nebija bezatbildīga, kad izkrāpi no Liepājas domes tautas naudu? Tevi jātiesā, vecenīt!
Andrejs
A
"Šveiks" nav vienīgais Jaroslava Hašeka garadarbs, tikai populārākais. Ir vēl arī citi. Bet kas, Jūsuprāt nebūtu "normāli un atbalstāmi "? Lasīt "Šveiku"? Vai saskatīt tajā paralēles ar mūsdienu politiku?
laumute
l
cik patiesi.. TP neapzinās situācijas nopietnību..
mzgd
m
ir nācies. laikam to grāmatu sauca "Šveiks". Ļoti pārvērtēts garadarbs, kas nez kapēc ir pamanīts tikai šaipus Dzelzs priekškaram. Tur ir daļas, kas ir smieklīgas un arī perfekti raksturo politiku, bet tāpēc jau nevajadzētu pieņemt, ka tas ir normāli un atbalstāmi.
filozofs
f
mani diemžeel neaizrauj pragmatisms , esmu Jaroslava Hašeka filozofijas cieniitaajs , politisko norišu atspoguļojums pagaajušajaa gadsimtaa , ļoti labi atbilst muusdienaam , iesaku ieskatiities viņa gardarbos , ja veel neesat to dariijis...
KLM
K
Paldies par atbildi, kurai, iespējams,ne pilnībā piekrītu, taču tā ir cieņu izraisoša ar spēju argumentēt, ne vis klaji gānīties...
Bezdarbnieks
B
Tieši tā.TP mūk no problēmām.Nekam nederīga partija.
jā URGA
j
Piedod,nebiju domājis tieši tevi kā skrējēju pakaļ jaunlaicēniem ,bet tos ,kas ar putām uz lūpām viņus aizstāv un tos ,kas izstājas nosavām partijām un nekavējoši metas pie cit'm tikai tāpēc,ka kaut kas nav tā pateikts vai kā barča un dālderis tagad no TP. Manā uztverē tas nav godīgi ne no viena skata punkta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas