Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Vilks: savu ievēlēšanu es jau nojautu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Latvijas patriots
L
to Antiņš TP karjera: pirmkārt draugu, radu būšana, otrkārt draugu, radu draugi. :)
A
A
Kā būs ar PROGRESĪVO IENĀKUMU NODOKLI, jums darbojoties par likumdevēju, Vilka kungs? Vai čiks?
Antiņš
A
Tautas partijas jaunieši varētu iet un padarīt kādu vajadzīgu darbiņu, nevis atstrādāt bosa iedoto pirts naudiņu, klabinot klaviatūru. Andris Vilks ir zinošs cilvēks, kad pats ir sities uz augšu ar prātu un zināšanām. (Nevis kā TP jaunieši - kuru karjera ir balstīta uz "pielīšanu" partijas bosiem. )
studente
s
Vilks ir ļoti labs ekonomikas speciālists, cerams mūsu nākamais finanšu ministrs!
TU-TŪ
T
Nu, lūk, būtu ideāls finanšu ministrs.
bucis
b
Absolūti piekrītu tiem, kurus priecē A.Vilka ievēlēšana. Jo vairāk tik zinošu ekonomistu saeimā, jo labāk mums pašiem. Lai cik arī mums patiktu visādi zināmie, populārie mūziķi, aktieri, jokdari utml., politikas jomā viņi nebūt nav tie labākie. Visu cieņu, A.Vilkam! Lai izdodas!
Kaspars Gasūns
K
Hmm, kad es salīdzinu Vilku ar Kraukli, kurš savu nekompetenci demonstrēja regulāri un vaigus piepūtis, tad secinājumi ir vienos vārtos! ;) Lai veicas!
soliste
s
Man prieks, ka beidzot Saeimā finansisti, ekonomisti un citi gudrinieki, nevis mūziķi, aktieri un citi āksti! Lai veicas!
eksis
e
vairāk tādus Vilkus Saeimā. Tautsaimniecības lietās vismaz zina par ko runā un var arī citus pamācīt par ekonomikas pamatlikumiem.
Es
E
Lai tev veicas, džekiņ. Thanks God!
sems
s
Ko jūs te varat ņemties! Kā jau vienmēr - ievēl, bet pēc tam noliek, ka slikts. A.Vilks kā Dambrovska padomnieks ekonomikas un finanšu jautājumos ir labākais, kādu varētu iedomāties no mums Latvijā esošajiem. Kas zina, varbūt bez viņa pats Dambrovskis nemaz nebūtu spējīgs pieņemt nevienu no saviem lēmumiem ekonomikas sfērā. Cilvēks, kurš ir speciālists bankā noteikti ir daudz zinošāks finansu jomā nekā kāds no mums, kas te gudri izsakās. Veiksmi darbā Jums, A.Vilk!
suns
s
Tev, šķiet, nikā vien burtiņš ( l ) ir pazudis. Palabo, lūdzu.
cik skaisti
c
Labrīt JL, PS, SCP un citi Jedinstvo algotņi! Vai sāksim atkal veco dziesmu... Un kad tad jūsējiem aldziņu maksās? Un cik tad to grašu tur būs? Vai sanāks 30?
cik skaisti
c
Nu redz cik labi, ka JL V algotnītis pamodās.
viks
v
Labrīt, jauntepisti un jaunšleserēni! Ak tad atguvātie no vēlēšanu sagrāves? Sāksim atkal veco dziesmu ka visi ir blēži un sorosisti. Kad nopietns ekonomists sāk runāt par ceļiem kā izkļūt no jūsu maizestēvu izraktās bedres jūs kā šakaļi gaudojat. Paejiet malā, tauta ir pateikusi kur ir jūsu vieta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas