Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Ždanoka: Valstī viena daļa ir diskriminēta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pazemotais
p
Piekrītu Ždanokai,arī mani diskriminē. Es nopirku automobili ,bet CSDD man atsakās izsniegt auto vadītāja apliecību un pieprasa nokārtot eksāmenu auto vadīšanā un satiksmes noteikumu pārzināšanā. Šāda birokrātu neuzticēšanās, maniem labajiem nodomiem, mani dziļi pazemo un es sūdzēšos Strasbūras tiesā. Savu turpmāko mūžu veltīšu cīņai par auto īpašnieku tiesībām ,lai viņi bez cilvēciskās cieņas pazemojošām pārbaudēm,varētu saņemt auto vadītāja apliecības.
trūkstošais elements
t
itālijā kreisie ir sapinušies mežonīgos korupcijas skandālos, tādēļ viņiem neviens netic. pāris gados, kuros kreisie turēja grožus, plauka noziedzība, nelegālā imigrācija, galvaspilsētas ielās dienas laikā netraucēti darbojās mazgadīgas rumāņu un albāņu prostitūtas. tikai tagad, pēdējā gada laikā, vismaz tās pēdējās ir pazudušas, arī citos negatīvajos procesos kāds beidzot mēģina iejaukties. bet kjeza savos rakstos par latviju raksta pilnīgas blēņas no vēlajiem deviņdesmitajiem - piemēram, pārmet latvijai to, ka nepilsoņu bērniem, kuri te dzimuši, nepiešķir pilsonību. šāds, lūk ģēnijs ir ždanokas atrastais "mūsu valsts pārstāvis" eiropā. abi īkšķi uz leju!
kekss
k
vai tas itālis ir Taņas brūtgāns, vai kā???
kekss
k
vai tas itālis ir Taņas gultas biedrs, vai kā???
vilis
v
Laba intervija.Tā jau par Ždanokas kundzi domāju.Gudra.Tur nav ko teikt.Par viņas cīņas objektu- atrisinājumu neredzu tādā veidā kā cīnas Ždanoka.Vienīgais ceļš,ko piedāvā valsts ir pilsonības iegūšana naturalizācijas ceļā.Šo poziciju ceru latviešu politiķi nemainīs.
Celoveks2
C
Ja progolosuju za negodjaev latiskix politikov kotorie obvorovali gosudarstvo no vsjotaki ests mir i mi vstupili v evropeiskij sojuz.. eslib u vlasti bili negodjai russkie politiki kak Zdanok ili Usakov ili drugie mi bi vstupili v rossijskuju imperiju.. mi bi bili vecno za zeleznim zanavesom v rossiji.. mi bi bili vecno rabi Putina.. bez prava svobodno zits v ljuboi evropeiskoi strane..
balelins
b
Mani apmierina ka ikdienas dzive Krievi un Latviesi satiek labi, mani piemeram mani krievu kaimini sveicina latviski tas ir patikami. Man piemeram nesagada problemas runat krieviski. BET KRIEVU PARTIJAS ES UZSKATU PAR PROVOKATORIEM KAS PILDA MASKAVAS UZDEVUMUS. KRIEVU PARTIJU UZDEVUMS IR SANAIDOT KRIEVUS AR LATVIESIEM lai izceltos kadi lieli konflikti un Putinam butu iemesls tapat ka Chivali tapat ka Piednestra tapat ka Cecenija iebraukt Riga ar tankiem aizstavet krievus..
sss
s
Pasaulē eksistē kāda valsts, kurā krievu tautības cilvēkiem ir garantētas visas tiesības un viņi tur bauda visas privilēģijas! Latviešiem nav citas vietas kur saglabāt savu nāciju un izkopt kultūru, bet krieviem ir! Austrumu pusē, lūgtum! Kur problēma? Ja jau Ždanokai ir tik nepanesami dzīvot Latvijā - brauc uz turieni! Kapēc Krievijā, lai iegūtu pilsonību, var pieprasīt krievu valodas zināšanas, bet Latvijā šitā mamzele vēlas citus "standartus" uzspiest?
Человек
Ч
"esat stulbs kaa probka" - Хваленая латышская культура?
daunitis
d
Ždanokas dziesma ir sen ierakstīta KGB ierakstu studijā un tiek atskaņota tik pat spītīgi kā ,,Līvu'' apsūnojušais materiāls. Par lielu Kremļa naudu laikam tādas dziesmiņas tikai viņa spēj pavilkt. Mani vairāk tracina Latvijas DP bezmērķīgās aktivitātes un acīmredzamu Latvijas ienaidnieku ārdīšanās ignorēšana.
Andrew
A
Ilfu un Petrovu laikam neesat lasiijis jo bija jaastuudee kaarteejaa kongresa kaarteejie veesturiskie materiaali?..ironiju neuztverat un arii liidzveertiigi atblideet neprotat..no kaa secinu ka esat stulbs kaa probka..(tas lai saprotamaak)
m
kotlete 21:33 Ždanoka, apprecies ar Šleseru, tad par tevi arī runās. ---------------------------------------------------- ------------------------ Vai! Es atceros interviju ar viņas bijušo vīru (Ždanoks, toreizējā RPI docētājs) - skaidri un bez diplomātijas (bet arī bez rupjības un jēlībām). Bet nu izteiksmīgi gan. Vajadzētu dabūt rokā un tautai atgādināt...
m
Nu man jau patīk - tādas jaukas, godīgas actiņas. Un smuki vecmodīgi safrizēta. Ij apģērbta pēc 1956. gada šnites. Vienkārši prieks. Un kad vēl ver muti vaļā, tad neatklausīties. Ne tā kā Pliners - ne tur skata, ne iznesības... Tad jau Dolgopolovs vispār gandrīz kā Eiropā (t.i. līdz Urāliem...).
kotlete
k
Ždanoka, apprecies ar Šleseru, tad par tevi arī runās.
targash
t
Man ir radinieks, kurš ir dzimis Latvijā, studējis latviski RTU, maģistrs. Latviešu valodu pārzin labāk par mani. Strādā Latvijā, cītīgi 15 gadus maksā ievērojamus nodokļus. Vai "naturalizācija" attiecībā pret tādiem cilvēkiem nav diskriminējoša?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas