Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Vīķe-Freiberga: valsts būs ieguvēja, ja valdībā ienāks krievvalodīgie politiķi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vaira, turi muti!
V
Vai Freiberga tēmē atkal uz kādu augstu amatu Latvijā, ka viņa sāk pielīst krieviem? Viņa laikam neko nav mācījusies par Latvijas realitātēm.
imis
i
tajos melos par ASV un SC nav nekāds pamats - tie ir izdomajumi, kurus izplata krievijas aģenti. ASV nemēdz iejaukties citu valstu iekšējās lietās.
Lauksaimnieks
L
arlietu nevajag ,bet Zemkopības ,20 gadus ZZS ir bijuši pie teikšanas laukos un kas notiek ar mūsu lopiem ,piemērs pēdējais ,tās 3000 cūkas ,nu par pārējo pat runāt negribas es arī esmu latvietis tikai tās partijas.
Pelēkais Vilks
P
Lāčplēš 06.10.2010 17:12 Valdība tik iegūtu,ja tādi rietumu žīdlatvieši,kā VVF nesēdētu pie Latvijas pārvaldīšanas un tos Latvijas nelabvelīgos krievus aizsūtītu strādāt uz Krieviju.Tak Krievijā trūkst darba roku, lai brauc un darbojas savā Tēvzemē. ========== Redzi nu, mīļo Vairiņ! Tāds ir tavs pilsoņa kandidāts!
Jānis
J
Kamēr SC nav apstiprinājusi savu lojalitāti Latvijai atzīstot okupāciju, latviešu valodu, un salaužot savas saites ar Kremli, tikmēr kaut kāda sadarbošanās pat viszemākā līmenī nav iespējama. SC ir krievu dibinātā grupiņa kura vēlās atjaunot tos"labos laikus" kad krievi valdīja Latvijā . Tā ir sapņošana ka krieviem ir kāda vēlme pasargāt Latviju un ka ar kaut kādu "sadarbošanos" tie paliks par lojāliem Latvijas pilsoņiem.
Laura
L
Citas ES valstis nekadas velesanas nevar pat piedalities pilsoni, kas parcelusies uz dzivi citas valstis. Savukart nepilsoni, kas nodzivojusi noteiktu laiku saja valsti, atseviskas valstis drikst piedalities tikai pasvaldibu velesanas, parlamenta velesanas ne. Un nejaukt prasibas ar rekomendacijam.
pamela
p
VVF kundze,jūs laikam esat stipri noilgojusies pēc 1945.gada? Vai redzat lielas izmaiņas okupantu uzvedīb'a,ka viņi atzīst OKUPĀCIJU,mācās valsts val.un pieņem Latviju kā neatkarīgu valsti, izrādot kaut visniecīgāko lojalitāti iemācoties un runājot valsts val.Krievi demonstrē savu okupanta dabu,nerespektejot Latvijas neatkarību un turpinot uzvesties kā okupanti.JŪS ?! aicinat darīt to,ko tauta !! ir noliegusi VĒLĀŠANĀS,neļaut SC /krieviem/ turpināt pārkrievot Latviju.Vai maz jau spiesti bija aizbraukt LATVIEŠI no Dzimtenes ,JO KRIEVI PIEPRASA OKUPANTU VAL. zināt VISOS amatos,BET LATVIEŠI pieļauj Saeimā būt DEPUTĀTAM BEZ !! valsts val.JUMS tas VĒL par maz ???
pilsonis
p
vai šiem pašiemj āprot Latviski runāt un vai viņiem drīkst būt Krievu pilsonība?
Dollija
D
Kā Eiropa var kaut ko pieprasīt Latvijai? Vai Eiropa ir iedziļinājusies Latvijas vēsturē, neatrisinātajos vēstures jautājumos? Ir atrisinājusi kolonizācijas sekas? Tā ir centusies izprast, kāpēc Latvijā vēl šodien pastāv draudi latviešu valodai? Tā ir kaut reizi aizbāzusi muti kādam krievu šovinistam? Nē, bet diktēt grib. Nesanāks. Žēl, ka Freibergas kundze Telegraf neizskaidroja situāciju, bet pūta viņu stabulē. Kauns, kundzīt. Man šķiet, ka Jūs esat divkose.
100 %
1
Valsts bus ieguveja,ja jauna valdiba pienems politsku lemumu un no valsts dzivokiem izmetis Freibergu un Ulmani, kuri parazite uz Latvijas valsts rekina un uz Latvijas iedzivotaju kakla. Ulmanis uN Freiberga ir jaizmet no valsts dzivokiem, bet sie dzivokliir jaizpardod izsole unieguta nauda ir jaieskaita Latvijas pensionaru fonda. Ulmanaim un Freibergai ir pasiem jarupejas par saviem sadzives apstakliem, bet ne Latvijas valsts iedzivotajiem. Ulmanim un Freibergai ir janonem kalpu un sulainu uzturesanas izmaksas, kuras tiek pieskirtas uz Latvijas iedzivotaju rekina. Ulmanis un Freiberga Latviajs valsts iedzivotajus izmanto daudz nekaunigak ka to darija komunisti okupacijas rezima Latvija. Latvijas valstij ir jataupa nauda, ja valsti Freiberga bankrota ieveda 8. gadu laika) un si taupisana ir jasak no valsts augsgala, sakot ar Ulmani, Freibergu, Zatleri, Ministru kabinetu, Saeimas deputatiem, ieredniem.
Inna
I
Nepilsoni ir visas valstis, un vini visi maksa nodoklus, bet balsot nedrikst (piem., latvietis ASV) Ja nebus nekadu atskitibu starp pilsoniem un nepilsoniem, tad sim statusam nav jegas. turklat - vai tad katram, kurs skersos LV robezu, mes pieskirsim pilsonibu un balsstiesibas? Ja gribi balsstiesibas - karto eksamenu, apliecini savu lojalitati un balso! Principa es ari esmu par to lai SC ir koalicija, BET - es nevaru iedomaties arlietu ministru no vinu rindam... sorry. bus vien japaliek kadu laiku opozicija.
antons
a
VVF vispirms bija jādāvina Abrene, tagad vajag "krievvalodīgos" valdībā. šai Putina draudzenei nepietiek ar Makarovu, krievu ,kas runā latviski un nāk no tēvzemiešiem, bet krievu šovinistus! Dižkangariene!
:)
:
Tad jau Lembim taisnība, ka gan jenotībai, gan SC ir vieni sponsori?
...
.
Le Monde mūs brīdinaja? Laikam. Tad arī kļūst skaidrs par negatīvo vienveidīgo komentāru avotiem i-netā eksprezidentes virzienā laikā, kad tauta joprojām viņu liek augstākajā pozīcijā politiķu reitingos. Njā. Baisi.
Janka
J
Ne jau velti Vaira ar Putinu burzijas tajaas dienaas....tik neviens par to nerunaa...ej tachu ieskrietes vecaa muljke!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas