Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

"WikiLeaks": ASV intensīvi konsultējusies ar Latviju Gruzijas-Krievijas kara laikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Latija nav svarīga
L
Ļoti šaubos ASV ies karot ar Krieviju Latvijas dēļ.
man ir žēl
m
ASV karaspeks Irakā bija 700 km prom no Gruzijas. Un nekas. ASV tukša muca. Un ko darīs Latvija ja ASV nenāk palīgā krievu uzbrukuma gadijumā? neko. žēl...
Trelins
T
Un ko Latvija teic ASV.? Lēnām, nesteidzaties krievi tikai iznīcinās un izvaros katru dzīvu radību. Latvija saņēm apliecinājumu ASV ātrāk rķosies joakrievi velreiz iebrūk Latvijā. Latvija aizsutija vienu majoru uz Gruziju
borcinsh
b
...ari jau pamaniju, kaa Obama - iistais latvietis !
AD
A
Atvainojos, par Penki.
AD
A
Šīs ziņas, kaut arī mazliet novēlojušās, un liek domāt labāk par tādu partiju pārstāvjiem, kā Riekstiņu, Pelšu un pat par Daudzi, uz kuriem citādi varētu būt visai skeptisks skatījums. Kopš ī1940. gada 17. jūnija šī bija pirmā reize, kad mēs atradāmies PATIESĀS BRIESMĀS.
pamela
p
Runājot ar NATO sponsoriem neies taču Penke,Riekstiņš un Godmens slavēt agresoru!Runāja taču ne Kremlī.Bet tu redz'cik maz ko ir teicis vecais čekas šestaks Godmens! Nu bet kapēc lai Larsons vai kāds cits nepaklausītos provinces komsomoļcus.Priekš tam jau viņi te ir lai imitētu darbību un celtu mūsu lauku onku pašapziņu.no kuriem itin nekas nav atkarīgs.Un tie larsoni arī perfekti zina KO dūdos godmaņi Krievijas vēstniekam. Latvijai NAV SAVAS ĀRPOLITIKAS!!!kamēr "spicē" vēl arvien postpadomju vergi un zinātniskā komunisma fani.
vai, Dieviņ !
v
"hmmm 07:57 Ceru, Vašingtona ari turpmāk prasīs Rīgas atļauju pielietot spēku :D" - me ar tāpatās domāt !
vai, Dieviņ !
v
un šito visu brehņu kāds, var padomāt, par pilnu ņēmis vai ņem ! Vienkārši MĀKSLINIECISKAS DETAĻAS - postsovjetu nasing spešelu pāķiskums BAIGAJOS AUGSTĀKĀS PILOTĀŽAS DEMONST|RĒJUMOS :)))))))
qqq
q
Kremla lakstigalas komentaros rej no krumiem. Ka parasti.
qqq
q
Nu, tas jau ir skaidrs. :)
KLM
K
Apliecinu, ka komentārs ar niku '' KLM(īstais) nav mans - gluži tāpat kā neskaitāmie murgojumi ar niku ''KLM( īstais) rakstā par ēbreju kapu apgānīšanu - uzdarbojās okupantu provokatori, urlas vai viņiem līdzīgie čeloveki...
Pelēkais Vilks
P
iejūtīga, protams.. Iejūtīga un stingra kā pret bērnu ar uzvedības problēmām.
Pelēkais Vilks
P
Patiesībā N.Penkem, kurš iepriekš ieņēmis Latvijas vēstnieka Maskavā amatu, Latvijas valdībā ir reputācija, ka viņš ir mazliet iejūtīgs pret Krieviju. Šodien tā neizskatījās. Viņa aizrautība izskatījās patiesa un viņa neapmierinātība ar Krieviju un NATO nespēju stingri rīkoties bija dziļa. ============== Cepuri nost par formulējumiem. Tieši tāda attieksme pret Krieviju ir vietā - iesūtīga un tai pat laikā stingra! Penki par ārlietu ministri! ĢirtValdi - par kamparu, Kamparu - par ģirtvaldi un abus - ganos!
ērgļa ordeņa magistrs
ē
ja šos ziņojumus publicētu ASV vai mūsu pašu ĀM, neviens tos nelsītu un pat uzmanību nepievērstu, bet te redz wikileaks...un visiem gribas palasīt svešas vēstules, ielurēt svešā guļamistabā un paskatīties pa atslēgas caurumu... vēstniecības jau tāpēc ir domātas lai komunicētu ar valsts amatpersonām par reģionā notiekošo, pagaidām no wiki neko sensacionālu un skandalozu neesmu dzirdējis, aizvien vairāk tas izskatās pēc iestudētas izrādes..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas