Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Zalāns aicina krīzes laikā nedalīt novadus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jupis
j
Zalānam taisnība. Krīzes laikā vajag ieviest tikai digitālo TV, lai cilvēki novados nonāktu līdz pilnīgam pirmatnējās dzīves skarbumam un neko nezinātu par notikumiem valstī! Latvijas pastu arī vajag likvidēt krīzes laikā, lai sasniegtu pilnīgu pirmatnējās dzīvs skarbumu!
He he...
H
Tupaks tu esi, atvaino.... Arī pē reformas priekšnieku un sekretutku nav mazāk... Beidz muldēt , ja neko nezini!
alberts
a
Bet katad tā?Vajag taču dalīties.Būs jaunas kantoristu darba vietas,prieksnieki un vietnieki,bet tagad NEKĀ.
NePPīPē Viesturs
N
Novadus veidot nevajadzētu ne krīzes ne arī izaugsmes laikā.
He he...
H
Žetons! Plus piedzīt no katra ministrijas darbinieka valstij radītos zaudējumus par šo reformas vanckaru...
He he...
H
Vai tad tu, cienītais, domā, ka tiem partejiskajiem ministrēniem un deputacikiem ir galvas? Viņiem sūdu spainis galvas vietā jānēsā..., lai tauta pa gabalu pārteju smirdoņu sajustu un uz purvu šos nejēgas un bezgožus gaiņātu....
AD
A
Zalāns "solīja, ka ministrija izvērtēs situāciju visos neapmierinātajos novados, un meklēs risinājumus". Kāpēc? Iedzīvotāji jau ir atraduši risinājumus. Lietderīgāk būtu nevienam nevajadzīgo Zalāna ministriju likvidēt.
Pensionārs
P
Vidzemes,Zemgales,Kurzemes,Latgales,Sēlijas apriņķi...un tajos ietilpst bij,rajoni...tagad novadi un tālāk pagasti,ka bija un viss būtu kārtībā.pilsētas būtu republikas, rajonu(novadu galvaspilsētas)un rajonu pilsētras ar apvienotiem pagastu centriem,vai lauku teritorijām...sauc kā grib un tam visam iet līdzi nauda...nevajag atklāt Ameriku....
He he...
H
Parādi, kur tā attīstība redzama, polit-šmurguli! Ir sacūkota visa pašvaldība pārvaldes sistēma, jo sistēmas vairs nav... Politiskie nejēgas....
He he...
H
Krīzes laikā nevajadzēja tādus novada stulbumus veidot, zēlēniņ! TP+ JL iebrauca auzās un tagad brēkuļo, bet drīz tautai acis atvērsies, ka tā novadu reforma ir tīrais bleķis, jo pakārota tikai pārteju interesēm - tur iestumt savus politstulbeņus...
As
A
Zalāns varētu vislabāk izdarīt, ja "novadus" un pagastus atliktu kā bija, bet pats labprātīgi, grēkus nožēlodams iesēstos cietumā.
>degradierim
&
Mērsrags nevienu kapeiku nav saņēmis no izlīdzināšanas fonda. Roja gan. Tāpēc jau grib atdalīties.
dzintra
d
Esmu par reģionālo reformu. Un beidzot noslēdzās tas, ko jau skicēja skicēja kopš 90.gadu sākuma. Būtu politiķiem vairāk prātiņa, būtu arī karte sakarīgāka. Savu labumu acīmredzami ieguva ZZS. Tie jau bija lielākie reformas pretinieki. Oranžo kļūda bija, ka ļāvās kompromisiem. Talsi ir labs piemērs, savukārt Roja slikts - ir arī redzama likumsakarība ar ZZS vienā koalīcijā nevēlas būt mērsradznieki.
Terorists
T
TP & Co nu ir ne pa jokam satraukti.Tik ilgi muļātais un Saeimas kuluāros auklētais reformēšanas plāns plīst par visām šuvēm.Reformēt reformēja,bet piemirsa kad jebkurai reformai ir vajadzīga gan nauda gan infrostruktūras uzlabošana visās dzīves jomās,bet sēžot Saimā un gudri gvelžot muļķības nauda nerodas.
Dīzels
D
Tā novadu padarīšana ir tik pat savāda kā pats Zalāns. Būtu rajonus pārveidojuši par novadiem un viss , kartē vismaz jēdzīgs izskats būtu. Bet tagad paskaties uz kartē kaut kāds murgs , nezini kur tur sākums , kur beigas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas