Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Visticamāk, NRTP būs jāizšķiras LR2 iznomāt vai veidot meitasuzņēmumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
latvietis
l
Jūs labāk paskatieties latvijas televizijas LT2 pāraidi par semu , kas tā par pāraidi.,vairāk kā stundas garumā,kur sēž viens jauneklis ar ziemas cepuri galvā un kaut ko muld ,vot tā ir pāraide.
zemietis
z
Ta nevajag nekādu augstāko menedžmentu. Šie zaudējumi ir mākslīgi radīti.šogad ar reklāmas apjomu kritumu varbūt arī būs zaudējumi, bet iepriekšējos gadus reklāmas ieņēmumu liela daļa, tika iepludināta lielajā LR, nu un tad protams sanāk, ka pats LR2 strādjis ir ar zaudējumiem. Faktiski vairākus gadus tīrā peļņa bija vairāki simti tūkstoši latu.
AL
A
Jāklapē ciet LR3,LR4, bet LR2 ir klausītākā latviešu raidstacija. Un nevajag pieļaut, lai kāds vaņka viņu prihvatizē un kruķī savas čestuškas. Vaņkas jau tā okupējuši TV, nevajag pieļaut lai vēl okupē LR.
Goga >>>
G
Absurds, runa varētu iet par LR3,LR4 izsolīšanu, vai nodošanu koncesijā, bet ne jau LR2, kura reitingi ir ap 30% Latvijas tirgus. Valstij tas varētu pelnīt labu naudu, tikai jānomaina radio patreizējā vadība un jāieliek normāls menedžments. Te vēl tika minēts par atbilstību sabiedriskajam pasūtījumam- pilnīgs stulbums, ja vienīgā stacija, kura spēlē latviešu valodā visā Latvijā, neatbilst sabiedrības interesēm, tad kas ir Latvijas sabiedrības intereses, lai spēlētu komercstacijas angļu, krievu u.c. valodās ?
valdis
v
vai tad te trūkst augsta rauga specialistu kās to izdarīs ,,kā vajag,, ir taču Godmanis Naglis un Ziedonis Ziediņs no privatizacijas laikiem un vai būtu slikti ka LR2 no rīta nevis himnas vietā jūs sveiktu: Labrit šeit sveic jūs janis ,andris , aivars vai kāda džesa komozicijas fragments izcila valsts vīra izpildijumā ar Oveen pavadijumu
Jānis
J
Nesaprotu, kādēļ valstij būtu jātiek vaļā no vistiņas, kura dēj zelta oliņas, bet jātur vistiņas, kuras vispār nespēj dēt?
Clash
C
Frekvence ir jāizsola ar uzlikumu, ka tajā tiks raidīta tikai Latvijā radītā mūzika.
ex kolega
e
Duka un Ronis radio izcēla no nekā. Ja šeit nebūtu Latvija, bet piem ASV, viņi sen jau būtu miljonāri. Bet šeit ir LR un žēl, ka labas biznesa idejas te iznīkst, bet pastāv tikai tādas, kuru īpašnieki ir pietiekami tuvi kalvīšiem, demakovām, gerhardiem un repšēm :(
jautrais
j
Jā, kāds ir uzlicis aci uz rādio, un kāds ir iztiepis kabatu priekš....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas