Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Zatlers: nodoklis dividendēm būtu jāievieš no nākamā gada

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hei
h
kas notiek valsts pārvaldē? vai tur ir speciālisti?
Asterix
A
Nevaru novaldiities un nesmieties dzirdot tik cinisku un aprobezhotu noveeleejumu iedziivotaajiem.....
Nesapratu!
N
Tā arī nesapratu - vai būšu tik drosmīgs, vai arī - varētu būt tik drosmīgs, bet nebūšu vis!
Tāuntā
T
"ir, ir iespējams pastāvēt valsts ekonomikai, kuras vienīgie ieņēmumi ir nodokļi no ierēdņu algām, kuras savukārt tiek izmaksātas no nodokļu ieņēmumiem! TAS IR IESPĒJAMS!" =========================== ROFL!!! Paldies Tev, labāk noformulēt vairs nav iespējams :))))))))))))))))
abdull el zogoibi (boabdil)
a
pareizi, zaglero! apliekiet uzņēmuma (uzņēmēja īpašuma!) peļņu-dividendes, par kuru jau samaksāts 15% UZŅĒMUMA ienākumu nodoklis, vēl ar 15% iedz.ien.nod, un jau nākamajā dienā latvijā tiks uzstādīts ginesa rekords: lielākais vienas dienas laikā aizklapēto uzņēmumu skaits pasaulē. (jo lv saprotams bizness nekad nav bijis iespējams), un tad, tautā godātais un cienītais, es pat nebaidīšos teikt skaļāk, TAUTAS prezident, valdi zagler, mūsu valstij radīsies brīnišķīga iespēja pasaulei pierādīt savas ekonomikas pareizību: ir, ir iespējams pastāvēt valsts ekonomikai, kuras vienīgie ieņēmumi ir nodokļi no ierēdņu algām, kuras savukārt tiek izmaksātas no nodokļu ieņēmumiem! TAS IR IESPĒJAMS! pēdējā apgalvojuma potenciālajiem noliedzējiem (zinot latviešu zemiskumu, tādi būs!), pajautājiet to valsts finanšu ministram: [email protected]
Tāuntā
T
Redzi, tādēļ, ka par dividendēm jau tie 15% ir nomaksāti. Ja tā ir mana firma, kāda starpība, kā tas saucas- būtība ir, ka 15% ir nomaksāti.Un Tev nav taisnība, ka pie dividendēm tiek kaut kādi bagātākie. Mazo firmu īpašnieki sev maksā algas ar viesiem IIN 25% un Sociālajiem 34%, ja kāda peļņa paliek pāri, izņem kā dividendes- maksājot 15% (ko Tu, kā pati nupat atzinies, kā līgumdarba ņēmēja, dari jau no pirmā santīma)... UN OK, par līgumdarbiem neesmu kopengāgens (neesmu saskāries), bet ja tur ir 15%, tas uz kādi brīdi varētu būt risinājums- neņemšu dividendes, bet par visu peļņu slēgšu pats ar sevi gabaldarba līgumu :)
Lelle
L
Ja gribi palīdzēt Lembergam, tad kaltē suharus, varēsi aiznest ciemos ejot...
Tāuntā
T
Jāslauc visas govis, tur tas āķis:) ================== Un ko slauksi, kad "visas govis" būs parāvušas fraku uz nodokļu ziņā draudzīgākām zemēm?
Lelle
L
Nerbūt nē! Normālā valstī nodokļus maksā no visiem ieņēmumiem. Kapēc man kā līgumdarba ņēmējam ir jāmaksā 15%(agrāk bija pat 25%), bet no dividentēm nav jāmaksā ne santīms?! Tas nav taisnīgi, ņemot vērā to, ka pie dividentēm tiek patiešām bagātākie.
zvirbulēns
z
Tu esi, tu esi ......, tu esi ... dziesminieks :))) P.S. Nekaitini mani, esmu dusmīgs, ka es tev saku :))) Labāk balso par Lembergu, būs cita dzīve :)))
zvirbulēns
z
Zatlers būtu bijis vēl prātīgāks, ja būtu teicis, ka ar nodokli jāapliek arī darījumi ar akcijām :)))
ABC
A
Nu tad uzdziedi šito dziesmu, tā Tev būs pašā laikā: Nebrauc tik dikti, nebrauc tik dikti, Nav jau tavi kumeliņ. Tie kunga zirgi, tie kunga rati, Cūku puiša cepurīt.
zvirbulēns
z
:)))) P.S. Uz mežu, uz mežu, man zāģis cirvis ratos, un es pa virsu kratos. Nē, vecīt, nē, vēl par agru man dziedāt šo dziesmu :))) P.S. Tā mājiņa pie Sātiem Ģēgerim nebija nekas liels. Es tur esmu bijs, nekas liels, ka es tev saku :))
lno
l
Ceri uz to labāko.:)
PILNAI LAIMEI
P
Pēc klaji necerīgiem 3 mēnešiem, decembris nez kāpēc atspīdējis. Ko no tā lai secina?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas