Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Vizītē Latvijā ieradīsies ES prezidents

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
raimonds
r
Rotšildu un Rokfelleru ieliktenis pārbaudīs vai SVF procentu maksājums tiks izpildīts, vispirms caur vietējiem dīrītājiem - oligarhiem, tagad pa tīro noslauks uz paaudzēm.
x-ņa
x
...lai dzīvo ES!
komēta nāk
k
Laba ziņa- beigta kaķa brīvais kritiens tūlīt beigsies bez atsitiena.
Tik daudzi līdzīgi tev.
Roberts
R
Tiešām - Diena.lv ar steigu ir kaut kas jādara, lai uzlabotu komentāru kvalitāti - vēl variet atgūt daļu lasītāju, ja šai jomā ko darīsiet. Lai komentē tikai reģistrēti lietotāji - tad rakstītājs piedomās pie katra vārda. Šādi komentāri ir vienkārši lieka servera atmiņas tērēšana. Vai tiešām Latvijā ir tik daudz aprobežotu cilvēku?!
jjj.
j
Atbraucis mušpapīru izvietotājs mūsu aklajām,kurlajām bezsmadzeņu mušām.Vai tiešām nesaprot .kas notiek pasaulē,un pie kā tas viss novedīs?
dobro požalovatj
d
ES Rumpītis brauc apciemot Latvijas Gunču Rumpīti!
Oi
O
žurnalisti neguliet! Ar kādu mērķi ierodas visaugstākais viesis! varam tikai minēt! vai valsts bankrots jau klāt? Jeb tautai tas nav jāzin!
He he...
H
Vismaz paši nabaga jenotiņi... he he... arī varēs paēst... hi hi.... nebūs viņiem "pašu" mazie ietaupījumi jātērē... he he... nabadziņi tāpat kā tie 70 deputaciki... hi hi...
cilpa
c
Nu tad gan liels notikums, smieklis nak. Tacu Pabrikam un Kristovskim bus karteijasi iemeslis uzrikot esanu un dzersanu uz valsts rekina, apzogot Latvijas valsti un Latvija nabadziba dzivojosos iedzivotajus.
eh
e
pirmā doma -ko viņš te pazaudējis?? izsniegt aploksnes valdības vadītājiem? paskat;ities vai latvija pietiekoši tukša?;)
goga
g
Spriežot pēc komentāru līmeņa, neko citu, kā to, kas Latvijā notiek, neesam pelnījuši. Totāls smadzeņu vakuums.
He he...
H
Evropā nauda aptrūkusies... he he... brauc uz Latviju , lai nabaga letiņi atkal samet Evrpai, svensoniem, SVF.... jenotīši berzē rokas, ka atkal varēs letiņus padrāzt pēc augstā kundzēna uzdevuma.... hi hi...
Посещай, не посещай тонущий "Титаник" с официальным визитом, а он всё равно утонет.
Ir
I
iespējams, ka Rompeja kungs domās, ka 100 Ls. Latvijā pelna STUNDĀ, kas dažam labam ir realitāte! Nestāstīs taču viņam, ka bērni badā, skolās neiet, blandās pa ielām, ubago, zog, bomžu pilna valsts, visi dzer, izdara pašnāvības u.t.t.?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas