Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Vilnīša darbs novērtēts ar B, premjers viņam algu noteic maksimālajā apmērā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pojaco
p
mums skola ari ta bija:atbild uz 4,bet ieliek 5.
Vērtējums
V
gluži, kā veļas mašīnām, no A līdz E.
Boss
B
vilnītis malacis, klausa uz sitiena !!! Vajadzēs kādu prēmiju iedot, lai var parādu atdot!!!
Juris
J
Ieskatieties viņam sejā un salīdziniet ar perfektu grimasi no USA seriāla "Melu teorija". Variet neklausīties vārdos ,bet seja nodod visu! VILNĪTIS MELO UN SLĒPJ !!!
eh=vova,vova
e
piekrītu, bet reizēm B ieliek arī priekšnieku mīluļiem, laikam solidaritātes pēc, tak nevar būt, ka tāpēc,lai citiem netiktu A....Kā teica mana bijusī priekšniece :B irļoti augsts novērtējums, un ielika arī savam draugam B.Lai viņiem labi veicas, tas bija tik mīļi :) hahhaaha
dzeris - Ass
d
Vērtējums A, pēc loģikas, būtu jādod par fizisku KNAB iznīcināšanu, jo pārējais jau izdarīts, acīmredzot, pagaidām tas vēl nedraud.
Ass
A
Ja maksimālo algu nosaka par vidēju varējumu (B), tad interesanti - kāda būtu alga par vienreizīgi labo (A) sniegumu?????
TOPSIS
T
nāk vēlēšanas,ko Jūs domajiet,jāsadzīvo,un parādi arī viņam jā,aksā,ja būs mazāka alga,korumpēsies un tad būs vel ķēpa ar jauna priekšnieka meklēšanu,gan pēc vēlēšanām varēs atrisināt visas problēmas ar vilnīti,,atkarībā no tā kas būs pie varas
Человек
Ч
Это вам запудрили мозги "Ничего личного" и прочие соросистские СМИ.
aa
a
kad sākās tā pārbaude, biju 100% pārliecināts, ka Vilnīti atlaidīs. dīvains atrisinājums, laikam tomēr nebija kur piekasīties
pamela
p
Pilnībā jums piekrītu par DP.To tantiņu terorizēja par Kalvi,bet šī turpina savu darāmo ar cerību,ka kāds sauks pie tiesas par t.s. "goda un CIEŅAS"" skārumu kā sācis satraukties Lesčinskis/tikai nevar satraukties par to kā NAV !/Tas pat būtu viens kolosāls pasākums pat Eiropas līmenī,JA Lesčinskis vai kāds cits politkretīns ar VDK kartiņu pie sirds ,lūgtu tiesu aizstāvēt NEESOŠU mantu - GODU. Vilnīša darba novērtējums ir visai dīvains/atsevišķās jomās pārsniedz prasības attiecīgajā nozarē utt.Ja saliekam kopā DP - Reiniku un KNAB - Vilnīti - ДВА САПОГА ---ПАРА !no maišeļiem.Cilvēki,kas ieņem amatus,BET kapēc - nav saprotams. Valstī ir īpaša "pirmo"personu buntīte - BIČKOVIČS,VILNĪTIS,REINIKS,ZATLERS,DAUDZE,APSĪTIS,KĻOCK INS ,UŠAKOVS utt.Vai ir jābrīnās,ka valstī ir TIESISKAIS NIHILISMS?!Tagad raujas pie varas uzņēmēji!!Māte mana,vai nepietiek jau to ,kuri te izšiverējuši valsti pa šiem 20 gadiem līdz caurām apenēm?
:):):)
:
ko nu tik pieticīgi,tāpat var redzēt,ka ziepējies....
Laimonis Pekstiņš
L
Ja kāds domā, ka KNAB ar šo vadītāju pieriekšgalā kādu reāli "atkorupcionē", laiks iet veikt kā minimums IQ testu, kā maksimums jau stāties rindā par invaliditātes piešķiršanu dēļ garīgās mazspējas. Šo cilvēku ar visiem viņa parādiem iecēla koalīcija, kuras lielākā partija šajā saieimā iekļuvusi pārkāpjot likumu. Par ko vēl ir diskusija? Ja pašreizējais premjers šo "kaku" neaiztiek, tas nozīmē, ka vai nu viņam arī ir labi, ka ir šāds strādīgs, "neko nezinu" knab šefs, vai arī tā pat jau pietiek problēmu, lai vēl tagad karotu par knab šefa amata kandidātu.
ssd
s
..viņam un sievai lieli parādi,varbūt mazāk ņems kukulīšus...
morgenstern
m
lai netraucē trekniem runčiem un biedē mazās zivtiņas... ---------------------------------- Knābis Vilnīša vadībā vairs nebiedē pat mikrobus. Pats Šefs taču teica, ka viņš nodarbojoties ar dokumentācijas sakārtošanu. To darot, protams, var nejauši kādu arhīvā mītošu zirneklīti nospiest, bet tas ne no ļauna prāta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas