Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Zatlers apsvēris iespēju apmeklēt telšu pilsētiņu, bet līdz šim nav sanācis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
stulbums
s
Aizej gan un kādu protēžu komplektu paķer līdz. Būs labs PR
......
.
Arii Juus tur teltinieki,neteelojiet,esiet patiesi un taisniigi un kopaa atrodiet ko mekleejat?Izmekleejiet vispirms savas sirdsapzinjas un iedroshiniet Valsts Valdiibu lai viss sakaartojas!Visu ko dariet to dariet cienjaa un sapratnee!Negaidiet,naaciet telpaas iekshaa,piesakiet viziiti,pieklaajiigi runaajiet visas savas probleemas bez pesoniibu aizskarshanas,jo ir likums,par goda aizskarshanu un neslavas celshanu to stingri ieveerojiet lai Jums labi klaatos dziivee!Nekriitiet panikaa,nemeerdeejiet miesu un nesaldeejiet!Veseliibai lietojiet mazliet viina,karstu teeju...esiet pretimnaakoshi jo no katras bezizejas ir izeja!Nedariet ljaunumu ne sev ne citiem!Prieciigu Jums visiem pirmo sniegu un aukstumu!Atrodiet visu ko veelaties un prieciigi dziivojiet!Zurnaalistiku stingri jaasamazina,aizliegt melot,intrigot,celt neslavu Valstii kuraa dziivojam!!!
......
.
Kad pirmo reiz redzeju TV Valdi Zatleru(tas bija lietussargu streiks,miitinsh)kad Vinsh iznaaca un teica:esmu sheit lai uzklausitu Juus!Nopriecaajos,ka beidzot Latvijaa buus kaartiiba,jo tauta tiek uzklausiita u.t.tJau pagaajis laiks un atkal ir miitinsh,bet Valdis Zatlers nenaak pie tautas!Kas noticis?Augstpraatiiba,iedomiiba?Kas tad es esmu?!Luudzu piedod,ja aizskarshu Juus!Personiigi Juus nepaziistu,nav bijusi dariishana,skatijos un priecaajos par Jums!Luudzu esiet sava vaarda pildiitaaji un dariitaaji,un paraugs mums kaa pareizi dziivot un u.t.t!Neteelojiet Kungus,bet esiet cilveeki,naaciet pie mums,esiet pieklaajiigi,vienkaarshi cilveeki ,kaa mees visi!Runaajiet tikai patiesiibu un patiesiibu,neko nesoliet iekams nav piepildijies,bet iedroshiniet jebkuru kas naak pie Jums,lai nekriit depresijaa,izmisumaa,netiesaajas,bet mekleejiet izeju, nebaidaties,mekleejiet,luudziet,jo kas meklee tas atrod!Viss ir internets,telef.bezdarbnieku kursi,par kuriem algu maksaa!Par beerniem,veciem cilv.,inval.jaunatni stingri jaadomaa un jaadara!Alkohols,narkotikas loti smaga probleema,nezinu ko ieteikt!!!
ai, ai...
a
Gribēja, bet nepaspēja... :))
sals
s
... pārak auksts, kad pāries sals!
Aste
A
Noskatījos šīrita LNT sižetu par telšu pilsētiņas iemītniekiem. Viens no viņiem, kurš, es tiešām ticu, tur ir idejas dēļ, teica- mēs vēl nevaram prasīt kaut ko no valdības, kamēr paši nemainīsimies. Visu cieņu šim vīram. Pārējie...nu nezinu, nezinu, kādi tur katram iemesli un stimuli.
gogo
g
"Iespējas vēl būs,'' sacīja V.Zatlers, atbildot uz jautājumu, vai viņš nedosies pie protestētājiem ___________________ aiznest puķes uz kapiem
.
.
moš es arī gribu, lai prezidents mani apmeklē. a ko, es sliktāks vai par telšu iemītniekiem? es labāks, es valsts naudu netērēju, man ātrie nedežūrē.
Čiko
Č
Ar gribēšanu vien nepietiks,vēl jāpieceļ sēžamvieta no krēsla.Bet tā,vai dieniņ,cik smaga.
Vau, cik patīkami!
V
Demokrātiņi... Nu smuki... Valsts prezidentam, premjerministram un Saeimas priekšsēdētājam par dienesta automašīnu izmantošanu personīgajās vajadzībās nodokļi nebūs jāmaksā. Tas izriet no Finanšu ministrijā tapušajiem noteikumiem par kārtību, kādā ar nodokļiem apliek labumu par darba devējam piederošas automašīnas izmantošanu personiskajām vajadzībām. Proti, noteikumos ir iekļauts punkts, kas noteic, ka tie netiek attiecināti uz Valsts prezidenta, Ministru prezidenta un Saeimas priekšsēdētāja automobiļiem, kā arī automašīnām, kuras saskaņā ar normatīvajiem aktiem pavada minētās amatpersonas. Finanšu ministrijas Nodokļu politikas departamenta direktore Daina Robežniece iepriekš gan apgalvoja, ka nodokļi par dienesta automašīnu izmantošanu personiskām vajadzībām būs jāmaksā gan Valsts prezidentam gan premjeram.
nurmella
n
Viņš esot sniedzis atbildes uz piecām lapām, smieties vai raudāt, tam resnajam lācītim ir tā sakāpis galvā, ka nevar aiziet aprunāties ar protetētājiem?
KLM
K
A kāpēc jāapmeklē, ja var rezidencē spoguļoties dārgā franču dizainera spogulī, atspulgam šad tad pajautājot - kas es esmu ?
Andris
A
Esmu apsvēris iespēju sakārtot un attīstīt un neizzagt valsti, bet līdz šim nav sanācis!!!
!!
!
nav jāiet ! tur ir cietumnieki,dzērāji,bezpajumtnieki ! baigi foršipabaro,aprūpē ! viena nelaime-naktī karsts bijis un nosvīduši,kā šorīt teica TV viens no telts !
Senais
S
Saprotams, ka nav sanācis. Un kā gan sanāks, ja aicināja vispirms premjeru un vēl kādu tur, bet šie nē, kaut tikai pāri ielai jāpāriet. Ak tā, , ievērojot CSN iznāk tāds līkumiņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas