Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Zīle: vienīgais kritējis sadarbībā ar Krieviju - ekonomiskā efektivitāte

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
papucis
p
Zīļuk,vai Tavs papa "'arī ir jurists""? MNū tāpat kā ""Zirinovskim?
ansis
a
Patreizējās nelielās ekonomiskās grūtības nevarēs atrisināt ar sadarbību ar Krieviju. Krievijai nav bijušas un nav koncepcijas, lai sadarbotos. Viņu koncepcija: izpildiet mūsu norādījumus un mēs piešķirsim atlaides; pie kam atlaides uz īsu laiku. Tikko būs guvuši virsroku, tad cenas varēs pacelt. Tās ir elementāras un zināmas lietas (nekad nevajag klausīties krievu propagandu). Piekrītu Zīles kungam!
K-K
K
... PIRMIE 18 LIDZSKREJEJI NOPELNIJA SAVU NODEVIBAS NAUDU - TAGAD PAKLUSAT !!!
K-K
K
... TIKAI TA UN NEKA CITADI -EFEKTIVITATI - JEB NEMAZ!!!
Andris
A
Viņš domā jau otro gadu desmitu ,bet patreiz viņš domā ,kā stingrāk piesūkties VL ,lai tiktu ievēlēts .Tie ,kas jau vairākus gadu desmitus čakarē tautu visus viņus ir jāsvītro ,,bet vai parastais latviešu vēlētājs to sapratīs .Šaubos.
Gatis Ozoliņš
G
Zīles kungs, labi jāpadomā un arī sabiedrībai jāpasaka kā nodrošināsimies pret to lai Krievija mūsu ekonomisko sadarbību nepārvērš par politisku iejaukšanos.
nu jā
n
tas ZĪLE jau sāk tracināt tautu.--par tādu izteicienu šo vajadzētu notiesāt ---nevis saeimā ievēlēt:(((((
replika
r
Kad pirms gadiem 12 bankroteeja Rīgas Komercbanka, tad galvenais iemesls bija ciešā sadarbība ar Krieviju. Un starp citu, RKB sadarbojās nevis ar kkādu šaraškina kantori, bet gan ar Krievijas valsti... :)))) Zīle rullē. Pavisam cits līmenis nekā buldozeram.
Andris
A
Lumpenis esi tu pats ,kurš gan to visu nesaprot ,nu zīle ir gan atklājis jaunumus ,.Atceries, LUMPENI ,krievija ir krievija ,viņa nav demokrātiskā valsts un arī nekad nebūs ,,tikai tādi lumpeņi ,ka tu un paši krievi uzticas viņai . Tikai kaut kādi lumpeņi var neizjust viņu alkas pēc pazudušās impērijas .Vai tiešām esi padsmitgadnieks,viņi cer pilnīgi uz ko citu .Visa krievu informātīva telpa ir piepildīta ar demagoģiju ,ar ko viņi cenšas iespaidot tādus lumpeņus ,ka tevi.ŽĒL,bet saprašana tev švaka.
Andris
A
Tādi lumpeņi ,kā zīle ,visus 20 gadus vienu un to pašu runā ,bet kad tiek saemā viss piemirstās.Nu ir pies'ukušies VISU LATVIJAI,lielie latvijas patrioti-----zīle ,dobelis tabūns vemt no viņiem gribas .Latvija ir ievesta pateicoties viņiem tādā d----sā ,ka ļoti ,pat ļoti daudz latvieši laukos balsos par krieviem ,neapzinoties ,ka krievi kopā ar vecajiem pirdeļiem --šķēli ,šleseru turpinās izzagšanu ,jo tai bandai dievs sen ir prātu liedzi ,jo dēļ viņiem esam tur kur esam.(domāju .šķele ,slesers ,jeb TP,LCLPP,ZZS )atkal parādijušies valsts glābēji.Protams ,SCarī nav nekāda dieva dāvana ,tūlīt pacels jautājumu par divvalodību un citus sev interesējušos jautājumus .Godīoi sakot gribi vai ne velk uz kopienas sadursmēm ,jo kur ,z.idi tur asinis ,tas vēsturei sen zināms/
Eva Braun
E
Kā uzstādījums -labs un pareizs... Galvenais ir uzskatāmi parādīt tautai -kā to reāli iedzīvināt darbībā...Un protams labi nostartēt velēsanas ,lai nonāktu valdošajā koalīcijā....
Purva bridejs
P
Nu, man liekas, ka apgalvot, ka Latvija nekadi nav cietusi no ta, ka partraukts naftas tranzits, var apgalvot tikai ar prieksvelesanu drudzi saslimis cilveks. Gribetu atgadinat, ka bija laiks kad tresdalu Latvijas budzeta ienemumu veidoja ienakumi no tranzita. Un otrkart - valsts galvenais ieguvums ir nevis pelna vai dividendes no tranzita operacijam, bet gan samaksatie nodokli.
reālists
r
Ak vai kā nu gibās vienmēr visu griezt kājām gaisā. Tikai nogulšņu lumpenam valdot var dabūt gatavu tādu situāciju kāda ir Latvijā. Nu tad lūdzu noargumentējiet to kā nejaušibu,kļūdu vai vēl ticamāk ar čupakabras kosmisko ietekmi uz ģenētiski-bioloģisko neironu kustībām kangarbālēliņ paurī.
vau
v
20 gadu kontrabanda bija bez efekta??' žēl gan.
borcinsh
b
...kapec mums vienmer gribas sedet uz "divam kresliem" ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas