Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Viņķele: Ar reitingu kritumu vēlētāji vēl nesoda

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
y
y
Vienotība ir atbildīga par budžeta konsolidāciju uz iedzīvotāju rēķina, kaut gan bija arī citas iespējas, laikam cerēja, ka pēc četriem gadiem līdz nākamajām Saeimas vēlēšanām tas tiks aizmirsts, bet sanāca citādāk - jauna Saeima būs jāvēl pēc nepilna gada, kad iedzīvotājiem būs ļoti labā atmiņā Vienotības rīcība. Par meliem un pirmsvēlēšanu solījumu nepildīšanu ir jāatbild, cerams iedzīvotāji ar vēlēšanu palīdzību konsolidēs Vienotības pārstāvju skaitu nākošajā saeimā līdz minimumam, ko Vienotība būs pati godam nopelnījusi.
...
.
aizej uz banku un pamēģini iegūt tādu pašu pretimnākšanu kā viņa sieva ;)
...
.
dārgā (naudas izteiksmē) vienotība, jūs taču nepārtraukti krāpjat savus vēlētājus. solāt vienu, bet nākamā dienā rīkojaties pretēji. jūsu deputāti ir pirmie, kas ar asarām acīs stāsta, ka noteikti ir jābūt piemaksām par darbu komisijās, jo tas taču esot tik grūts utt. utjp. pieņemiet beidzot un apzinieties, ka esat apnikuši ar savu divkosīgo dabu
loģiski
l
Mani pārsteidz sarunas par otršķirīgām lietām. Es neredzu nevienu komentāru, kurā būtu konkrēti piedāvājumi, kā risināt ekonomikas problēmas. Neviena risinājuma, ar ko pelnīt, kā apturēt emigrāciju, kā atgriezt aizbraukušos, ar ko ieinteresēt, kā garantēt ilglaicīgu drošību, kā samazināt fantastisko mirstību Latvijā. Vai tiešām jūs neredzat, ka cilvēki slimo un mirst? Noskaidrojiet, kas notiek..... Ja nespējat, nesaprotat, tad uzklausiet tos, kuriem ir versijas, meklējiet tām apstiprinājumus.
...
.
//////// Prezidents Valdis Zatlers nav pelnījis to, lai politiķi tagad spēlētos ar iespējamiem kandidātiem, kas varētu tikt izvirzīti, ja viņš netiks ievēlēts pirmajā kārtā, Rietumu radio sacīja Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa (V). Viņa atteicās skaidri atbildēt uz jautājumu, vai kandidēs prezidenta vēlēšanās, ja būs nepieciešama otrā kārta.
...
.
Un nestāstiet, ka to tagad nevar darīt koalīcijas saglabāšanas nolūkā, Vilnīša neizmešana ir viens no faktoriem, kas Jums samazina tos reitingus un lai ko Jūs darītu tos būtiski nepalielinās, jo līdz vēlēšanās būs diezgan maz laika, lai taisītu kampaānas ar reklāmām/naudu, vajadzēs rādīt rezultātus.
...
.
Un izmetiet to Vilnīti laukā. Lai cilvēki varētu īstenot savu potenciālu - tajā skaitā uzņēmēji veidot darba vietas - vajag atbilstošu makroekonomisko vidi, tajā skaitā - godīgu valsts pārvaldi un gudrus ekonomiskos lēmumus. Varu norādīt vismaz uz pāris negudrajiem, kam nebija nekāda sakara ar konsolidāciju, bet, kas iedragāja uzņēmumu konkurētspēju un veicināja to, ka viņi paši izved savu naudu, lai investētu citviet. Ja Jums to pasaka vācieši, tad varbūt tā kā vajadzētu ieklausīties.
beta
b
V saņem reitingu kritumu nevis par nepopulāriem lēmumiem, bet par iešanu Lemberga pavadā. Tas jau kļuva riebīgi un pazemojoši! Tie jau vairs nebija kompromisi, bet vienas pozīcijas atdošana pēc otras... Pie tam V tik rija krupi pēc krupja, un dabīgi tas atspoguļojās reitingu kritumā. Zatlers ar savu lēmumu pārtrauca šo pazemojošo situāciju, un tāpēc tagad pamatoti saņem ovācijas. Viņķeles kundze! Ja gribat saglābt situāciju, tad jums V ir jāatrod drosme nevis izlikties , ka nekas nebija noticis, bet godīgi atzīt savu sapīšanos Lemberga tīklos, jāatzīst sava bezspēcība Lemberga priekšā, skaidri jānorāda nākotnes vīzija un rīcība līdzīgā situācijā. Jākomunicē ar tautu vēlreiz un vēlreiz, citādi paliksiet jaņos... Bet Āboltiņas kundzei, izskatās politiskā karjera būs beigusies. Viņā tāpat kā Lembergs, sapinās meistarībā...
Zirka
Z
Jā, lai gan man šķiet, ka es zinu, par ko vēlēšu, tomēr nenoliedzu iespēju, ka viss var mainīties. Mūsdienās katra jauna diena nes pārsteigumus. Dzirdēju, ka Mamikina raidījumā Zatlera rīcība guvusi lielu krievu atbalstu.
...
.
Un vēlreiz - ieteiktu Vienotībai nevis manu komentāru sikti novērtēt, bet darboties, lai situāciju uzlabotu, un galvenais izbeigt melot un runāt skaidri par valsts finansiālo stāvokli - tajā skaitā par to, ko dos pretī cilvēkiem, jo nepieciešama pensiju samazināšana, lai valsts nenobankrotētu, jo kredīti bus jāsāk atdot. Un atvadīties no tiem, kas to reitingu grauj (no tiem, kas Vienotības rindās tie "darītāji" - Jaunups (izrādās tikpat cinisks kā Lembergs - savas izklaides uz nodokļu maksātāju rēķina - basketbola klubu - piesedz ar cēliem mērķiem atbalstīt bērnu fiziskās aktivitātes), Kampars, Bendrāte lai nosauktu dažus, arī tos valsts pārvaldē sabāztos - tajā skaitā valsts sekretārus). Vēl viena lieta - izbeidziet ar to patosu, kaitina, drīzāk gan - paliek nelabi. Un arī naudas mešana pakaļ investoriem nebūs tas, kas mani pārliecinās, drīzāk tas daudzus vēl vairak aizbiedēs, jo vācieši taču Jums pateica, ja gribiet investīcijas - dariet kaut ko ar korupciju.
Zirka
Z
Grūti laikam jums saprast, ka cilvēku turības nodrošināšana ir tas pamatu pamats, kā dēļ jums ir vara. ------- Un es, muļķe, domāju, ka par savu turību jādomā katram pašam. Bet vispār - es nedusmotos, ja kāds atnāktu un noliktu man priekšā turību, sak, ņem, mīļā.
uzstādījums
u
1. visi atlaistie SAEIMAS DEPUTĀTI NESAŅEM ATLAIŠANAS PABALSTUS. 2. no Saeimas KARTIBAS RULLA IZNEMT VISUS BONUSUS DEPUTĀTIEM, JĀBUN SOLIDĀRIEM AR TAUTU, PAŠI ZAGA , LAI PRIECĀJAS, KA NESAMAZINAM ALGAS..... Ja tiks ievērotas TAUTAS PARSĪBAS, MĒS IESIM BALSOT SAVĀDĀK NEEEE...
elvīra to Zirka
e
un kamdēļ ir domātas pelēkās šūnas? Protams, domāšanai! Tāpat ir skaidrs, ka jāiet vēlēt, lai tāds Saskaņas centrs negūtu pārsvaru! Diemžēl, krievvalodīgie ir aktīvāki par pasīvajiem latviešiem, tā viņš ir, diemžēl...
Zirka
Z
Dumaj, Šarapov, dumaj! (Domā, Šarapov, domā!) Ceru, ka atceraties filmu, kur tika izteikts šis aicinājums, Tas tikai tā - ienāca prātā. Vēl jau drusku mums ir laiks pavērot un padomāt. Katrā partijā ir pa nesmukumam. Un Saulvedis pats ir aizmidzis, nevis pamodinājis Saulcerīti, tāpēc pašiem vien jādomā.
Bo
B
Nu rē, arī Elvīra 11:47 raksta to pašu un apgāž Viņķeles apgalvojumus. Tātad, pat šajā mazajā komentētāju pulciņā mēs esam jau trīs. (Vienīgi Dombrovski es tajā sarakstā nepieminētu, jo neredzu nekā peļamā sakarā ar viņa kredītu.)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas