Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Vīrietim autoservisā pārdod viņam iepriekš nozagtu auto spoguli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
';
&
ja autoservisus noslaucīs no zemes virsas tad varbūt būs kārtība.citu variantu nevar būt.
asa
a
Savaa laikaa man arii bija iespeeja par 3 latiem nopirkt no savas masiinas izrautu raadio,bet to nedariiju,jo taa bija steigusies,ka bija jau deformeets.
shitaa
s
Pirmkārt, mani izbrīna, ka autoservisi kā tādi kaktu kantori iepērk atsevišķas detaļas. Nu bet ok, man pašam nav auto. Bet, otrkārt, kronis ir pat ne zagta spoguļa iepirkšana, bet gan lietotas preces iesmērēšana kā jaunu, jo Toms skaidri izteicies, ka gājis pasūtīt jaunu spoguli. Bet realitātē autoserviss neko nav pasūtījis, bet gan nosimulējis procesu, iegrūžot lietoto sū. -------------- 1) Serviss nav noliktava, tāpēc netur pie sevis visu veidu un marku spoguļus, tas vienmēr un visos laikos pasūta detaļu pēc vajadzības. 2) Šis spogulis Tomam ir jauns jebkurā gadījumā, tur nekas nav teikt, ka šim spogulim bija jābūt iepriekš nelietotam, kas arī ir visticamāk. 3) Man atliek tevi uzskatīt par pastulbu! nekā personīga!
Toms
T
Iesaku izlsīt šo rakstu ! Tādi fakti, ka apzagtam a/m īpašniekam pārdod reiz viņam nozagtu spoguli nav retums.
WALA
W
Risinājums pērkot nozagtā vietā lietotu ir pirkt tādu kas tiek tikko noņemts no cita auto. Es personīgi savu nozagto spoguli (stikliņu) aizvietoju ar tādu kas nāk uz Angļu auto ( tas ir skaidri redzams un viegli nosakāms), Cits variants būtu pasūtīt firmā kura izgriež šos spoguļu stiklus, vai arī jaunu pie dīlera !!! Respektīvi es pats cenšos darīt visu lai nekad neatbalstītu fyderastus zagļus.
nesiniitis
n
Man skiet,ka kriminaallikumaa ir pants par zagtu lietu uzpirkshanu.. Vai tieshaam servisus nevar saukt pie atbildiibas?! Kaameer tie pirks, buus zaglji, kas piedaavaas.
U
U
Kupi kirpič...
es - tiem, kuriem nepielec
e
Man 3x zagti. Tiem kuriem nepielec, varu pateikt, ka servisi skaidri zina, ko un no kā šie pērk, tikai diemžēl pagrūti ir pierādīt, ka servisi to zināja pirms pirka. Ja čalis atzītos, ka ir pazīstams ar iepircēju servisā, tad viss štokos! Un patiesībā ir bezjēdzīgi cīnīties ar zagļiem. Spoguļa stikls noņemas 5 sekunžu laikā (vismaz BMW) un pie katra spoguļa policistu nepieliksi. Jācīnās ar uzpircējiem, jātupina iekšā servisu vadītāji! Jāmočī visi reklāmas sludinājumu izvietotāji, kuri pārdod jebkādus spoguļu stiklus! Tad zagļu problēma pati atrisināsies, jo nebūs, kas šīs mantas uzpērk. Starp citu problēma identiska kā ar lombardiem un Latgalītes tirgu. Visus šos čūsku midzeņus slēgt vajag!
glupi
g
iesākumam pietiku ar autoservisa nosaukumu un adresi. pieļauju ka klientam šis spogulis tiktu pārdots kā jauns.
ssd
s
vainīgs ir autoserviss,kurš apzināti iegādājas zagtas mantas,arī visas detaļas tas iegādājas pie vietējiem "ražotājiem" ,neviens nezags to ,ko nevar ātri pārdot alkatīgiem "uzņēmējiem".....autoserviss droši vien atpirksies,jo poličiem negribas strādāt,bet nauda patīk.....
who cares
w
Esi dzirdējis tādu jēdzienu / terminu "ekspertīze"? + tagad tas ir nevis īpašnieka ziņā, bet policijas...
who cares
w
"Vakar, realizējot operatīvo informāciju, Brasas iecirkņa darbinieki aizturēja 1987.gadā dzimušu vīrieti, kurš minēto spogulīti bija pārdevis autoservisam. " == OK, OK, un autoserviss? Labticīgais ieguvējs, konkrēti domāja, ka džeks mājās spogulīšus ražo? Kādreiz par apzinātu zagtu mantu uzpirkšanu liekas kaut kas draudēja...
sd
s
es gribētu redzēt kā tas auto īpašnieks pierādīs ka tas ir viņa bijušais spogulis ar šo "zādzības laikā izdarītie locījumi uz spogulīša sakrīt ar defektiem uz viņa auto" var iet uz bernudārza vecaku sapulci kur izskata jautājumu par sajauktiem naktspodiņiem nevis uz tiesu
Juhans
J
Citrreiz sanāk apprecēt to pašu sievu arī otrreiz. Citrreiz atkal veikalā apčakarē tieši par tādu pašu summu kā iepriekšējo reizi. Šoreiz - paša spogulis nopārdots. Nav taču slikti, sogulis tad pazīstams un sirsnīga atkalsatikšanās:)) Ja tas cilvēks negrib pirkt zagtu, lai ietu uz veikalu un perk nezagtu!
Bender
B
Kad sāks reāli SODĪT šos kretīniskos zagļu, urļiku "servisus"?!? Es gribētu redzēt reālus cietumsodus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas