Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Zalāns: prezidents viens pats nepacels nācijas pašapziņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jā...
J
...protams, ka prezidents var celt nācijas pašapziņu, bet līdz tādam prezidentam vēl jānodzīvo...
Olga
O
Šausmas --prezidentam nav spēka celt nācijas pašapziņu !Ja nav spēka celt to , tad kāpēc viņš vēl atrodas šajā amatā .Raivim taisnība , viņš nekad nav bijis tautas līders. Es pat teiktu ka neveiksmīgi ierauts šajā amatā. Tik neveiksmīgi cik nu vien var būt. Nabaga cilvēku pataisijuši par tādu ākstu .Nu nav viņš šim amatam piemērots. Brīžiem viņš kā atvainodamies smīn , iespējams ka nav slikts cilvēks , bet nu galīgi šim amatam nederīgs.Kāpēc cilvēku vajag mocīt nepiemērotā darbā .Kāpēc tautai jākaunas par savu prezidentu , ka visur pasaulē viņu nevērtē . Patiešām negribētu viņu redzēt vēl četrus gadus ,nu nemokiet cilvēku .
Ezis
E
Noliec mandātu parādi ,ka ir kāds kas kaunas par savu "darbību". Tad droši varēsi kaut ko runāt.
hai
h
Nekas tā neceltu nācijas pašapziņu, kā tas, ka visus tagadējos "labiešus" noliktu aiz rūtainiem aizkariem, protams, sazagtais būtu jāatdod.
KLM
K
prezidents viens nepacels pašapziņu ................................................ .................................... tas vairāk kā skaidrs - jānāk palīgā no diviem kretīniem lielākajiem - tad tā lieta ies, bet šoreiz jauno prezidentu jāizvēlas citā vietā, zoodārzs jau noiets etaps...
I.Gr.
I
Es domaaju, ka Latvijas naaciju sastaada visi Latvijas pavalstnieki. Taa to lietu veertee Rietumeiropas valstiis. Ja varbuut jums pasees ir pieziime, ka pilsonis ir latvietis, vai krievs, vai polis, tad taa manupraat ir matu skaldiishana un shkjelj naaciju. Kad visiem pilsonjiem nacionalitaate buus "latvieshu", tad nevajadziigas kljuus arii minoritaashu skolas.
Zoom
Z
"Latvijā līderus diemžēl norok,” atzīmēja E. Zalāns... Līderus nevar norakt, biedri Zalān. Tātad tie nav bijuši līderi!
Troll
T
Prezidents un premjers nav nekādi saimnieki, tikai un vienīgi - teritorijas (ko sauc par Latviju) pārvaldnieki. Pie tam - diezgan īslaicīgi. Labi, ka nav savtīgi, bet tas arī viss. Pašapziņu ceļ arī ar vārdiem, bet galvenokārt - ar darbiem, sekmējot ekonomikas un kultūras attīstību. Nekas tāds nenotiek, no vēstures nemācāmies, jo vienkārši - to nezinām. Dzīvojam no rokas mutē, no viena aizņēmuma līdz otram. Valdošā slāņa intelekts - stipri pieticīgs, intereses: silta vieta, liela alga, auto, privātmāja, hokejs, sievai bižutērija, tērpi, garlaikošanās operā, pabraukāšana pa ārzemēm... Īsāk sakot - paēst, padzert, ēnā pakakāt. Vai no šīs vides var nākt spēcīga personība, kas pacels nācijas pašapziņu, kas pacels Latviju?
Jānis J.Dimants.,Jr.,M.D.
J
Jā. Valdība un Saeima nav cēlušas valsts pašapziņu. Neesam strādajuši valstiski. Paši neesam to darījuši, tāpēc nav ko sūdzēties un viens otram pārmest ko. Nevajadzētu aizmirst, ka vārdam ir liels un milzīgs spēks.
a' propos
a
Zalānvārdiem- Zatlers 2 (divus!!!) gadus sevi reabilitēja no visiem zināmām aploksnēm. Jautājums- Kāpēc bija jāievēl cilvēks, kuram divus gadus jānodarbojas ar sevis "reabilitēšanu"? grūti bija atrast cilvēku ar tīru dzīves anamnēzi? Un ievēlēja, un balsoja "par" arī Zalāna kungs.
tad nu gan
t
Zalānam kopā ar Kravcovu jāiet palīgā.
KLM
K
prezidents viens pats nepacels pašapziņu ................................................ ................................. ja vien CIETI sadevušies rokās viņam nepalīdzēs 8 PLL deputāti - Latvijas labākie dēli
Juzis
J
Latvija prezident sir jaievel Latviajs pilsoniem, tam nu gan butu jabut saprotamam ikvienam, kuram rup demokratija un ta vertibas. Ja jau tiek ieveleta saeima, kuras darbosanas un pastavesana rada saubas, tad kapec lai neieveletu Latviajs prezidentu tas pilsoni? Protams, tautas ieveletam prezidentam ir japaplasina pilnvaras un jatbrivo no Saeimas 100 stulo galvu santazas, terorizesanas ka tas jau notika ar Ulmani un Freibergu, kad tie par valsts dzivokliem Rigas centra un citam privlegijam lava Saeimas deputatiem, valdibam, minstriem, ieredniem izlaupit Latvijas valsti un apzagt Latvijas iedzivotajus.
Tā viš ir....
T
Te nu Zalānam taisnība,nevar viens prezidents atjaunot to ko pēdējos divdesmit gadus ir grāvuši pie varas esošie. Viss ir noticis kā pēc visām revolūcijām,tās taisa ideālisti varu pārņem kampēji- pašlabuma meklētāji.
Juris
J
Tiešām Zalān atdodied parādu...esat noderīgāki savai Valstij!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas