Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Ziņas par LPP/LC un TP iespējamo tuvināšanos saista ar vēlmi izzondēt situāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lasītājs
l
Nesankcionēta privātpersonu telefona sarunu noklausīšanās ir krimināli sodāma darbība. :)
norma
n
loti pareizs gaajiens- malaci!
jaa
j
Nekaunas Sleseru un Skeli meslainee ar vinu partijam uz visiem laikiem!!!
gards kumoss
g
ja tiesam bus si trisvieniba,tad tikai tadel,lai ieietu saima.SC savaks krievus,Slesers-ticigos,Skele-novadu uznemejus.Tada veida bus virs 5%,pat vairak.Bet ar to ideologiju gan maz kas kopigs.Pasreiz jau atkal ir nauda un tuvojas marts.Lai nu Dombrovskis noturetos!!!Veiksmi un stipru mugurkaulu!!!
targash
t
Jā, Kokins ir spējīgs ekonomists. Pastāstiet to viņa UrbanArt apkrāptajiem cilvēkiem.
lūk, kur jautājums!.
l
valstī ir 2,1 milj. iedzīvotāju. 600 tūkstoši apm. ir pensionāri.---- 200 tūkstoši apm. jau aizbraukuši no valsts.------ Paliek 1,3 miljoni , no kuriem viena daļa/puse/ ir bērni un vēl viena daļa -1/4 daļa strādā nelegāli. Bezdarbnieku oficiālo/ un tikpat nereģistrēto/ ir tuvu 200 tūkstošiem. /tātad kopā 400 000 Kā iespējams atdot parādus, ja strādājošo skaits ir sarucis līdz sarkanai līnijai? Uz kā rēķina nākamā gadā atkal samazinās budžeta izdevumus par 800 MILJONIEM ? Cik droši var būt pensionāri? Kas var atbildēt???????? .
riņķī apkārt
r
LPP +TP + SC apvienojoties var gāzt valdību, bet viņi to nedarīs šobrīd, jo pārāk tālu vēl ir līdz vēlēšanām un diez vai visi nepopulārie lēmumi, kuri ir LR jāpieņem, ir izsmelti, nu vasarā kaut kad nomest Dombrovski viņi varētu pamēģināt, taču, ja mūsu tauta ir pie vesela saprāta, tad par šādu izlēcienu TP + LPP pēc vēlēšanām paliek aiz botrta un SC, palicis bez Šlesera atbalsta, sēž bezcerīgā opozīcijā. Nemaz nav slikts variants :)
SMIDIIGAIS SESKS
S
NU, BUUS PARTIJA ,SABRAUKTAIS SESKS SKEELS UN AMURGALVA SLESAKS,NU JUUS ZVEERI SARGATIES LAACIS MEZAA KAD IET,LAACIS MEZAA KAD IET.SMIE]RDIIGAIS SESKS VEEL STRAADAA PIE ZAGSANAS PLAANA ,KAA TEICA DOMBURAM ,TAD ZAGSANAS PLAANS BUUSOT GATAVS MAIJAA.LPP PARTIJAA JAU PAGAAJUSAJAAS VEELEESANAAS IELIIDA DIVI SEENU VECI, NODZERTAIS BEERZINS UN ZIIDS GoodMANN.NEBUUTU SLESAKS PANEEMIS TAGAD RIIGAA TIIRIITU SNIEGU.
citāts
c
''Tāpat konta ierakstu autors dod mājienu, ka uzņēmuma "Rīgas satiksme" arodorganizāciju koordinācijas centra vadītājs Osvalds Sausverds, iespējams, saņem par 600 latiem lielāku atalgojumu nekā premjers Valdis Dombrovskis (JL). "RS arodbiedrības biedri savu interešu aizstāvi Osvaldu mīl uz latiem 600 dāsnāk nekā valsts Dombrovski," teikts kontā.'' -------------------------------- ------------------Nabaga Dombrovskis, CIK MAZ VIŅAM MAKSĀ ! Bet tas ,kurš izvilka datus no VID cauruma noteikti nav TP cilvēks ,bet gan pieder pie Vienotības cilvēkiem ,un to pierāda šis augšminētais citāts. JL metode:ar pirkstu parādot ,cik citi ir lieli cūkas ,taisa balto PR uz nevainīgo JL Dombrovski JakAns noteikti nebūtu žēlojis JLDombrovski,tātad ,secinājums:tas ir tikai JL cilvēks
viņi jau sen viena partija
v
freimani, beidz tēlot glupu.
Šampēteris
Š
Ja abi būs vienā maisā, pietiks ar vienu ķie'geli !
:)
:
Ņemot vērā, ka Rīgas Domē TP biedri ir SC frakcijas konsultanti, palīgi un padomdevēji, bet LPP - ciešākie idejiskie domu biedri, acīmredzot tiek formēta jaunā Saeimas koalīcija (arī pēc vēlēšanām): SC + LPP + TP. Tas tikai attiecīgi jānostiprina. Šķiet, tiek gatavots scenārijs, kad kā tautas vairākuma vēlmju paudēji vienotā ierindā un savstarpēji viens otru atbalstot uzstāsies Muižniece, Kabanovs, Pētersone, Cilevičs, Segliņš, Jaundžeikars, Golubovs, Krauklis, Šlesere u.c. Īsti internacionāla līdzbiedru kompānija.
LVD
L
Un nemaz nav pārsteidzīgi - arī zagļiem jāapvienojas, lai veiktu kādu lielāku noziegumu, vai ne? Sak, ja nevar viens, varbūt barā būs vieglāk.. Valsts un ekonomiskā situācija tiem ir pie vienas vietas, tas nu ir skaidrs pēc pēdējos gados sasolītajiem un paveiktajiem darbiem.. Bet nu, savas kabatas labad var mēģināt to valsti atkal kaut kā apkāst, ja nu izdodas?
garāmejot
g
Uh, kāds juteklisks struamējums...Ja driskt tā pataujāt, kāds ir Ošleja piedāvājums? Nu par lata devalvāciju mēs jau esam dzirdējuši, starp citu, pirms pāris gadiem Ošleja kungs slavināja dramatisko inflāciju, nu kas vēl ir viān azotē? Drošs un par sevi pārliecināts skats TV kamerā ? Cits nekas nav ne red;zets, ne dzirdēts.. A-u-ū, Ošleja kungs ,kur ir jūsu dižās idejas, iztiekot bez stāstiem par devalvāciju kā panaceju?
par scp
p
jo biežāk J. Ošlejs "piedalītos" tādās sanāksmēs, jo vairāk Ošleja izglītotu cilvēku būtu... vēlreiz saku - salīdzini SCP un TP līdzīsnējās ekonomiskās vadlīnijas un tad tēlo gudrīti ... pēc gada prognozēju, vairākums Latvijas meinstrīma uz Ošleja piedāvāto skatīsies kā uz pieņemamu risinājumu...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas