Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Vīķe Freiberga vadīs meistarklasi - Kā izvirzīt un sasniegt mērķus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Brūss Nolens
B
Var arī dziedāt (klusi pie sevis vai skaļi tā lai dzird) l
īsais kurss
ī
Vajag tik atkārtot "es esmu varens , es esmu dižens"
andris
a
so senilo veceni ar steigudeportet uz vinas bijuso mitnes zemi- lupatu lelle- kurai vienigi intreseja arzemes- un tiesat hagas tiesa par latvijas iesaistisanos irakas kara---
lauķe
l
Dalīsimies vai atdosim citiem, kas pašiem kļuvis lieks - VVF.....
Anna Līze
A
Toties Andris Rika, Liecība un Prahtweeders var vadīt meistarklasi, kā skaudību par cita cilvēka izdevušos dzīvi kanalizēt melnos komentāros. Ieeja un izeja - brīva. Es dodos uz izeju. Ar labvakaru, tautieši.
prahtweeders
p
Pareizajam ''meistarklases'' nosaukumam vajadzēja būt: ''Kā sazin kāpēc ieblandīties svešas zemes Saeimā un iznākt no turienes kā prezidentei''.
lieciba
l
Apsmieklis, Si veca pensinare, kura vispar neko nesaprot kas notiek Latviajs valsti nu telos lieo profesionali, Kauns un pazemojusm visai Latvijai un tautai, ka sis bija Latviajs prezidente. Kapec vina netiek uzaizinata uz TV atklato diskusiju par Latviajs valsts iedzivotaj un valsts problemam? Vai sis pensionare vispar zina un pazist Latviasj valsti, vai vina vispar sajedz no cilveku ikdienas vajadzibam un rupem. Karlis Ulmanis visu Latvijau apbraukaja ar zirgu pajugu kad Latvijai vel piedereja Abrenes novads, kuru Freiberga, Riekstins un Kalvitis nolaupija no Latvijas valsts, bet si pat ar mersidresu nespeja apcelot Latviajs valti. Latvijas tragedija un post sakas tad, kad ar viltu un meliem atjaunotas Latvijas valsts varu sagraba noladetis Godmanis un LC, kad prezidentu amatos tika iestumti gadijuma cilveki, kuru kvalifikazcijas, zinasanas, intelekts neatbilst sim amatam, Ulmani un Freibergu, kuri tad ari noveda Latvijas valsti bankrota un taja posta un tragedija kada mes visi dzivojam sos pedejos 20. gadus un kas klust ar katru dienu tragiskak un tragiskak, kad valsti valda zagsana, melosan, korupcija, amorala, nekauniga pilitku saimniekosana.
Andris Rika
A
... bet es vadisu lielmeistarklasi - ka pakamt un sabazt galus udeni ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas