Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Zatlera partijā vēlas iestāties vairāk nekā 1000 cilvēku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Par Zatleru
P
Kāpēc tik maz ķengu par Zatleru un jaundibināmo partiju? Vienīgi daži angažētie...
alberts
a
Šausmas!
Ieva
I
Nu pareizi, zina, ka balsotāji par kārtējo jēzuliņu arī par Zatleru nobalsos, un tad, kas zina, varbūt arī sīkajam knariņam no viņa partijas kas atleks....
Pensionārs
P
Milzīgs bezdarbs Latvijā.
Kāda
K
iedvesmojoša ziņa, kas vienīgā iedveš cerības tautai, jo visas pārējās tikai nozākā Zatleru, viņa lielisko ideju mainīt valsti, atbrīvoties no oligarhiem, sākt CITU dzīvi Latvijā! Paldies! Balsosim TIKAI par Zatleru!
Vilis
V
Kāpēc tik pieticīgi vajag rakstīt, ka ir jau iestājušies klādi 25 000.
KLM
K
Jums taisnība, arī 25 000 ir pieticīgi, ja jau biedra Šlesera partijā ir 50 000, un visiem viņš apsolīja darbu ! Par TP nemaz nerunājot - tur bija tik liels biedru skaits, ka pietrūka papīra biedru karšu drukāšanai un vienīgā iespēja bija pašlikvidēties - lai taupītu Latvijas mežus ražojot papīru partijas biedru kartēm..
  • 2
  • 0
Terorists
T
Bet es ne!!!!!!Es nu labāk ar suni pastaigāšos nekā skatīšos uz klaunu izdarībām.
Terorists
T
Bet es ne!!!!!!Es nu labāk ar suni pastaigāšos nekā skatīšos uz klaunu izdarībām.
AG
A
Valdis Zalter! Nepazemojiet, lūdzu, Latvijas tautu un valsti - nelieciet savu personvārdu partijas nosaukumā! To nedara pat Āfrikā!
andreiko
a
Ko nozīmē rakstā minētais vārdu apzīmējums - maksimālais cilvēku skaits? Vai tūkstotis indivīdu būtu dēvējams par kaut kādu maksimumu? Ja būt ZRK būtu pieteicies viens miljons Latvijas iedzīvotāju, arī tad tas noteikti nebūtu maksimālais cilvēku skaits. Murgo vai nu Zatlerholma, vai arī žurnālistiņš, kas šito murguli klabinājis. Izrādās, ka rakstīšanai prāta nemaznevajag, pietiek ar pirksteļiem...
bimbam
b
Kā būtu, ja nodarbotos ar lasīšanu un izlasītās vielas saprašanu, pirms klabinām taustiņus!?
  • 2
  • 1
iesaku
i
Lemberga kungam un kabatas partiju apvienībai,ko maldinoši skaisti sauc ZZS IR pēdējais laiks padoties un neturpināt ar viltus gājieniem izvarot Latviju.
KLM>eus
K
Jūsu komentāra vis amizantākais ir nosaukt mani par komjaunieti, iespējams, par maz līdz šim ķengāju komunistus, gan esošos, gan bijušos, piemēram, biedrus Lembergu, Brigmani un Bērziņu (to, kas reiz bijis LPSR ministra vietnieks). Apzinīgs komjaunietis būdams, ņemšu vērā Jūsu norādes - uz priekšdienām darot to vēl intensīvāk - aprejot komunistus un kangarus, oranžos ieskaitot...
  • 3
  • 0
eus
e
Jā, jāpiekrīt LatvijasKoMjaunietim, nopietnas partijas protas un likvidējas pašas, nevis pēdējiem spēkiem ķeras pie siles, nekaunoties uz vēdera vāļāties tā priekšā, kurš viņus par draņķīgu darbu tiko kā ir patriecis.
  • 2
  • 2
LKM>eus
L
ņirdzīga partija jūs esat jenotēni ............................................................................... Jums neapstrīdama taisnība - nopietnas partijas, to saprotot, pašlikvidējās, uz atvadām sametot pa latiņam - lai norēķinātos ar valsti...
  • 3
  • 2
eus
e
jenotu banda saņēma no Zatlera kurvīti un tagad ārdās un spļauda žulti? Kur tad palika visa lielā mīlestība tūlīt pēc rīkojuma nr. 2.? Tad āboltiņa un kalniete trinās ap Zatleru kā pārgribējušās suņusievas, dupsovskis uz paplātes nesa "vienotības" kartona karaļkroni. Pietika Zatleram pieklājīgi pateikt "NĒ" un tāda spiegšana un lamāšanās sākās. ņirrdzīga partija jūs esat jenotēni! :)
  • 2
  • 6
nnn
n
tomēr ir atšķirība "Vēlas iestāties" un reālo "Iestājās" un varētu būt dramatiska atšķirība..
forši
f
Skaudīgie sāk uztraukties, kad par viņiem nevēlēs, redziet bez reklāmas un naudas izsviešanas un tautas uzpirkšanas var redzēt tautas gribu, lai veicas Zatlera reformu partijai !!!!!
kopija G.B.
k
============================================================================================ Varam droši teikt: Zatlera gulbja dziesma politikā jau ir nodziedāta, jo četrus gadus viņam bija vara, taču nebija neviena redzama darba. Tā vietā visus šos četrus gadus Zatleru pāris bija aizņemts ar savu personisko lietu kārtošanu. Visi jau sen aizmirsuši, ka prezidentūras sākumā viņi bija izdomājuši, ka pēc prezidentūras valstij viņiem jāpērk māja, nevis dzīvoklis. Pat zemes gabalu jau bija pieskatījuši. Tad viņi pa kluso nopirka divus Mercedes, piecus jaunus BMW, ap diviem miljoniem latu ieguldīja Jūrmalas rezidencē, nopirka dīvānu par 40 000 latu un to visu pēc tam noslepenoja. Četrus prezidentūras gadus viņi izmantoja savu vajadzību apmierināšanai. Šobrīd priekšvēlēšanu cīņa notiek divās dimensijās. Pirmā: latvietis – krievs, Saskaņas centrs – Visu Latvijai/TB!LNNK. Otra dimensija: oligarhs – neoligarhs, korumpants – nekorumpants. Viss pārējais novirzās otrajā plānā. Pēdējos četros gados valstī nav pieņemts neviens ilgtermiņa lēmums. Zatlera partijas pamatā ir konfrontācija. Tās pamatā ir karš. Bet karš nekad nerada vērtības. Tas tikai izposta. Pats bēdīgākais, ka karā cieš nevainīgi mierīgie iedzīvotāji. Kara rezultātus uzzina, saskaitot ieguvumus un kritušos. Zatleram ir kara piedāvājums pret oligarhiem. Tautas partijai aizejot, par vienīgo viņa uzbrukuma objektu kļuvuši zaļie zemnieki. Mēs paši vien par šo karu maksāsim. Tie nav tikai četri miljoni latu par vēlēšanām, tas mērāms daudz lielākās summās. Balsojiet,balsojiet.
nu tā
n
Ne jau tev vajadzīgs Zatlers, bet tu Zatleram esi vajadzīgs:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas