Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Zaļajiem zemniekiem - pudelītes, Saskaņai - sērkociņi

Puslitra minerālūdens pudeles, kuras etiķeti rotā Zaļo un Zemnieku savienības (ZZS) logo un uzraksts «saimnieki savā zemē», otrpus uzrakstam - Valmieras gāzēts dzēriens, ir viena no ZZS priekšvēlēšanu kampaņas sastāvdaļām. Kā _Dienai _sola ZZS frakcijas vadītājs Augusts Brigmanis, «līdz pēdējai gotiņai, pēdējai pudelītei» kampaņas izdevumus iekļaušot priekšvēlēšanu tēriņos.

Tāpat kā iepriekšējā priekšvēlēšanu kampaņā, arī šogad būšot konfektes Gotiņa ar ZZS logo. Abos gadījumos iepakojumu saturs ir tas pats, kas iepriekš, mainījies tikai etiķetes izskats. Gan minerālūdens pudeles, gan konfektes kā suvenīri tikšot doti ZZS frakcijas vai nodaļu viesiem, taču, pēc A.Brigmaņa vārdiem – publiski netikšot dalītas.

Minerālūdeni ražo SIA Naukšēni, Straumēni. SIA Naukšēni diezgan sen saistīta ar ZZS pārstāvjiem. A.Brigmanis gan saka – kampaņā minerālūdens pudeles izmantotas, jo «zaļie zemnieki reklamējam vietējos cilvēkus, atbalstam vietējos uzņēmumus», lai cilvēki redzētu, ka arī Latvijā ražo labu minerālūdeni, un nepirktu tikai ārzemju. Cik kampaņā par šīm etiķetēm izdots naudas, A.Brigmanis nevarēja pateikt.

Liepājas laikraksts Kurzemes Vārds savukārt raksta, ka Liepājā ir izplatītas sērkociņu kārbiņas ar Saeimas deputāta Valērija Agešina (Saskaņas centrs) seju. Tādas, pēc paša A.Agešina stāstītā laikrakstam, esot ap 5000, un tās izplatot pasākumos, kuros var iededzināt svecīti. Krājēji gan nevarēšot sakrāt kārbiņas arī ar citu Saskaņas centra Liepājas politiķu portretiem, jo tādu nebūšot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas