Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Zatlers dzīvokļa jautājuma risināšanu atstāj valdības ziņā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Juhans
J
Lilita tam piekrīt?
abac
a
un kautrēties vismaz mazliet.
abac
a
smaids par dzivokli sejā liels. Bet vai tad vinš tagad bomžo? Ir taču dzīvoklis. kāpēc vēl vajag? Tāpat ir lieliski nodrošināts, alga liela, pensija būis liela , ko tad vēl šim vajag? nu ko tad šis ir tādu paveicis, ka viņam jādod dzīvoklis? Tāpat par kukuļiem meloja, tas viņam varētu būt par iemeslu tautai skatīties acīs.
Valdis
V
Vai tāds Zatlers vispār ir pelnījis dzīvokli, kuru spiesta sarūpēt Latvijas tauta?
Igors
I
Es Zatlera kunga vietā arī stipri šaubītos - kāpēc man tā visa jezga vajadzīga - man ir talants , es esmu visu cienījams ārsts - varbūt es nestu daudz , daudz labāku tautai strādādāms savā profesijā , nekā saņemdams paļas no visām pusēm esot Prezidenta amatā . Tīri cilvēciski saprotams. Katrā ziņā es balsotu par Zatlera kungu - vismaz viņa sejā un rīcībā ir godīgums , kā ļoti pietrūkst mūsdienu darboņiem tautas labā .
Guste
G
Vai tad Zatlers tapat ka Ulamnis un kaadas klaidone Freibega bija bomzi, dzivoja zem tilta vai vartu rume kad vini apzinatas nekaunibas del kluva par prezidentiem? Kad Ulmansi un Freiberga tiks izmesti no valsts dzivokliem Rigas centra? Zatlers, pirms kluva par prezidentu tacu dzivoka kada apdzivojama platiba un, lai tad ari vins taja atgriezas jvai atrod sev kadu citu piemerotu dzivosanai9 telpu, a vinu neievel atkartoti. Kapec Latvijas iedzivotajiem uz sava rekina ir jauztur izbijusie prezident, ja vini sanem no valsts, uz iedzivotaju rekina, pensijas?
Jukums
J
Es sapratīšu Zatleru ja viņš atteiksies kandidēt. Bet viņam vēl ir iespēja ko paveikt pirms šāda lēmuma pieņemšanas.
hmmm
h
Vispār jau bijušajā telšu pilsētiņā ir pa pilno vietas. Akurāt uz Brīvības ielas sanāk, centrā...
zzww
z
Vispirms gaspaža VVF lai atsakās no dzīvokļa utt
Oskars
O
Es varu ZATLERAM iznomāt savu FAZENTU !!!!!
Adatiņa
A
Nebūtu sevišķi pārsteigta,ja Zatlers atteiktos no kandidēšanas otram termiņam.Un tas būtu izskaidrojams pavisam vienkārši-viņš ir domājošs un cienījams cilvēks,kurš nav pazaudējis skaidro saprātu ar stingru raksturu un loģisku domāšanu,viņš ir tas kurš nevar skatīties savai tautai acīs un melot.Saima nav mainījusi satversmi un pārskatījusi prezidenta tiesības attiecībā uz valdības attieksmi un lēmumiem.Diemžēl tāda valdība,kā patreiz,ar tādu strādāt, tas ir kauns pār visu Latviju! Būs ļoti žēl ,bet arī saprotami,ja Zatlers atteiksies.Bet varbūt pārdomās.?
apkaunojoša prakse
a
Beidzot taču jāizbeidz šī valsti apkaunojošā prakse, kad Valsts prezidents pēc pilnvaru izbeigšanās saņem dzīvokli, mašīnu, sekretāri. Vienīgais kam te var piekrist - īpašā pensija, bet arī tas ir diskutabls jautājums.
zvirbulēns
z
Būtu nu saņēmies un skaidri pateicis: nē, nekādu dzīvokli man nevajag, tādu nekaunību es nepieņemšu!
alberts
a
Es jau teicu,ka nav jegas mainit,Zatleram japaliek uz otru terminu,nebūs lieki izdevumi.Un nakošo prezidentu pēc viņa vajag ievelet,"iecelt" no bijusajiem.Viniem jau dzīvokļi sadoti,sekretares,auto un pensijas "sapelnitas".Lūk visoptimālākis risinajums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas