Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

VL-TB/LNNK aptaujātā inteliģence prezidenta amatam iesaka Žīguri

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Adatiņa
A
Tautai jāievēl savu prezidentu ! Un neļaut deputātiem izvirzīt tikai no savas puses! Viņiem tāpat nav skaidrs,kas ir kas,tāpēc jau plūcās savā starpā! Beidziet ,tracināt un smīdināt tautu! Nav mums stabilas valdības,tad vismaz vajaga stabilu prezidentu!
mimoza
m
:D
Parādnieks iebraucis auzās
P
To gan negaidīju, ka nācijas aizstāvji VL par prezidentu bīdīs sorosisti Vitu Matīsu? Vai mums žīdu pakalpiņu nepietiek? Jau tagad viņi var ņemt ko grib - kaut visu Latviju kā kompensāciju. USA žīdu - Vienotības + krievu jevreju SC balsis kopā - lētticīgajiem bauriem nav ienācis prātā saskaitīt. Un viva la Vita!
cita tauta
c
tu to par sevi raksti, lai gan - sevi jau katrs zin vislabāk
neapzadzējs šķelje
n
Ja Dombrovskis izvēlējās nogrimšanu, kas tev liedz uzpeldēt un par cita izvēli nevaimanāt?
sports
s
Un kādi ir Zatlera plusi, vai pietiekami garš augums?
eu
e
tik stulbiem ļautiņiem kā šeit tie vēmēji - komentētāji nekādu prezidentu nevajag. ja nu vienīgi kādu tādu pašu stulbeni.
e-sociāldemokrāts
e
Varam jau mēs apspriest kandidatūras, bet ne jau tauta prezidentu vēlēs! Bet gan tagadējie Saeimā sēdošie politiķi! Par nožēlu!
XXXX
X
Punkts.Izlasijam visus komentarus,un viss skaidrs.Esam gudri,viedi un inteligenti visparakaja pakape.Uzrakstijam sev raksturojumu no sirds un neko neslepjot.Skumji.kur nemsim tikpat atbilstosu prezidentu.Ak mes apdalita tauta.......
Jonis
J
Nu bet vismaz ir kāda partija, kura strādā un rāda piemēru citiem, kā vajag strādāt.
Sirmais
S
Prezidentam ir jābūt Zatleram, jo viņš daudz maz ir iemācījies būt prezidents. Nebūtu labi iegūt vēl vienu "Vairu",vai apmācīt kādu citu dakteri, vai slakteri.
žīgure ir šo apzadzēju pus
ž
V izvēle-iznīcība 15.02.2011 09:09 «Uzskatu, ka Latvija šobrīd ir divas izejas - vai nu nākt pie prāta, vai arī gaidīt ekonomikas sabrukumu. Otrajā gadījumā Latvijā ieplūdīs emigranti, kas atbrauks no valstīm, kurās dzīves līmenis ir vēl zemāks. Viņi strādās un paši apstrādās mūsu zemi,» tā Rubiks. --------------Diemžēl,Vienotības dombrovskis izvēlējies otro variantu-ekonomikas nogremdēšanu,iznīcināšanu, latviešu aizdzīšanu svešumā /atbrīvojot vietu VLčečeniem un citiem emigrantiem/. ...
basketbols
b
Kas vēl bez ģimenes ir tie Žīgures lielie plusi? Raksta grāmatas par savu dzīvi un dažreiz smalki parunā - mazliet par īsu prezidentam.
ješka
j
tajā brīdī, kad vienalga kura no nosauktajām kļūs kaut nedaudz reāla kandidāte, tad gan mēs visu ko uzzināsim par viņu dzīvi. Gan to, kas ir bijis, gan ari to, kas drīzāk nē, bet ej nu pierādi. Būs jautri
a.b.
a
Anna Žīgure ir pārāk gudra,zinoša un inteliģenta,tāpēc ļoti šaubos.ka mūsu deputātiem būs pieņemama.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas