Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Ziedojuma lietā ZRP tic savam biedram

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zagļu komūna
z
škeles banda
профессиональное обучение парикмахе
п
Спасибо за статью, всегда рад почитать вас!
bimbam
b
Ja stāsts par jaunieti/jauniešiem pareizs, tad nebūtu par to jābrīnās, jo ilgus gadus valsts maizē strādājošais korumpātors Blatlers acīmredzot pats mācīja, kā tās lietas darāmas.
boze
b
Es nebalsošu par Zatlera partiju, bet šajā gadījumā gan domāju, ka tā ir tīrā provokācija!
Turīgo mazpulcēnu jauniešu ZRP noda
T
Mums zem gultām, skapīšos, aploksnēs vēl ir daudz paslēpts un ieksrāts no pusdienu naudām. Tagad visus savus iekrājumus atdodam Zatlera reformu partijai, jo mums jauniešiem nekas cits nav vajadzīgs, vienīgi Zatlera reformas. Gribam pazemināto PVN likmju pacelšanu tūrismam, lai varam mazāk ceļot, jo tūrisma pakalpojumi pailks dārgāki un daudzas tūrisma kompānijas bankrotēs, un vēlamiem mazāk aicināt ciemos jauniešus no citām valstīm. Hip, hip, urrrā ZRP!
:D:D:D:D:D
:
Nu kā var neticēt!:)):))
dzeris
d
Ja tam "jaunietim" nav nekādi pierādījumi, izņemot " kāds man tur ko iedeva un lika iedod kādam citam", un viņš ir tik "bail'īgs" ( intersanti, no kā?), ko tad viņš skrēja uz to TV un apgalvoja nepierādāmas lietas? Sirdsapziņa ierunājusies? Drīzāk, puisītim samaksāts par šo paziņojumu, cita izskaidrojuma nav, elementāra provikācija, vajadzētu šo te puisīti papētīt pamatīgāk.
dzeris
d
Ja tam "jaunietim" nav nekādi pierādījumi, izņemot " kāds man tur ko iedeva un lika iedod kādam citam", un viņš ir tik "bail'īgs" ( intersanti, no kā?), ko tad viņš skrēja uz to TV un apgalvoja nepierādāmas lietas? Sirdsapziņa ierunājusies? Drīzāk, puisītim samaksāts par šo paziņojumu, cita izskaidrojuma nav, elementāra provikācija, vajadzētu šo te puisīti papētīt pamatīgāk.
ddt
d
Turklāt kampaņa par velti, jo skaidrs taču, ka ZRP pēc skandāla šaubīgajiem ziedotājiem tās štukas atskaitīs atpakaļ. Vienotības provokācija. Cerams, par to viņi dārgi samaksās vēlēšanās.
  • 0
  • 0
Vita - no malas
V
Vai tad kampējiem naudas trūkst? Un ja vēl tik ļoti gribas tikt pie siles...
  • 2
  • 1
dzeris
d
Ja jau likumdošana neprasa pētīt to cilvēku ienākumu deklarāciju vai ko citu, jātic vien ir. Kaut arī, īstenībā, man arī nebūtu nekas pretī, ja kāds sīkāk papētītu tās naudas izcelsmi, kaut arī negribas ticēt, ka Zatlers riskēs ar visu, pieļaujot tik primitīvu pretlikumīgu kombināciju, nu nav taču viņš galīgs idiots, lai nesaprastu, ka to viegli atklāt. Es, drīzāk, sliecos, ka tā būtu kāda provokācija, varbūt, taisni tāpēcd Zatllera pretinieki neko sīkāk pētīt nevēlas, bet, aprobežojas ar nepierādāmiem apgalvojumiem TV, un, galvenais, LNT, kurš tur visu nosaka, laikam, visi zina.
  • 2
  • 2
no malas
n
bet kāds ir izskaidrojums šo vairāku jauniešu, kuriem nav redzamu ienākumu, pēkšņais ap 1000 LVL no katra ziedojums? Jeb tas nav svarīgi, sak, vecmāmiņa uzdāvināja un kolektīvā aptrakumā atdevu Zatlera partijai?
  • 3
  • 1
arī par ZRP būs klusums no knabīša
a
DIVKOSEANNA 17.08.2011 08:56 Striķis vēlas no miroņa izspiest pirdienu / TP pozitīvisms ir slikts, bet Vienotibas negatīvisms ir labs JUTASPRāT/ Savu energiju labakAņuta, liec Vienotības kontrabandas jautajuma risināšanā, kampira desmitu tūkstošu saimnieka meklēšanā, štoka izkraaaaapto un nemaksāto nodoklu tūkstošu piedzīšanā,rēzeknes burtnīciņu atgūsanā no JL,kurus pats knābits atdeva jēļiem liecību iznīcināšanā, tad tev tauta uzceltu pieminekli ,bet tagad,...ta ir tikai palīdzība Vienotībai krēslu ieguvē tik kārotajā saeimā
"ētika"
&
re kādi, standarti! zvejsalnieka vārdu varēja minēt un pat aizmuguriski izslēgt, bet šo ne, tad gan jau ka ir kandidāts uz deputātiem! un knab, protams, neko neatklās, forši!
ZAGLIS
Z
ES ARĪ TICU / un uzticos/SAVAM KOLĒĢIM /arī zaglim/
ZRP=Vienotība 2
Z
Vienotība arī tic SAVIEM BIEDRIEM KONTRABANDISTIEM,KAMAPIEM,kuriem no debesīm nokrīt desmiti tūkstoši nezināmas naudas, tic,štokijiesiem-nodoklu nemaksatajiem, tic valsts naudas izšķērdētajiem personīgos braucienos usz teatriem ,operam,koncertiem, bārbiju izstadēm, utt ZRP tacu ir Vienotība2 ar visiem tas "'labajiem godīgajiem attklatajiem,caurspīdīgajiem"' NEDARBIEM
Vita
V
Ja jau vienā partijā, tad taču jābūt kaut kādai uzticībai!
  • 2
  • 1
dzeris
d
Tu jau tici tikai Lembergam, tā izskatās?
  • 3
  • 3
Mampe Šnabdeguns
M
Mani gan vairāk mulsina tas jaunietis... Aizskrēja uz televīziju. Viņam ir diktofona ieraksts? Tā jau arī es un ikviens še var norādīt uz jebkuras partijas biedru - sak - man atnāca sūtnis no viņa un piedāvāja darīt to un to. Un? Vai patiesi Latvijā attīstīsies ziņošana un stučīšana? Otrs, kas izbrīna, vai tiek noklusēts - Zvejsalnieku, cik sapratu, izmeta, paskaidrojumus neuzklausot. ŠIS ZRP biedrs runāja ar Ētikas komisiju... Kā tā? Vai ZRP ir izvēlējusies savu PR kampaņu: Labais Valdis patrieca Saeimu un tagad sliktie bīda kompromatu, ko sagādā paša partijas biedri? Izskatās visnotaļ tizli...
no malas
n
man personīgi nav šaubu, ka viss kompromats pret ZRP ir Vienotības pasūtījums vienam konkrētam melnā PR kantorim Valdemāra ielā. Viņi sadarbojas jau ilgi un daudzi it kā no nekurienes uzradušies Vienotības (iepriekš JL) konkurentus nomelnojoši "portāli" un citi materiāli ir šī kantora izpildīti pasūtījumi.
  • 3
  • 3
Maijaa
M
Tīrs Ratnieka variants. NRA jau jūnijā atrada šo studentu, kam Sorsa fonds licis atbalstīt Zatleru, tagad LNT atrod bailīgu (no kā viņš baidās, vai ka pieķers melos?) studentu, kam jau biedrs no ZRP licis naudu skaitīt.
nudien
n
...apdauzīti ar to Sorosu! Pašiem neriebjas?
  • 2
  • 2
dzeris
d
Un kāds te sakars ar Sorosa fondu, ko tas kādam var likt vai nelikt? Mazāk klausies Lemberga murgus.
  • 4
  • 3
Fiko
F
Papētiet, kas ir ZRP Jelgavas nodaļas vadītājs. Tālu nav jāiet, uz tuvāko policijas iecirkni.
kautkastraks
k
tas ir tas pats Valainis no LLU, kurš kandidēja no Sakaņas centra?!
  • 1
  • 0
Fiko
F
Paskaties ZRP mājas lapā:)
  • 0
  • 0
jelgavnieks
j
Kurš tas ir?
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas