Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Vilks: budžeta deficīts jāsamazina līdz 395 mlj. latu; lielāks apjoms kaitētu ekonomikai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vads
v
Jebkurš samazinājums kaitē ekonomikai.
aitu ganiņš
a
Palīgā,palīgā - banku vilks nodokļu maksātāju aitu kūtī!!!
I.Gr.
I
Jaasamazina bezdarbs, tad no algaam naaks arii ienaakumi no nodokljiem, ja algas netiks maksaatas "aploksnees". Un galvenais: jaattiista Latvijas ruupnieciiba! Viss ir valdiibas un pashu latvieshu rokaas!
...
.
kaitētu kam? ekonomikai? kas tā tāda?
krīze
k
Vai kādam, izņemot pašus uzņēmējus, šai valstī vispār rūp ekonomika ???
Vai, patika!
V
nozare.lv 2010. g. 5. novembrī, 08:45 Par 2009.gada pelnošāko uzņēmumu Latvijā atzīta Latvijas Banka, kas pērn nopelnījusi 74,4 miljonus latu, liecina Latvijas lielāko uzņēmumu "Top 500", ko veidojuši laikraksts "Dienas bizness" un SIA "Lursoft". _____________ Beidzamais jenotiņu aņuks... tauta plika, bet benki briest....
Ministry of Truth
M
Turpinājums. Pirms trim gadiem Malavi valdība beidzot pateica PB, lai tā savus aizdevumus iebāž sev ..., un atsāka augsnes mēslojuma subsidēšanu. Tagad tur vairs neviens nemirst badā, un Pasaules Pārtikas programmas ietvaros valsts ir lielākā graudaugu eksportētāja reģionā. Kad to retu reizi piemin ziņās, garāmejot varētu arī teikt, ka "ir kritusies zīdaiņu mirstība". Bet frāze, kas pasaka patiesību, ir tāda, ka simtiem tūkstošu bērnu vairs nemirst. Apmēram tā.
Ministry of Truth
M
Žurnālists Johans Hari 2009. gada 2. septembra rakstā "Lies, damned lies and the double-speak I would expunge" (the Independent) apskata dažādus birokrātu iecienītus vārdu savienojumus - eifēmismus. Viens no tiem ir "infant mortality". Šajā piemērā ir minēta dienvidāfrikas valsts Malavi rūgtā pieredze ar Pasaules Banku. --- "Infant mortality." This sounds clinical and antiseptic – who feels moved when they hear it? – when what we are in fact talking about is dead babies. Here's an example. In Malawi in southeast Africa, the country's soil became badly depleted by overuse, so the democratic government there adopted a sensible policy of subsidising fertiliser. The nation's hungry farmers were given sacks of it at a third of its real cost – and the country bloomed. Then the World Bank damned this as a "market distortion" and said that if Malawi wanted to keep receiving loans it had to stop them at once. So the subsidies stopped, and the country's crops failed. A famine began – and "infant mortality rose". --- Tāpēc vārdus "starptautiskie aizdevēji" un "konsolidācija" ir jāapskata ļoti rūpīgi. Ja nu tie slēpj tādu pašu viltus padomu nepieļaut "tirgus izkropļojumus", kādu PB deva Malavi.
no iekšām
n
Abi ar memmi-Dombrovski melo ka ausis kust. Papīri apspriešanai uz EK jau aizsūtīti. Drīz Vienotības fani sāks atjēgties! Pirmos patriekt tos jēlos ojārkalniņus un lejiņus.
Q
Q
Kaitētu EKONOMIKAI? Kas tā tāda?
Vai, patika!
V
Super! Vēlēšanas ir nozagtas! Opozīcijai jārosina izveidot Saeimas izmeklēšanas komisiju Vienotības darboņu noziedziedzīgās darbības izmeklēšanai!
lops
l
Pāris simti šurpu turpu vai tam vairs kāda nozīme!
apoloniem
a
vai kads ari no valdibas bus spejigi domat ka palielinat ienakumus, nevis tikai samazinat izdevumus? jeb tadu iemanu, pieredzes un speju jums vispar nav? tad varbut nevajag list saiema, bet sakt ar savu privato biznesu, ka piemeru citiem?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas