Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Viņķele: Deputātam Holostovam vajadzētu atteikties no kompensācijas par dzīvokļa īri

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
protams
p
galvenais, ka šo pārdeklarēšanās faktu, lai saņemtu kompensācijas, vajadzētu publicēt krievu presē un SC priekšvēlēšanu aģitācijas avīzītē. Lai tauta zin savus varoņus.
....
.
Kāpēc gan parastam cilvēkam, pat minimālās algas saņēmējam, jāīrē dzīvoklis pašam un transporta izdevumi arī jāmaksā pašam? Kad likvidēs šīs deputātu falšās barotavas? Ar ko viņi atšķiras? Ar lielo algu par neko darīšanu. Dažs pat valodu nezin.
Agris
A
To tak var pārbaudīt - pāris vakarus paskatamies kur cienijamais deputāts nakšņo un viss skaidrs - kapēc valsts sevi ļauj tā krāpt. TĪRĀKĀ VALSTS NAUDAS IZKRĀPŠANA!
Kalvis
K
"Cerēsim ka atteiksies" ibio viņu vajadzēja iemes cietumā par valsts naudas izsaimniekošanu ibio! kas tā par kārtības ieviešanu?
krabs
k
Katrā bandā, t.i. Partijā, ir gan slikti, gan ļoti slikti deputāti. Pie vieniem vai otriem variet pieskaitīt Holostovu. Kad zemniekiem- dvēselēm ( dūši-dvēseles) kungs deva uzvārdus, viņš savu vergu, kalpu labi pazina, tāpēc arī nosauca par "tukšgalvi" (holostoj- tukšs). Otra nozīme (neprecēts) šim vārdam atkrīt, jo citādi "holostoju" dinastija būtu izmirusi. Te nu ir rezultāts - Saeima pilna ar tādiem, kuriem nauda, tāpat kā alkohols, noņem prāta pārpalikumus.
pamela
p
Nevajag jaukt protēzi ar kaula zobu,parūku ar dabīgiem matiem utt.,jo "Lindiņa"ievedot reizi bērnus pa ceļam bērnudārzā,NEPIEPRASĪJA kompensāciju KATRU !!!mēnesi ~ 500 Ls.vērtībā. "Viņķele ir laba","xxx",- cien. kāda emociju gūzma!Mātes vārdu tikai trūkst!Nu ja Viņķele nebija kā Egle iekonservēta,ilgi spēlejoša,nemainīgu klišeju piebāzta plate.Viņa bija emocionāla,par veicamo darbu ieinteresēta persona.Tikai redz cien."Viņķele ir laba",tur nu tu rupji sakot "aptaisījies",jo cik zinu ,viņa NAV no tiem kas kādam bučos roku,tieši otrādi ,ja vajadzēs - iekodīs.Izskatās,ka jūs esat izkrituši vēlēšanās un nu anonīmi mēģināt apķēzīt visus kam veicies labāk kā jums. IEsaku jums ielīst SC /tā jums pareizā partija!/ p.... un likt Vienotību mierā. Domburšovā Viņķele atbildēja bez klišejām un NEMELOJOT par lietu īsto kārtību,ja nepieleca,tava problēma!
sabo
s
labs jautājiens : vai plecīgais puisis prot latviešu valodu?
river.....
r
Jā, nevis sakārtot un vadīt valsti mūsu deputati sanākuši, bet zaļi padzīvot:(((((((((((((( Es arī piekrītu, ja strādā, kādas kompensācijas, maksā par sadzīvi pats, kā mēs visi !!! Jau viņu labā alga vien ir pietiekams atalgojums par viņu "spokošanos" šajos varas krēslos................
urbis
u
Urla.
Alma
A
Ai, man ir nojauta, ka viss tas nav tāpatvien. Ka tur ir Urbīša stratēģieskais plāns. Un ka solīto Biškeku Urbītis grib sarīkot tieši Skrudalienā.
dadzis
d
vai tikai par savu mandātu Saimā nav jāmaksā, kad tāds godīgs deputāts veic tādas mahinācijas? Vai KNAB un DP pārbaudījusi Holostova patieso labumu guvēja paralēles. Un, vai nav laiks pārbaudit Holostova veselības rādītājus, fotogrāfijā acis norāda uz ilgstošu veselibas problēmu un atkaribu.....
pretigi
p
Nu sis frukts izskatas, ka splauj uz ielas, runaa matushki un diez vai prot latviesu valodu limenii. Tads naudas del, bus gatavs uz visu.
anda
a
Mjā - nenormāls cinisms. Bet dažreiz tā ir - stāv un runā un nevar saprast, vai baigais maita, vai tiešām nenormāli naivs un neko nesaprot. Šis gan nav tas gadījums, jo kurš gan uzņemtos apgalvot, ka deputāts ir naivs nesapratnis.
roro
r
Nu vot pasakiet, kā šitāds nekonsekvents cilvēks var būt par deputātu. Visi fakti neesot tādi kā izskatās, tā ir veca info, faktiski notiek citādi. Nu viens slidīgs džeks, nevis tautas pārstāvis.
ekharts
e
Cik tie Vienotības cilvēki ir kļuvuši gudri un vareni!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas