Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Zatlers aicina būt patriotiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anna
A
Ne kā citadāk kā sauciens pie etniskās tīrīšanas nevar saprast valsts svētku kontekstu šogad. Tiem pa priekšu bija skandāls saistīts ar elektronisko saraksti starp ārstu Sluci un pašreizējo ārlietu ministru Kristovski. Te arī par repatriācijas nebija aizmirsts, un paziņojumi par neiespējamību vienādi ārstēt dažādu tautību pārstavjus arī pastāv, kas nejauši vērš paralēles ar ne-cilvēkveidīgajiem nacistu ārstu eksperimentiem uz koncentrācijas nometnē Salaspilī ieslodzītiem. Tieši Lāčplēša dienā radikāļu pārstāvji no "Visu Latvija!" - "TB / LNNK” sāka vākt parakstus, lai uzsāktu referendumu par visu skolu pārēju uz apmācību latviešu valodā. Kas attiecās uz Latvijas valsts svētkiem, tad jā krieviski runājošiem iedzīvotājiem tie arī tālāk būs saistīti ar šādam "dāvanam", tad populārākie, tie noteikti nebūs.Mūsu valsts sāk kļūt par sabiedrībai bīstamo cilvēku audzētavu. Šeit tiek kultivēts antihumānisms. Tomēr to tapat varēja redzēt pa pēdējiem 20 gadiem. Ar nacionālismu Latvijā vienmēr viss bija lieliski, bet ar tautas pašsaglabāšanu kļūst arvien sliktāk un sliktāk. Nacionālisms ir nepieciešams tikai mūsu valdītājiem, savas vietas pie valsts siles saglabāšanai. Uun sēžot tur viņi diskutē par nacionālismu, nepievēršot uzmanību tam, cik daudz latviešu ir atstājuši valsti un dzīvojuši ārpus Latvijas nesteidzās atgrieztiess Latvijā. Kāpēc?
jurčiks
j
Valsts tērē naudu uz nebēdu visādām parādēm, salūtiem, bet naudas trūkuma dēļ pabalsti tiek noņemti 270 tūkstošiem (80%) bērnu. Vienam bērnam gadā tiek atņemti 96 lati. Ģimenei ar 3 bērniem tiek atņemti 288 lati. Budžeta lāpīšanai 27 miljoni latu tiek atņemti bērniem, bet ar ēnu ekonomikas apkarošanu cer iegūt tikai 6 miljonus.
Skaistule
S
Uzruna tautai - tukša. Neaizsniedza mani. Gaidīju saturīgu uzruna. Daudz liekvārdības un nekā konkrēta.
ВАНО
В
Я ТОЖЕ ПРИЗЫВАЮ БЫТЬ ПАТРЫОТАМЫ ВЕЛИКОЙ РОССИИ
uuuuuu
u
liecieties miera ar savu patriotismu., sita valsts nonaks utrupe., kurlums un aklums te valda ari ta ir satanu zeme, jo saja zeme cilveki ir psihiski slimi., patriotismu nevar audzinat to cilvekiem pasiem javelas bet vairs jau nav talu .....
vecis
v
"Latvija nav tikai latviešu valsts " __________ Nemelo, okupant. Latvija IR vienīgā latviešu valsts. Jums pārējiem ir savas valstis, kuru valodā jūs runājat, kuru TV skataties un kuru uzvaras svinat. Bet ja tu atbraucis uz Latviju un paliec citas valsts "piektajā kolonnā", tad neprasi no Latvijas Prezidenta apsveikumus latviešu svētkos.
Senais
S
Labi gribot Zatlera kungs sagādāja atgādinājumu, ka Igaunijā viss ir labāk. Es domāju to kopīgo himnas dziedāšana, kas notika pirms uguņošanas, un ko rādija TV. Izrādās, ka tad, kad mums jau melna tumsa, ka ne tekstu izlasīt no papīrīša, Igaunijā vēl gaišs kā dienā, par ko igauņus var apskaust.
Alma
A
Abiem jums, mīļumiņi taisnība. Kad sashēmoja tautu aplaupīt, tad solīja ka varēs trīs bērnus izaudzināt un izskolot. Kad tauta jau pusē bija aplaupīta, tad solīja vēl septiņus treknus gadus. Un kad vairs neko nevarēja no tautas paņemt, tad pateica "nasing spešal", un ļāva lai krievi un žīdi izgrābj beidzamos atlikumus.
Vienotības Klibā pīle
V
Tev taisnība. ja tautu grib aplaupīt, tad taisa valdošie pariotisma kampaņas, lai maizes vietā tauta viņu saukļus graustu, kā arī valdošie kūda vienas tautas plikos pret citu tautu plikajiem , bet paši pie sevis ņirdz, ka plikie plūcas , bet paši silē ļeksē uz nebēdu...
bomis
b
Ar kurkstošu vēderu grūti būt patriotam.
Pipo
P
Bez darba ar patriotismu paedis nebusi.
Terorists
T
Jā,šogad tie augstākstāvošie promenāži sasparojušies uz patrjotisma cildināšanu,tad jau jāgaida pilna programma ar nepatriotisku rīcību no šo PSEIDOPATRIOTU puses. Un kā lai neatceras PSRS laikus, kad no veikaliem pazuda viss nepieciešamais tad patriotisma vilnis sita pat cunami augstumu un visur prasīja varonību un izturību. Tā kā arī tagad varat gaidīt jaunu inflācijas, bezdarba un jostu savilkšanas vilni kas atkal odu dziedātājiem būs jāpārvar ar izturību,varonību un patriotiskām jūtām. Bet vai šie patriotisma sludinātāji ir gatavi uz sevis apdalīšanu to gan nemana,bet skats rādās tieši pretējs un nepatrotisks no patriotisma sludinātājiem.
lauķe
l
Ne tev spriest par latviešu problēmām......Paši kaut kā tiksim gala bez konsultācijam no Kremļa!
vecis
v
Es papildināšu tavu sarakstu: 6. Ja ceturtā daļa no valsts likumdevājiem nerunā un nesaprot valsts valodu.
vecis
v
Tā vis nesaki, ka mums ir tikai laime un jums nelaime. Man tēvs stāstīja par karu un daudzām citām mūsu nelaimēm. Stāstīja arī par Volhovas purviem, kad viņam pārkarsa šmaisera stobrs un tā bija laime jums...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas