Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Zatlers Lieldienās aicina aizlūgt par tautas garīgo vērtību

Valsts prezidents Valdis Zatlers nosūtījis apsveikumu Lieldienās Latvijas Evaņģēliski luteriskās baznīcas arhibīskapam Jānim Vanagam, Romas katoļu baznīcas kardinālam Jānim Pujatam, Latvijas Baptistu draudžu savienības bīskapam Pēterim Sproģim, visu draudžu vadītājiem un locekļiem.

"Gavēņa laikā mēs tikām aicināti ievērot klusumu un sadzirdēt, ko Dievs vēlas ikvienam no mums pateikt. Savukārt Lieldienu labā vēsts par Kristus augšāmcelšanos apgaismo cilvēka prātu un sirdi," apsveikumā raksta Valsts prezidents.

Viņš norāda, ka Lieldienu vēsts par mīlestības uzvaru ir kā aicinājums mums ar cerībām un labām domām raudzīties nākotnē un ticēt, ka pēc pašreizējām grūtībām un pārbaudījumiem nāks augšupeja gan ikvienā ģimenē, gan valstī kopumā.

Valsts prezidents aicina ticīgos Lieldienās vienoties kopīgā lūgšanā par mūsu tautas garīgo vērtību un ticības stiprināšanu, par ikvienu cilvēku un visu cilvēci, kā arī novēl, lai katram šajās Lieldienās izdodas ne tikai ieraudzīt atdzimšanu dabā, bet sajust to savā sirdī un piedzīvot garīgo pavasari.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas