Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Virza jaunu pilnvarojuma lēmumprojektu; Zatlers pagaidām neplāno apmeklēt Saeimas sēdi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zans
Z
Loti precizi un analitiski. Secinajums ir viens. Labak atrs defolts Latvijai, neka ilgstosha, leena un mokosha agonija. kas jau izpauzhas, ka lugshanas un pazemoshanas lai ieguutu 5, 26 mljd Ls kreditu, kas tapat nav atgriezhams aizjuuras zeeniem. To saprot tik tiesham ne vien bankieri, bet arii politikji, kas turpina vest valsti liidz klinkjim....
palīdzēt?
p
Tu gribi, lai beidzot to tavu JL patriecam tāpat kā tos tavus "godmanis un nasing spešal" patriecām?
zzz
z
TP uzvedas kā noziedznieks , kurš izvarojis meiteni (Latvijas valsti) un tagad cenšas vainu uzgrūst citam . TP lamā tos , kuri izvarotajai cenšas uzvilkt vismaz bikšeles un piecelt kājās. Kurš parakstīja vienošanos ar SVF , vai tas nebija Godmanis un Nasing spešal? LPP/LC tagad tēlo visgudros viszinīšus , bet paši palīdzējuši izvarošanā. Nelieši un valsts izzadzēji , beidziet dzīt demagoģiju.
Paija
P
No fotogrāfijām izriet, ka mazais Valdis ir lielajam Valdim vienmēr tāds kā aizbilstamais, vienmēr fotogrāfijās tik sirsnīgi sarunājas (tas jau jauki) , aizstāv medijos (vēl jaukāk, tā tam būtu jābūt), ... bet Latvijai kā nevedas tā nevedas ar dzīves augšupeju :-(
khemm
k
Kads var paskaidro, kas tas par zurnalistikas triku visas bildes taisiit shkibas. Driz jau tuvosimies 45 gradu sagazuma lenkim. Saprotu, ja irk ads katastrofals notikums, kaa piemeram Parex 2008. Gada vai tml. shadi var uzsvert nestabilitati. Bet musdienas, man liekas, vienkarsi visas bildes fotografi sagazh. Prieks kam? Tas tacu nav dabiskais veids kaa cilveks redz!
who cares
w
"Trūkst vārdu par to cik daudz launa TP ir nodarijusi latviesiem!!" === Lasi vairāk grāmatu, būs plašāks vārdu krājums.
who cares
w
"Varbūt vienreiz būtu jāpārmāca oranžie un viņu atbalstītāji? Varbūt Dombrovskim, Repšem tiešām jāatkāpjas? " === Tā neir valstiska attieksme.
who cares
w
"A tajā laikā kurš maksās pensijas un algas? Pareizi, zilais rūķītis Vasiļijs." === Tad jau viss kā parasti.
who cares
w
"Ja no šīs spītīgās vēlmes uztaisīs sazvērestību, ka TP ir vēlme klupināt valdību, tad vispār ir jāemigrē no valsts." === Skatjertju...
sorķīrā_močītājs
s
Nedomāju gan,ka smirdīgie taukģīmji vairs vispār kaut ko var gāzt.Ne ar viņiem kāds grib sadarboties ne arī viņus prezidents izvēlēsies,bet nu pameiģināt var,bet tad nu cietums andrušam un visiem pārējiem krančiem garantēts,tāpat arī sankcijas no SVF EK
Revolt
R
Es jums ieteiktu pastudet citu valstu pieredzi kad virzas neoliberālā kursa īstenošanā. Third world countries could grow under capitalism, but only if they had strong states to promote and direct economic activity and large, integrated conglomerates to organize the actual production. This was a far cry from the original conventional wisdom that emphasized reliance on market forces to mobilize and coordinate economic activity. legacy. lclark. edu / ~ marty / koreacas. pdf(bez atstarpēm)
nauda
n
Vel gribetu jautat ar avizes starpniecibu vai tiesam TP nav saglabajusies kada dzirkstele kadi patriotiski domajosi laudis kas varetu nomest melnos Kangarus kas uzurpejusi varu TP? un tad kopejiem spekiem meginat izvilkt valsti no si purva no si muklaja kopa sakt stradat lai Latvija uzplauktu lai paaugstinatos dzives limenis visiem Latvijas laudim!
!
!
UZDOT ir juridiski korektāks par PILNVAROT? :D:D:D
nauda
n
Labak vai sliktak bet Dombrovska valdiba strada, ja naks kads jauns speks kas bus labaks par Dombrovski tad balsosim par jauno speku, tapec lai Dombrovskis nedoma atslabinaties! Bet tas vecas zurkas kas noveda musu valsti lidz postam un vinu jaunie draugi Maskavas lidzskrejeji un pakalpini kas tagad grib tikt pie varas lai necer ka izdosies! Kauns Tautas Partijai par valdibas darba visadu traucesanu un sabotazu!
Lorita
L
Nē... :D, maldies, diemžēl/par laimi nesēžu vis nekādai "silei tuvu". Ne tuvu! :) Prāta spējas un ziņkāre, lai parakātos un pastrādātu, man ne no "silēm", bet gan Dieva dotas! :) Starp citu, mani šodien izbesīja nevis politiķi (gan jau izstrīdēsies - es tāpēc matus neplēsīšu,lai ar ko tur viss beigsies), bet gan - masu mediji: neviens!!!, neviens neuzdrošinājās publicēt šitādu nieka tekstu! Votttt, ja sākas mums te pie visiem mēsliem arī cenzūra, tad ar mums visiem ir... maisā ar visu mūsu dziesmugrāmatu.. Lūk, tas jau ir reāli bīstami, nevis pat 100 nejēgas kopā ņemti... Jo - ja ir cenzūra, tad ar to pašu zūd iespējas tikt galā arī ar tiem 100 nejēgām... :-/ Bet gan arī ar šo problēmu kaut kā tiksim galā. :) Starp citu, es nevienam no spēkiem nedodu priekšroku viena vienkārša iemesla dēļ - jo, nedod Dievs, kāds no šiem sāk saņemt pārsvaru pret pārējām partijām, tā ar mums būs cauri! Jo, diemžēl, neviena no partijām nav psihiski tik attīstīta, lai spētu nesacelt degunus gaisos - vajag citas partijas, kuras sadod pa tās partijas deguniem, kuri attiecīgā brīdī no zemes mākoņos atrāvušies. Un šobrīd šie "deguni mākoņos - pēc mums kaut ūdens plūdi" ir JL deguni... :-/ Nez kas ar tiem cilvēkiem ir - kura partija, kuri tiek "pašā spicē", tie top momentā absolūti tupi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas