Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Zīle kritizē finanšu ministra ģērbšanās stilu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zemnieks
Z
Ja Tev ir miljoni liec mierā mazos zemniekus .UN PUNKTS .Līdz streikam .
Šampēteris
Š
Manuprāt, nav valstiski, ka Nīderlandes valdība brauc uz darbu ar velosipēdiem. Paskatieties uz latviešiem !
vinetiņš un vinetiņa
v
Ne par velti med,dokt. Apīņa kungs,nedaudz apgrozoties mūsu patreizējās valdības darba atmosfērā,bija patīkami pārsteigts un LTV RAIDīJUMā paziņoja,ka pirmo reizi viņš latvijas valdības darbā redz radošus,neatkarīgus ļaudis,kas iepriekšējās valdībās nebija novērots.Personīgi mani ar viņetiņu tas visvairāk priecē,šī pazīmē vēl spožāka,kā tas,ādas svītrainais,glaunais uzvalks.
malacis Repše
m
Forši. Malacis Repše. To var atļauties tikai stipri cilvēki, kuri nelocās visiem vējiem līdzi. Visiem ir skaidrs, ka viņš pauž attieksmi, ne jau ka nav cita uzvalka vai ir slikta gaume. Nē. Vēlreiz malacis. Par to vien var cienīt. kad paskatās uz tiem 100 muļķiem, vaīīī
Jānis
J
Tas ir vienīgais,kas Zīli Latvijā neapmierina?
Berta
B
Zīle, vai Tev tiešām skauž, ka neizskaties tik eleganti?
Terorists
T
Opīšiem pretenzija pret uzvalciņu,jo neatbilst balto apkaklīšu loģikai.Tad jau redzams kad nu vecie ķēmi meklē veidu un iemeslu lai savu neseno sabiedroto novāktu malā. Būtu tik stabs,bet kranči vienmēr atradīs iemeslu lai uz tā uzčurātu.
Lelle
L
Starp citu man izdevās pat to uzvalciņu pačamdīt. Dikti smalka un plāna ādiņa un izskatās tīri glauni. Gaumes lieta, bet man patīk, vismaz nav ikdienišķa pelēcība kā pārējie. Lai nu sievietes, bet izskatās, ka veči viens pret otru ir vēl skaudīgāki šādās lietās...
Lelle
L
A man vienalga kāds uzvalks, galvenais lai tas rumpis un galva kustētos pareizajā virzienā-tautas un valsts interesēs. Man labāk patīk indivduālisti, nevis ar sirmiem sariem noauguši masveida bomži....pat Pēteris I apcirpa bārdas vaņkām....
kuku
k
drakulas manteliitis
lasItāja
l
Ancugs uz goda! Bildē neizskatās pēc ādas, bet drīzāk pēc atlasa vai satīna vilnas auduma. Nevaru spriest, jo neesmu dabā redzējusi. Kā Džeina Kirkpatrika teica, būdama maza auguma sieviete, jāģērbj kautkas, kas mani izceļ konferencēs, kur vairums vīriešu. Zīle ar savu modes izjūtu, man atgādina modes kritiķus, kas gada beigās bārsta gudrības pērles un šausta nelaimīgos modes upurus. Tie gan parasti ir geji. Repšes uzvalks varbūt bērēs neiederētos, bet konferencēs tikai vieglāk pamanāms.
vinetiņš un vinetiņa
v
Jūsu komentāra vārdi varētu būt visobjektīvākie visā tajā paslimajā gūzmā.
ieva
i
Katram savs stils.. Tēlu veido īpašību kopums... Repše-džeks labi sakačājies , muskuļi tonusā ,tur taisnu muguru ,kustības brivas ,(bet ne frivolas) ,galva stradā, lidenes taisa,paglezno... Uzvalki -lieliska piegriezuma,glīts audums.. Valoda - pārdomata,izkopta...Profesors Tambergs(fiziķis) man par viņu teica:'' Talantīgākais skolnieks ,kāds man jebkad bijis." Mīl Latviju un daudz stradā ... Švītīgs dendijs.. radoša personība...brīvs gars ! Visu cieņu ! Bravo !
ace
a
Vispār jau jocīgi ir ar to cilvēku- savāca no tautas miljonu, lai celtu valsti no pelniem, bet neizdevās. Sāka biznesu ar dārgo motorlaivu, ar Rāznas ezera atpūtas mājām, bet... atkal neizdevās, akciju pirkšanas-pārdošanas lietas arī taču nesekmējās, ja jau tie lielie parādi belokoņam un vēl citiem. Beidzot atpakaļ pie valsts vadības stūres. Nu traki, ka mums nav spējīgāku cilvēku un , kaut vai bez uzvalka, bet vismaz finanšu lietās "ass"
K-K
K
... Pats, uzliec slipsi, noskuj 'gudro' bardu un tad runa par etiketi latviesu sabiedriba un Repses izlecieniem !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas