Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Zatlera vizīte Krievijā izmaksājusi 18,2 tūkstošus latu

Valsts prezidenta kancelejai (VPK) oficiālā vizīte Krievijā, kas norisinājās no 19. līdz 22.decembrim, izmaksājusi 18,2 tūkstošus latu, informēja prezidenta Preses dienestā.

Par čarterreisa lidojumu Rīga-Maskava-Sanktpēterburga-Rīga kanceleja ir samaksājusi 7650 latu. Kopējās čartera lidmašīnas izmaksas bija 54 531 lats, ko sedza gan uzņēmēji, gan delegācijā esošās amatpersonas, arī žurnālisti. Savukārt par transporta nodrošinājumu pavadošajai un mediju delegācijām Maskavā un Sanktpēterburgā samaksāti 1482 lati.

Dienas naudā izmaksāti 1395 lati, bet par ceļojuma apdrošināšanu iztērēti 28 lati.

Savukārt par viesnīcas izdevumiem ir samaksāti 604 lati, tikmēr viesnīcu izmaksas par oficiālo delegāciju sedza Krievijas puse.

VPK sedza arī Latvijas vēstnieka Edgara Skujas un viņa kundzes Sandras Skujas rīkotā koncerta un pieņemšanas telpu nomas izmaksas 5985 latu apmērā, bet 1055 latus prezidenta kanceleja tērēja par ziediem.

Kopumā vizītē iztērēti 18 199,74 lati.

Prezidentu vizītē pavadīja kopumā apmēram 190 cilvēku, bet oficiālajā delegācijā bez prezidenta un viņa kundzes bija ekonomikas ministrs Artis Kampars, iekšlietu ministre Linda Mūrniece, satiksmes ministrs Uldis Augulis, vides ministrs Raimonds Vējonis, zemkopības ministrs Jānis Dūklavs, Latvijas vēstnieks Edgars Skuja, Latvijas Bankas prezidents Ilmārs Rimšēvičs, Ārlietu ministrijas valsts sekretārs Andris Teikmanis, Rīgas mērs Nils Ušakovs, prezidenta kancelejas vadītājs Edgars Rinkēvičs un padomnieki Andris Pelšs un Vasilijs Meļņiks.

Zatleru pavadīja arī līdz šim lielākā uzņēmēju delegācija, kāda bijusi Latvijas prezidentu vizītēs, - 120 cilvēku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas