Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

WikiLeaks: Adamkus sūdzējies, ka Vīķe-Freiberga sašūpojusi Baltijas valstu vienotību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nubet
n
"WikiLeaks failos var atrast arī vecākus notikumus, par kuriem pasaule jau sen aizmirsusi un par kuriem info mums tagad ir stipri vairāk nekā toreiz kādam ASV vēstnieciņam." Kāds te sakars ar krievvalodfgo vietnei attiecībā pret skarbo patiesību? UN kāds tad mums tagad info ir vairāk, piemēram par šo "ievērības cienīgo"notikumu, ka varam piedot?Vēsturē nav tādu principu kā veci vai jauni notikumi, kas pazūd bez sekām. Realitātē visam ir sekas- "ko sēsi, to pļausi"!
iksa
i
Tik veci notikumi tiek apskatīti tādēļ, ka tikai šodien kaut kāda krievvalodīgā vietne to telegrammu nopublicēja. WikiLeaks failos var atrast arī vecākus notikumus, par kuriem pasaule jau sen aizmirsusi un par kuriem info mums tagad ir stipri vairāk nekā toreiz kādam ASV vēstnieciņam. Parasts paradokss: viens žurnālists uztaisīja savu PR un nopelnīja miljonu, bet pārējie pasaules žurnālisti aizgūtnēm kuļ un pārkuļ (resp., pārpublicē) vecus un nereti pilnīgi tukšus salmus.
niknais
n
Bezjēdzīgākā BNS ziņa! Velk ārā jebko, ka tik varētu dzīt ķīli starp Baltijas valstīm. Pie tam daudz vairāk nekā Adamkus papļāpāšana! . Te jau parādās tā pasaules "taisnības meklētāja" stulbums.
Sokol
S
Kapec tiek apskatiti tik veci notikumi, kas vairak nav aktuali.
skuķis
s
Mals atzinis, ka privātā sarunā ar viņu toreizējais Lietuvas prezidents ir sūdzējies, ka Vīķe-Freiberga, piekrītot 9.maijā doties uz Maskavu, "ir sašūpojusi Baltijas valstu vienotību un mēģina Latviju izvirzīt par Baltijas valstu līderi". ______________ Īīīīīī',bēbuks apraudājās un bikšas apslapināja.Kā tā kaut kāds skuķis mani apčakarēja?
bbb
b
kokam divi gali . par vvf neizteikšos . man šķiet dīvaini ka LT prezidents zēļojās citas valsts diplomātam par sliktu dzīvi . tas šim iedod konfekti ,paglauda galviņu ...... vai LV kleri arī tāpat piestaigā uz vēstniecībām?
palicējs
p
Jā , 2005 gada naktī no 15 , uz 16 . martu notika kaut kas vēl nebijis BRĪVĪBAS PIEMINEKĻA pastāvēšanas laikā, tam apkārt tika sasliets žogs, lai tur nevarētu piekļūt ne tie, kuri ziedojuši pieminekļa restaurācijai, ne to cilvēku pēcnācēji, kuri ziedojuši pieminekļa celtniecībai, ne tie, kuri lējuši savas asinis, izgājuši Sibīrijas moku ceļus, kuriem pateicoties ap 100000 mūsu tautiešu, tai skaitā Freiberga ar saviem piederīgajiem varēja nokļūt ārzemēs, tādejādi netika pakļauti represijām, bet viņa 2005g. lik nožogot BRĪVĪBAS SIMBOLU, tad tāda ir pateicība par iespēju emigrēt toreiz.
palicējs
p
Atceros, ka 2004g. decembrī Tallinā notika visu triju prezidentu tikšanās, pēc kuras tika izplatīts paziņojums, kurā prezidenti solīja jautājumu par 9 maija svinībām vēl izlemt vēlāk , bet jebkurā gadījumā rīcība būs vienota, bet nekā . Freiberga aizbrauca uz Maskavu viena. Kāda te vienotība?
stas
s
no atmiņām vien ,šķebina dūšu
Krievs Latviešiem
K
Kas ir (bija) Baltijas vienotība? Un vai tā kādreiz vispār ir bijusi (ja neskaita sadošanos rokās un lielo skrējienu) Kā tā izpaužas? ---------------------- Tā izpaužas sekojoši: līetuvieši atņēmuši Latvijai kabeļa savienojumu ar Zviedriju, kas palielina Lietuvas enerģetisko neatkarību un samazina Latvijas, kā arī palielina Latvijas atkarību no Lietuvas, Igauņi jau sen uztaisījuši savienojumu ar Somiem un taisa otru. Igauņi arī stumj RailBaltica projektu, jo viņi grib mazināt savu atkarību no Latvijas un austrumiem, nodrošinot tiešu dzelzceļa plūsmu ar Eiropu. Vinīga Latvija cer uz baltijas vienotību, nemaz nedomājot par savām valstiskām interesēm.
Pelēkais Vilks
P
MoT?
Pelēkais Vilks
P
MoD?
un
u
Vienīgi Brāļu kapos?
Pelēkais Vilks
P
šito jerbanoviša murgurakstu vajag prezentēt Israēlas specdienestiem. akurāt Latvijā kļūtu rāmāka dzīve.
Pelēkais Vilks
P
Tas nu ir fakts,ka "Cūkģīmis" bija nekrietns, launs, kompleksiem nomākts puspensionare, kurš sēja naidu Latvijā starp latviešiem un krieviem un to "vine apnaca", ... Freiberga (godmana, birkava, šķeile un krasta ir melnais traips Latviajs valsts vestire, kura bije launa, naide, kompleksu parnemte persone un kura vareja savas egoistiskas, godkarigas, alkatigas iekares apmierinat uz Latviajs valsts rekina un uz Latvijas iedzivotaju rekina, kurus vina noveda nabadziba, piezmej aun pazemoja un nozaga mums visiem cilveka cinigus dzives apstaklus/ Kad Freiberga un Ulmanis tisk izmest no valsts dzivokliem Rigas centra? Kad Freibergai un Ulmanim tiks atnemtas iespejas turpinat izlaupit Latvijas valsti un apzagt Latvijas iedzivotajus ko vini nekaunigi un ciniski dara visu so laiku? Gundars Krasts ir jaties par to, ka vins so nekaunigo, cinisko Freibergu atvilka no Kanads uz Latviju, kura ar savu noziedzigo darbibu ir nesusi launumu, postu latviesu tautai un Latvijas valstij. ++++++++++++ Whopps!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas