Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Zatlera vēstījums mobilizē koalīciju, taču konkrētu solījumu nav

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vientulais vilks
V
SAIEMAun valdiba atgadina krievu praposcikus Lidz pusdienai doma ko vel var nozagt pec pusdienas ka to gadijumu pasniegt tautai
ZBL
Z
Kas ir šīs kliķes nespējas pamatā. Pirmkārt, deputāti, kas sēž Saeimā ir vienkārši oligarhu podziņu spaidītāji. Otrkātrt, tās nav labējas partijas, bet gan populisti par ko liecina viņu piekoptā budžeta politika. Tik vienotu valdošo kliķi nebiju sen redzējis, pēdējoreiz 2004. gadā, kad bija jāgāž JL valdība, kuras uzsākto budžeta kursu - jādzīvo pēc nopelnītā viņi ir sagrāvuši , bet atbildību uzņemties nu ne par ko.
bimbam
b
Valsts prezidents Valdis Zatlers nevar neko Saeimai uzdot, bet viņš var rosināt tautas nobalsošanu par Saeimas atlaišanu neatkarīgi no tā, vai Saeima un valdība veic uzdevumus, kuru izpildi prezidents pirms šī svarīgā lēmuma pieņemšanas sola gaidīt līdz 31.martam. Tā uzskata Saeimā pārstāvētie politiķi. Opozīcija par šo prezidenta vēstījumu ir gandarīta, jo uztver to kā ieklausīšanos 13.janvāra mītiņa dalībnieku sacītajā. Savukārt Tautas partijas frakcijas līderis Māris Kučinskis domā, ka ultimāti ikvienu sadarbību var tikai apgrūtināt. ---------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ - Satversme loti skaidri pasaka, ka prezidents var ierosinat Saeimas atlaisanu! Motivacija ir ta, ka Saeima nerikojas valsts intereses. Sis ir ari instruments, ar kuru loti efektigi var rikoties valsts prezidents. Jasaka gan (ja baigi nemaldos) , ka VVF pateica elegantak, un, proti, ka vina izmantos savas tiesibas, ja Saeima vinu neklausis un viss! Ja valsts galvenais Zakis tik tiesam paradis mugurkaulu taja gadijuma, ja Saeimas banani vinam neklausis, tad sis Saeimas dienas sakot ar 31. martu bus skaititas. Nebus ari svarigi, vai tas ir ir lietderigi vai ne! Bubinatajam Daudzem vajadzetu saprast to, ka visam nemaz Satversme nevajag but pateiktam, ir lietas, kuras ir pasas par sevi saprotamas.
dzeris - Mona
d
Kad lasu, ko Tu uzrakstīji, liekas, ka esmu sastapis cikvēku, kas vēl domā, ka Zeme ir plakana. Tu, gadījumā, neesi Daudze, vi\nš arī visu laiku baida - neb;usim mēs, nāks pavisam citi. Un kas teica, ka tie citi būs sliktāki? Un ar ko tad tā opozīcija tā to Zatleru tā iebaidījusi, varena gan tā opozīcija! Bet kas Tevi tā iebaidījis?
Antoša
A
Tagad īstais laiks VVF cept augšā savu partiju. Būtu interesanti noskatīties, ka visi pabriki, šadurski un kalnietes nu rikšotu, lai tik paspētu tur iestāties. Vislabāk gan būtu, ja viņa savā blicē kategoriski neņemtu nevienu no 'patlabanējās un iepriekšējo saeimu deputātiem vai ministreļiem. Bet, par to, ka nu partijas visādi eņģeļi ceps, kā kūkas, gan šaubu nav.
Oskars
O
Ja PROKURATŪRA tuvākājās STUNDĀS neuzsāks IZMEKLĒŠANU PRET POLITIĶIEM par Latvijas tautas novešanu līdz BADAM .tad iesaku GATAVOT NĀKOŠO PULCĒŠANOS RĪGĀ.
Mona L.
M
Ar savu nemitīgo naida kurināšanu, latviešu šķelšanu,l visa, ko darām, izsmiešanu un nozākāšanu, visu valsts institūciju degradēšanu, opozīcija, Diena un abi sabiedriskie mēdiji - TV un Radio - laikam beidzot būs panākuši savu -valstī paredzams haoss un tā vien šķiet, nav tālu laiks līdz valsts eksistēšanas beigām. Ja opozīcija, tā iebiedējusi Zatleru, domā šādā veidā nonākt pie varas ātrāk. kā to paredzētu Satversme, proti, pēc leģitīmām 'vēlēšanām normālā termiņā, tad rūgti maldās - Zatlera pēlkšņās, konvulsīvās aktivitātes praktiski nozīmē to, ka drīz Latvijai būs pavisam citi saimnieki.
Lelle
L
Rimsties! Viss notiek kā vajag...tas ir tikai sākums...Sabruka pat Romas impērija no izvirtības(kas šodien savadāks kretīnu aprindās, kuras sevi devē par "eliti":)))), piektajā gadā baroni muka, Hitlers ar Staļinu arī likās tik vareni, tik vareni..., sabruka PSRS, ko neviens nedomāja...a šitie plukatas un $ūdi ir ar zābaku izspārdāmi, tikai līdz šim tie latvieši tādi miermīlīgi ir bijuši. Laiki mainās...
Lelle
L
Psihiski slimi cilvēki nevar kļūt veseli, lai kā arī apkārtējie un ārsti necenstos...Tas bija tikai sākums...ja valdošie parazīti netīsies prom, sagaidīsim vēl ne tādus vien grautiņus...
zvirbulēns
z
Opozīcija ir vāja, tā saista cerības ar prezidentu, tādēļ to tēlo kā prezidentu prezidentālā republikā, burtiski spiež viņu tā uzvesties, no šejienes tiek viss saputrots, samaisīts, sajaukts. Rezultātā anarhija. Latvijas nelaime ir - vājā opozīcija, viņa ir tik vāja, ka pat pasākumus nejēdz izvest. Sasauc tautu, liek tai paklausīties politinformāciju, noklausīties kori, un pasaka, viss, ejiet mājās. Opozīcija runā ar tautu kā ar vergiem, kā skrūvītēm, dara to pašu, ko pozīcija. Bet, kad tauta parāda, ka ir dzīva (paceļ kādu akmeni), tad paši sāk nosodīt, pat niknāk kā pozīcija. Opozīcija nav brīvi cilvēki, viņi paši ir vergu dvēseles.
Doma
D
Pēdējās dienās arven biežāk pieķeru sevi pie domas, ka Daudze būtu daudz labāks Valsts prezidents, nekā slimnīcas implantu iepircējs Valdis.
depo
d
Dauze atlaid prezidentu, ko maisās pān kājām un trauce sadalīt atlikušo naudiņu.
Naids, naids, naids...
N
Šobrīd daudzi cenšas atdalīt mītiņu no tā noslēguma daļas. Es tā neuzskatu. Biju mītiņā un tur valdīja viena vienīga naida kurināšana, neviens no runātājiem nepateica skaudro patiesību, ka ekonomiskā krīze ir visā pasaulē, bet vainoja visā Latvijas Tautas vēlētu parlamentu. Neviens neteica, kas cilvēkiem pašiem būtu jādara, lai pārciestu šo ekonomisko krīzi, bet aicināja gāzt likumīgi vēlēto Saeimu un tās iecelto valdību. Pūlis (piedodiet, ka tā nosaucu sapulcētos cilvēkus) zvēroja naidā. Turklāt, neredzēju tur gandrīz nevienu, kurš patiešām būtu nopietnās grūtībās. Pārvarā - labi pārtikuši cilvēki ar naidā un postītkārē zvērojošām acīm. Vai sekosim tam?
nihilistam
n
Manuprat visus pedejos 18 gadus Latvija ir bijis tiesiskais nihilisms.Tagad tiek plukti ta ekonomiskie augli. Valdibas un saeimas cilveki kopa ar veikliem advokatiem un juristiem(visadi Grutupi u.c.), ir radijusi priekszimi,ka apiet un piemeklet likuma "caurumus",lai iegutu personigu materialo labumu.Daudziem ta ir bijusi vieniga nodarbosanas visus pedejos 18 gadus. Vadosas koalicijas pikstieni par tiesiskumu ir vairak neka smiekligi.Tapat ir smiekliga biedesana ar "arvalstu" specdienestiem. Pasi puta,pasi deg.
lenins
l
Kučinskis domā, ka ultimāti ikvienu sadarbību var tikai apgrūtināt. ---------------------------------------------- ----------------- kučinskis nesaprot, ka vina dienas saeimā skaitītas. Sāk veidoties revolucionāra situācija, kad augšas vairs nevar pa vecam, bet apakšas vairs negrib pa vecam!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Ja nemazinās nokaitēto gaisotni, protesti var atkārtoties

Cilvēki cer uz Zatleru

Ar aso reakciju Zatlers mēģina mainīt attieksmi pret sevi



Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas