Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Vilks paredz, ka pavasarī gaidāms straujāks bezdarba samazinājums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Caca
C
Manuprāt bezdarbs turpina palielināties, jo visi, kas patreiz ir "simtlatnieki" tiem nav bezdarbnieka statuss un tie kas kaut kādā veidā nepilda Nodarbinātības dienesta noteikumus - neatskaitās noteiktā laikā, neklausās viņu lekcijas u.t.t. - tie zaudē bezdarbnieka statusu. Reālie bezdarbnieki ir tie, kas pieteikušies pēdējos 6 mēnešos, pārējie jau sen zaudējuši ticību un izstājušies - meklē iespējas braukt prom vai atrod nelegālas haltūras. Visa Rīga pilna ar haltūristiem.
Kapracis Valdis
K
Veselības nozarē cer taupīt ar lielāku kapos gulētāju skaitu Bet, lai labāk skan šo žinu pasniedz tautai sekojošā uzrunas formā: Veselības nozarē cer taupīt ar mazāku slimnīcās gulētāju skaitu
mamma
m
Līdz pavasarim vēl jāizdzīvo.........
apnicis
a
kad tizlie tautas pārstāvji beidzot sāks runāt par ŠODIENU? cilvēkiem jāēd, jādzīvo, jāeksistē šodien nevis rīt parīt aizparīt, kaut kad pavasarī. klausoties šitā idiņa vervelējumos, slikti paliek. Nekādas virzības, nekādas sapratnes, tika sausa, tūkstots reižu jau dzirdēta murmulēšana. ja kādam vēl nav skaidrs - latvijas valstsvīriem ir jādzēš UGUNSGRĒKS nevis jāplāno ugunsgrēka novēršana. MULĻAS.
nekas
n
tirliņš - birokrāts. nekādas harismas.
lija
l
Protams, jo sāksies ogu, sēņu laiks un visi bezdarbnieki ies uz darbu mežā.
Lasītājs
L
Vilks-ekstasenss?
Oskars
O
Es kad drīz viņš pats būs bez DARBA. Kad Vilks sāks dalīt tos 4miljardus ????
Sieviete
S
Melo,bezdarbs ir liels.......Kas nodrošinās ar darbu cilvēkus pēc 55 gadiem?!?NEVIENS.Kāpēc tad gribat paaugstināt pensionēšanās vecumu,lai pusbadā nomirtu un nesagaidītu pensiju.Tā.
Šo
Š
kungu paklausoties šorīt raidījumā, radās iespaids, ka ne domu, ne vārdu, lai izteiktu jebko...Pēc Repšes, kas vienā teikumā spēja pateikt visu, ir iespaids, ka kārtējais "impotents" finansēs...
Ir
I
Bezdarbs ir speciāli vērst genocīds pret latviešu tautu
geologs
g
Kā ģeogrāfs varbūt finansu ministrs? Prātam neaptverams fakts
Terorists
T
,,Politiskais korifejs" Dambrovskis-lāčbikssītis savācis ap sevi tādus pašus ,,politiskos korifejus" ko varētu nosaukt skaidrāk meļi,populisti un sava labuma meklētāji. Un to ko vakar TV 3 nosauca par itkā aptauju kur Lāčbiksītis tautas glābējs,to var nosaukt tikai par kārtējo pasūtījuma aptauju ar ko šie aptaujātāji vienmēr ir izcēlušies.
jautrais
j
.. kaut ko nereālāku no ekonomista dzirdēt,.... vai par dauz paņēmis uz krūti.. vai... bet.. izdomājiet paši..
zahars
z
Ticība ir laba lieta, tikai ne šai valdībai....... Gribētos dzirdēt saprotamus argumentus, kas ļautu kaut uz brīdi noticēt, vēl būtu jauki saprast valdības rīcību visā šinī pasākumā. Par to ka bedre jau garām JL lielmeistari taurē labu laiku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas