Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Zatlers aicina nebaidīties no brīnumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Senais
S
Paskat, astrologi jau paredz nākamgad brīnumu, kā svaigā ziņā lasāms.
hi-hi
h
PILNĪGS MURGS, KĀ VĒL ŠITĀM ĀKSTAM ATĻAUJ UZTĀTIES PUBLISKI, UZ TVAKA IELU VIŅU, JO GALĪGI NO REALITĀTES AIZBRAUCA PROM
ŪDENSIZSPIEDĒJS
Ū
BRIĻAINĀ KAMPĒJA CŪKA KAD ATDOSI NO SLIMIEM NABAGIEM NELIKUMIGI IZSPIESTO NAUDU !!! TU ESI VAINĪGS NELIKUMĪGAI ABRENES APRIŅĶA UZDĀVINĀŠANAI KRIEVIJAI!!!
KAMPĒJRUKŠI - ĒZEĻAUSIS
K
VISS ZOOPARKS ATNĀKS CIEMOS - MŪSU NĀKAMIE PREZIDENTI ...............
Dieva bijība,ir visas
D
Katrs pasaules cilvēks ir pelnījis mīlestību,jo Dievs ir mīlestība..Jo tas ļaunums ,kas mājo cilvēkā ir ienācis no pirmajiem cilvēkiem Adama un Ievas,kas pirmie sagrēkoja pret Dievu savā nepaklausībā,un ļāva velnam ,kritušajam eņģelim viņus pievilt ,un ienākt viņos un ņemt viņos mājvietu.Tā visa cilvēce iegrima grēkā,jo cilvēki jau dzima no grēcīgas cilvēku sēklas. Lūk ,no kurienes cilvēka daba ir ļauna,no cilvēkā mītošā ļaunā gara.,grēka. Dievs savā vārdā skaidri un gaiši pasaka,ka pasaulē nav neviena bezgrēcīga cilvēka,un ka visiem trūkst dievišķās godības. Bet Dievs mīl savu radījumu cilvēku ,tāpēc Dievs Tēvs, Savas mīlestības vadīts, sūtīja Savu Dēlu Jēzu Kristu glābt pazudušo,grēkā nogrimušo pasauli,lai Jēzus,kurš bija bez grēka,jo tika ieņemts no Dieva Svētā Gara,bet ne no grēcīga vīra sēklas, Viņš ļāva sevi piesist krustā,lai atpirktu mūs no grēka,velna ,mūžīgās nāves varas un pazudināšanas ellē kopā ar velnu. Jēzus upurējot sevi pie krusta,ar savām izlietajām asinīm ,samaksāja pilnu cenu ,un mūs pilnībā atpirka no grēka un velna varas.Jēzus mira pie krusta par mūsu grēkiem,bezvainīgais par vainīgajiem,tāpēc Dievs Vņu augšām cēla no kapa,un paaugstināja debesīs tronī pie Savas labās rokas, kā kungu Kungu,un deva Viņam visu varu valdīt pār visām valdībām ,varām un tumsības spēkiem debesīs,virs zemes un zem zemes.Tāpēc Dievs saka,ka tie cilvēki ,kas uzticas Jēzum Kristum ,kā savam Pestītājam un Glābējam,un tie kuri ieaicina Jēzu Kristu sevī ,savā sirdī , un tie nodod savu garu, dvēseli ,miesu un savu dzīvi tā Kunga rokās, tiem Dievs dod varu kļūt par pilntiesīgiem Dieva bērniem,jo Viņi ir piedzimuši no augšienes noDieva. Dievs Savā vārdā skaidri un gaiši pasaka,ka cilvēkam jāpiedzimst divreiz ,no miesas un no Gara. Tie ,kas nepiedzimst no augšienes ,tiem neredzēt Dieva valstību.Katram cilvēkam Dievs visā pilnībā ir sagatavojis ceļu caur Jēzu Kristu ,lai katrs viens cilvēks ,nožēlojot grēkus par bezdievīgu dzīvi bez Dieva,varētu pilnībā atgriezties pie Dieva Tēva,un Dievs dod varu šiem Cilvēkiem kļūt par Dieva bērniem,un uzņemas rūpes par Savu bērnu dzīvi tagad un mūžībā. Dievs Savā vārdā saka,necīnaties pret cilvēku ,kuram ir asinis un miesa,netiesājiet nevienu,bet atstājiet visu tiesu Dievam.Dievs Saviem bērniem liek stāvēt pretī velnam,kas samaitā cilvēkus,un kas cilvēkus dara ļaunus.Dievs liek cilvēkus mīlēt,bet stāvēt pretī šim garīgajam ienaidniekam. Neatpestīts cilvēks nevar velnu padzīt,bet atpestītā cilvēkā ir ienācis Kristus,kam ir vara un spēks ,un šāds cilvēks Dieva spēkā var padzīt velnu ,lai viņš to nemaitā,un nemaitā šī cilvēka dzīvi.Dievs saka ,jūs atdzīsiet patiesību,un patiesība darīs jūs brīvus.Jēzus par sevi saka,Es esmu ceļš,patiesība un dzīvība,un neviens netiek pie Tēva ,kā vien caur Dēlu. Esiet svētīti Dieva atdziņā un Dieva mīlestībā!
švah, vai Tu patiesi ir tāds
š
Ir tāds radījums iekšpusējs MUTANTS. Ir tāds vārds IZDZIMTENIS. Ir tāds vārds ZOMBIJS. Visi izskatās pēc cilvēkiem .....- bet ne katrs, kas izskatās pēc cilvēka, ir cilvēks. Un ja kāds tik dziļi kā Tu ir visu strīpā mīlētgatavs ..... - ja vien Tu pats sev tici, protams - ja neesi kārtējais Odesas bodnieka stratēģiski analizatoriskais garadarbs - no sērijas "Pats runas raksta, pašam kādi pozitivi komenti jānodrošina" ...... - tad Tu vienkārši nepārzini tematu - PUTROIES PATS SAVĀ DEMAGOĢIJĀ : Kā gan Tavi aizbilstamie sātana kalpi, POSTU SĒJOT, varētu mīlestību ievākt - ko TU TĀ KĀ PRASI VIŅIEM NODROŠINĀT ? Un šitais "Vai nebūtu gudrāk mīlēt cilvēkus" .... šitais ir vaapčee ..... tas GUDRĀK - izdevīgāk ??? IzGUDRI tēlot visaptverošu MĪLĒŠANU - ta tas jau iet vaļā uz pilnu klapi - - KURŠ POLITNELIETIS IR TEICIS, ka SAVU TAUTU NEMĪL ???
Labais.
L
Mīlestība vienmēr visos laikos ir uzvarējusi. Mīlestība dod spēku ,prieku,pozitīvu enerģiju,dzīves prieku,labas attiecības ar cilvēkiem.,bet naids, ļaunums atņem spēku, iznīcina,atņem spēkus, sagrauj veselību, sagrauj ģimenes,attiecības starp bērniem ,vecākiem ,līdzcilvēkiem. Nu ko vai labāk neizvēlēties cilvēkus mīlēt. Vai tu pats lielais citu tiesātājs esi bez grēka,ka atļaujies citiem mest ar akmeni.Kas citus tiesā,tie paši tiks tiesāti. Ko sēsi ,to pļausi. Sēsi mīlestību,pļausi mīlestību . Sēsi naidu pret citiem ,pats nopļausi naidu pret sevīm. Vai nebūtu gudrāk mīlēt cilvēkus,un izrādīt viņiem mīlestību,vai labu attieksmi.
Oma
O
Lasu un brīnos, kāpēc neticu nevienam viņa vārdam?! Vārdi, vārdi... bez dvēseles!
Uzmini nu
U
Kam tu pateicies? Vai Zatleram, ko par dievību turi?
minna
m
Apmeklē labāk psihoterapeitu, kurš tevi šitā sazombējis? Mani Dievs mīl arī bez tādas "klāšanās apakšā". Pašcieņu mazliet vajag saglabāt, tad Dievs mīlēs vēl vairāk un dzīve izmainīsies par 360 grādiem.
:):):)
:
tas būtu brīnums,ja tu pats ticētu tam ko saki
Skaists brīnums šajos
S
Visvairāk esmu pateicīga Dievam par to brīnumu ,kuru Viņš paveicis cilvēku sirdīs šajā gadā.Cilvēki Latvijā kļuvuši sirsnīgāki ,līdzjūtīgāki ,atvērtāki Dievam,Jēzum Kristum ,un viens otram,kas ir visu brīnumu brīnums mums pašiem, un visai pasaulei.,To Viņš ir paveicis mūsu sirdīs,lai mēs caur Viņu iemantotu glābšnu un pestīšanu ,un saņemtu mūžīgo dzīvību un dzīvi kopā ar Dievu. Sogad ir tik skaiti Ziemassvētki ,Jēzus Kristus dzimšanas diena,kādi nav bijuši visos šajos neatkatrības gados. Latvijas Televīzijās Ziemassvētku vakarā bija tik brīnišķīgas pāraides un koncerti,kas tiešām aizskāra cilvēku sirdis,jo tas bija tik mīļi un skaisti,kad redzēju cilvēkus aizkustinātus no Dieva klātbūtnes . Cilvēki kļuvuši drošāki , atvērtāki Kristus Evaņģēlija vēstij. Dievs patiesi mīl mūs,jo dāvinājis mums Savu Dēlu,kā mūsu Glābēju ,kurš atpircis pie krusta mūs no velna varas un pazudināšanas.Vai mēs spējam to novērtēt,cik Dievs ir labs, jo .Dzīve kopā ar Dievu ir patiesi aizraujoša un interesanta. Dievs tiešām svētī,jo baudu šo svētību savā dzīvē. Kad biju bez Dieva ,mana dzīve bija bēdu ieleja,bet tad,kad nožēloju savus grēkus un atdzinu Dieva Dēlu, Kungu Jēzu Kristu par savu Kungu un Glābēju,un pieņēmu Viņu sava sirdī,un nodevu Viņa rokās sevi un savu dzīvi,mana dzīve izmainījās par 180 grādiem,un tagad esmu laimīga ,jo īsta ,patiesa mīlestība ir ienākusi manī ,mūsu ģimenē, mēs patiesi esam svētīti un kļuvuši priecīgi un laimīgi. Dievs ir tik labs.Paldies Viņam par Viņa glābšanu un mīlestību,kuru Viņš izlej mūsu sirdīs,lai mēs spētu to dāvāt viens otram un citiem.Es izjūtu savā dzīvē Dieva klātbūtni, aizstāvību un gādību. Paldies manam Debesu Tēvam par visu manā dzīvē.Mīļie esiet svētīti un laimīgi! Atcerieties Dievs mūs mīl ,un Viņš vēlas mūs glābt,jo Viņam ir bezgalīgi laba sirds..
kauns caur asaraam
k
IZSKATAS, KA JOPROJAM BUS BRINUMI NO TAVIEM ZOODARZA SAIMNIEKIEM.
juka
j
Priecīgus Zimassvētus visiem! Arī prezidentam par jaukajiem vārdiem.
lauku cilveks
l
brinums------9000 lauku cilveku bez elektribas---Zatler tici.......kas tas ir brinums vai ............

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas