Laika ziņas
Šodien
Migla

VL-TB/LNNK sola atbalstīt budžeta projektu pirmajā lasījumā, bet otrajā virzīt demogrāfijas priekšlikumus

Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK) atbalstīs 2013.gada valsts budžeta likumprojekta nodošanu komisijām, kā arī to pieņemšanu pirmajā lasījumā, šodien pēc koalīcijas padomes sēdes žurnālistiem sacīja VL-TB/LNNK līderis Imants Parādnieks.

Visi tie demogrāfijas jomas priekšlikumi, kuriem tiks atrasti finanšu resursi un par ko tiks panākta vienošanās darbā grupā, tiks iestrādāti budžetā starp pirmo un otro lasījumu, skaidroja politiķis.

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (V) žurnālistiem skaidroja, ka izveidotā koalīcijas partiju frakciju darba grupa turpina strādāt pie šī jautājuma. Noteiktā laika periodā darba grupa atskaitīsies koalīcijas padomes sēdē, kad būs iespējams komentēt panākto progresu šajā jautājumā.

Kā ziņots, partijas "Vienotība" Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Dzintars Zaķis skeptiski vērtē VL-TB/LNNK priekšlikumus par finanšu avotiem demogrāfijas problēmu risināšanai, tomēr "Vienotība" esot gatava uz kompromisiem šajā jautājumā.

Nacionālā apvienība uzskata, ka visus nepieciešamos līdzekļus demogrāfijas problēmu risināšanai var iegūt no tiem ārvalstniekiem, kuri saņem uzturēšanās atļaujas, Latvijā iegādājoties nekustamo īpašumu, aģentūrai LETA iepriekš sacīja VL-TB/LNNK Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Einārs Cilinskis.

VL-TB/LNNK arī rosina ieviest nodokli bankām, piemēram, par veiktajām transakcijām, kā arī ņemt naudu no valstij piederošo uzņēmumu dividendēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas