Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Zatlera rezidences strūklakai tērēs 10 tūkstošus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pacietiigaa
p
Ok! Norijaam to krupi, ka zooprezidents.Ok! Samaksaajaam ar saviem nodokljiem, lai iemaacaas eest, runaat un pat dejot. Bet, varbuut beidzot buus gana?
Zane
Z
Īpaši "lēti " tas būs ziemas mēnešos pie sala grādiem, kad vai nu strūklaka nedarbosies, vai arī būs nepieciešama sienas uzturēšana siltumā, kas katru mēnesi izmaksās ievērojamu naudu.
DD1
D
Visi ar Zatleru saistīti izdevumi, kas atkal nāk zināmi, man katrreiz izsauc "zosādu".
lasītāja
l
Tik lielu izdevumu par dekoratīvu plūstoša ūdens sienu var attaisnot tikai atrodot tai funkciju. Ierosinu izmantot kā ātro vannas istabu, kur pieskriet tiem viesiem, kam nepieciešama ātra atvieglināšanās. Saprotams tikai vīriešiem. Man prātā nāk knēveļu sacensības u.t.t.
feja
f
Tev kauns nav? Kā tad ar taupības režīmu?!?
Lelle
L
Šalom, Muķļu zeme! Taupības režīms turpina rullēt...savelciet jostas, muļķi, mēs - gudrīši vāramies...
11 tramvaja vadītājs
1
Viņš lieliski zin, ka otrais termiņš viņam nespīd, tad nu uzdzīvo, cik vien var pagūt. Pats sev liekās, kā īsts prezidents, rīkojās, taisa strūklakas, pieņem viesus, bet visi tak zin, kas tā par klaunādi.
Andris
A
Strūklaka - tā Tev dāvana par Amnestijas likumu, Zatler! Gan jau dabusi vēl.
Arturs M.
A
Vajadzīgas labas parmaiņas!Visur! Ari Zatlera un viņa komandas galvā!Citādi es patiesi vairs nesaprotu,kas Valstī notiek,augstā līmenī runā vienu,bet dara citu!!!Un visi,kā viens,bez izņēmumiem!
dzeris
d
Piekrītu "kukainis", Zatlers nav nekāds valsts simbols, bet zaglīgas politmafijas simbols.
kukainis
k
Nu nesaprotu es tos cilvēkus, kas tagad ceļas kājās un aplaudē, kad Zatlers ir aizbraucis uz Cēsīm un Liepāju, lai teiktu savas standartrunas, ar Lilitiņu pie sāniem. Jūs teiksiet - tiek izrādīta cieņa pret valsti? Manuprāt, lielāka cieņa tiktu izrādīta, ja visi kolektīvi svilptu vai vismaz neplaudētu, ka mums par valsts simbolu jāpieņem tāds, kurš nekaunīgi melo, ka nezina, cik saņēmis aploksnēs un par to nav joprojām nomaksājis nodokļus, bet, savukārt, par mūsu nodokļiem tecinās ūdentiņu...
Inga
I
Ar šo ziņu tiešām sabojā pirmsvētku gaisotni. Vai jāuztver kā vienu lielu komēdiju. Jau 90.gadi sākās ar bezgalīgiem šampaniešiem bezgalīgo viesu uzņemšanās. Tagad tāds kā šampanietis putos gaisā. Vai bagātā Anglija, piem.,Dauningstrītā tā kaut ko izdomātu.
bimbam
b
Prezidenta kancelejas pārstāvis pamatoja, ka strūklaka ir nepieciešama, jo turpmākos divus gadus, kamēr tiks remontēta Rīgas pils, prezidents strādās Jūrmalā, tur pieņemot arī viesus. ---------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------- Kā nav kauna šādu garīgu caureju izplatīt! Laikam jau būs noklausījies no priekšnieka.............
j
dzīres mēra laikā !
patriots
p
Esmu par to,ka Latvijas valts prezidenta rezidence ir jasakrto atbilstosi laik aprasibam, skaistam izskatam. Tacu, loti gribetos,ka visi Latvijas iedzivotaji,kuri maksa nodoklus, so rezidenci varetu apskatities daba, piemeram, vasara, augusta menesi varetu butu apskates laiks, lai cilveki redz kas ir paveikts par vinu naudu, lai vini redz ka tiek prezenteta Latvijas valsts. Freiberga bija slinka, nespejiga neko organizet, kartot, nebrinos ka prezidenta rezidence, pils tika nolaista lidz klinkim, jo Freibergu intereseja tikai celojumi un vinas pasas privatas mabicijas. Ja neticiet tam ko rakstu, tad pajautajiet, jijusajam Ministru prezidentam Vilim Kristopanam, kurs esot Minstru prezidenta amata, par Latvijas valsts Instituta direktori, iespejams zem LNNK/TB partijnieku, G. Krasta (TB) spiediena rezultata par direktori iecela W.Freibergu un bija loti parsteigts, sokets, kad vina, esot direktora amata nespeja neko darit, lai izveidotu so instituciju, pat noorganizet savam kabinetam rakstamgaldu un par to V.Kristopans stastija vieism Latvija....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas