Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Zatlers: Ja vēlētāji noticēs, ZRP uzvarēs vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oiņemōgu
O
Nu taču! "Pārstāvji runās", vēlētāji ticēs. Un, ja vēlētāji noticēs, partija uzvarēs. Vēlēšanās. Gūs uzvaru par pretiniekiem, tātad. Kuri tāpat runās un, ja tiem noticēs, tad šie uzvarēs. Tos otrus, kuri tāpat kā pirmie "stāv un krīt par Latviju" . Bet jāuzvar ir. Cīņā par st'āvēšanu par Latviju)))))))))))))) Un tad vēl tas līdz pusei pārplēstais žēlsirdības krusts!..( Gribētos zināt, kurš šiem šo logo iesmērējis kā labu... Vispār jau skumji.
parkoruna?
p
noticēs -KAM??? Nu, švaks pulveris šis aicinātājs ticēt pirmsvēlēšanu laikā! )))
lll
l
Vai tas būtu tas kabākais, kas ar Latviju var notikt,
Interesanti
I
Kāpēc lai vēlētāji noticētu Zatleram? Četrus gadus viņš bija ''zemāks par zāli'' un tagad izveidoja vēl vienu partiju, tādejādi sašķeļot latvisko elektorātu un nobruģējot SC ceļu uzvaru vēlēšanās.
Ojārs
O
Es nenoticēšu...
BOMIS
B
No ZRP nav dzirdēta neviena konstruktīva ideja , pagaidām viņš Z runā vienu , bet dara kautko citu .
Arturs-pensionārs
A
SAPŅU FABRĪKA...Igauņu komentētājs vērojot Latvijā notiekošo manuprāt atradis ļoti precīzu vērojumu.Tā teikt , bijušais prezidents padzinis,vai mēģinājis padzīt bagātos, par jauno prezidentu ievēlēts miljonārs,valdība strādā SVF ,ES ,PB uzraudzībā,ierēdņu armija nodrošina šīs uzraudzības realizāciju.Interesanti,ko darīs šie sapņotāji ? Cīnīsies ar sistēmu ?Rietumu sistēmu...
Ja
J
Ja vēlētāji uzķersies...:)
funny
f
What a joke
K-K
K
... Paklausies VP Zatler, patiesibai nav JATIC , bet par to ir JAPARLIECINAS ... ... Japarliecinas katram par ZRP programmu un tas izpilditaju uzticamibu to izpildit !!! ... Un kamer ta vel nav uzstadita - tikmer ir tikai viena latvietim pienemama partija, Bezabrene, Visu Latvijai!
Ha=ha
H
Ticu, ticu, nava melots (Latv. tautas pasaka).
Jautājums
J
Gribētu saprast, kam man būtu jāuzticās? Pagaidām no Zatlera partijas un viņa paša nekas uzticības vērts vēl nav dzirdēts.
Ikijs
I
Un kas tad notiks ? 4 gadus šamējam bija rokā 4 dūži un tā visa rezultātā ir dzimusi tikai ideja par savas (!) partijas veidošanu. Nu nožēlojami. 4 bezdarba, bezideju un bez jebkāda ievērības cienīga sasnieguma pavadīti gadi. Būtu klusu tērējis savu prezidenta pensiju. Par kādu ticību (uzticību) te var runāt ?
alberts
a
Nu ,re! pec "celovēcika" komentariem taču JEBKURAM latvietim skaidrs - KA - Jābalso par - VL!
viecha
v
Cilvēki pētīs ZRP programmu!Kā tad!Pētīs,pētīs un nevarēs izpētīt.Mums tak mūža nepietika lai izpētītu Ļeņina mācību....tā arī neapguvu tos trīs pirmavotus.Bet oriģināli risinājumi jau tagad birst ik katru mīļu dienu.Jo tālāk,jo trakāk.Ieslēdz tik vakarā teļļuku-tur Valdiņš spīguļo ar risinājumiem kā briedis.I par lokomotīvēm pastāstīs,i par naudas izcelsmi,i par finansējumu ,i par tautas ilgām un iespējām un cerībām....vot tas tik būs joks,ja šitais tiks par premjeru!Kaut ko tādu gan es gribētu redzēt!Pēc tam var mierīgi mirt,jo neko ekstremālāku vienalga vairs nepiedzīvot!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas