Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

VK pēc revīzijas NBS vēršas tiesībsargājošajās iestādēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jānis1.
j
Tie ārzemju stulbie jefiņi, kuri lien siltos beņķos, ir parazīti un kaitnieki Latvijai. --------------- Kuri konkrēti? Varbūt tie ir pašmāju gudrie, kurus atbalsta tā tautas daļa, kurai svarīgi ir lai dara, vienalga ko un kā.
Lelle
L
Redz kur vēl viena zelta ādere, kur tautas nauda pazūd...Tie ārzemju stulbie jefiņi, kuri lien siltos beņķos, ir parazīti un kaitnieki Latvijai. Vajadzētu gan visus pēc kārtas saut pie personīgas atbildības un bāzt aiz restēm, bet arī ši naudas izsaimniekošana noklusīs tāpat kā visas pārējās...
filozofs
f
taa sheema iestraadaata no teepistu laikiem un agraak , tur vareeja zagt uz nebeedu, iipaši Raita Černaja laikaa ....., nu bet kas traucee tagad zagt??? čohaa neviens par izšķeerdiibu nav iebaažams , iepriekšeejam komenteetaajam , Lieģis pie zagšanas netiek un diez vai tas šim interesee, tags varees savus sundukus paspaidiit ...
drakons
d
Pareizi, Tev galvenais, ka Lieģis nav ielidojis. Bet kā ar pretkorupcijas pētnieci Rasmu Kārkliņu, kas Lieģa vārda raksta visādus skaistus rakstus, kā ministrs cīnās ar iepirkumiem? Rezultāta nav nekāda, jo ministrs no šīm lietām neko nesaprot.
dzeris
d
Atslēgas frāze - līdz 2009. gada aprīlim, tā ka attiecībā par PS un Lieģi vēlams velti nesatraukties. Kad reiz tam sekos frāze - un, sakarā ar to, aizturēts atbildīgais tas un tas? Pēc Latvijas likumiem nevienu amatpersonu par nelikumīgiem tēriņiem sodīt nav iespējams.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas