Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Zivtiņš: ieguldījums satiksmes drošībā ir milzīgs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zivtiņ
z
Viens gulošais policists dod simtreiz lielāku ieguldījumu ,izdari secinājumus!
Vecis
V
Bet kāda daļa tur CP? Es neredzu pilnīgi nekādu ieguldījumu un pamatu zivtelei lielīties! Vienkārši krīzes laikā mazāk cilvēku, aktīvākie ir darbā ārzemēs, mazāk auto, mazāk skriešanas, līdz ar to mazāk avāriju un līķu. Plika aritmētika, Zive, nav nekāda CP ieguldījuma!
Nepiepildītās ilgas
N
Mani Tu aplauzi vecīt ar savu trako ideju veikt uz ceļiem mobilās tehniskās apskates. Tad nu es ieraudzīju, kāds Tu patiesi esi - tipisks jā...is, kurš grib ap...t cilvēkus par visiem 100%. Tad nu paliec ar gribot ar savām nepiepildītajām ilgām pēc lielākas varas.
Ministry of Truth
M
Tie nav autoceļi un tā nav policija. Pagaidām nav ne viens, ne otrs.
ronija
r
Zivtiņam vajag aizbraukt uz Igauniju - tad redzēs, kā tikt vaļā no korumpētiem policistiem. Tur šīs problēmas jau sen nav. Mums tā sistēma izskatās izpuvusi, kā padomjlaikos. Reiz kāds ,,postavojs,, jau pasen stāstija, ka naudiņā jādalās ar augstakstāvošajiem, citādi rādaru nedabūsi, būs uz ceļa plikām rociņām jāstāv un tamlīdzīgi. Par drošību uz ceļiem Zivtiņam vajadzētu aizbraukt uz Lietuvu! Braucu te pa Šauļu - Palangas maģistrāli - krustojumos ātrums tiek ar zīmju palīdzību samazināts uz 70, ir zīmes ar melnajiem punktiem, paralēli autoceļam daudz kur sabūvēti veloceliņi, gar mežu drāšu žogi, lai zvēri neskrien ārā un brīdinājuma zīmes pirms stacionārajiem ceļa rādariem! Tā kā viss ir, leiši un igauņi rullē! Nezinu, kur tad Zivtiņš saskata tos lielos ieguldījumus ceļu drošībā??? Katru dienu braucu, kaut kā nevaru samanīt!!!
janka
j
visvairak kukulus nem policisti krievi-zinu pec pieredzes.
Zivis pust no galvas
Z
Kas notiek ar alkohola lietosanu sabiedriskas vietas? Ne kas. Tauta dzer, bet Zivis kluese. Zivtinam izdevigi, ka tauta dzer un ozeras.
Zivis pust no galvas
Z
Kas notiek ar alkohola lietosanu sabiedriskas vietas? Ne kas. Tauta dzer, bet Zivis kluese. Zivtinam izdevigi, ka tauta dzer un ozeras.
Jūras Mandarīns
J
Nu, pastāsti, lielībniek Zivtiņ, kur ir un ko tagad dara tie CP virsnieki, ko paņēma Ādažu apkaimē par radaru piegriešanu, cik vien ienāca prātā? Vēl būtu labi dzirdēt, cik ilgi Bernāts & Co izdomās pārkāpumus regulārajā RVR/Elkor barotavā? Apturēt nekauņas vismaz tur varētu ar pāris ne pārāk dārgām videokamerām, -- ne tikai braucējiem vajadzīgi radari, videokontrole vajadzīga pašu "CePešnieku" glumajiem izcilniekiem.
trusis nejaukais
t
jā zivtiņa, noķēra mani tavējie dzinējsuņi! es varu ieteikt vēl labāku veidu kā sasniegt rezultātus, proti, ierobežojam ātrumu visā valstī un izmainam CSN, ka apdzīt nedrīkst visā latvijas teritorijā neatkarīgi no zīmēm. garantēju fenomenālus rezultātus.
Opis
O
Man šķiet,ir saradies daudz to strēbēju pie tās liesā budžeta bļodas,arī tas kantoris kurā ielīdis zivtēns,kam tas ir vajadzīgs?Abi labi ar to šļupsti no CSDD kurš pie Neldas noparkojās tā ka dzeltenā strīpa palika starp riteņiem,žel nebija fočuka.
advokāts
a
viņš ļoti gribēja kļūt par policijas priekšnieku,bet garām
Juris
J
Šādam pogu spodrinātājam , patiešam ,laiks atpūsties un pārdomāt . lai ņem kaut sniega lāpstu un iet sniegu pašķūrēt :)) No tā ieguldījums būs patiešām lielāks .!!!
Jēpis
J
'Priecāties jau ir pamats : vairāk nekā 200 līķu jau ir.
Labvēlis
L
Cik jau nu tur policijas nopelns pie avārijas skaita samazināšanās cik krīzes ietekmē samazinājies transporta līdzekļu skaits uz ceļiem, cik paši palikuši prātīgāki. Bet, ja runā par korupciju, tad tik zema līmeņa korupcija kā ceļu policijai tā vispār nav problēma no valstij radīto zaudējumu viedokļa. Reāla problēma ir augstākā līmeņa korupcija, kā piemēram, Latvenergo, kā piemēram, dažādu Latvijai neizdevīgu likumu pieņemšana, vot tur ir reāla problēma, tā līmeņa korupcija ietekmē ekonomiku un mūs visus gan paaugstinātu tarifu, gan sačakarētas ekonomikas veidā. Tur zaudējumi mērāmi miljonos. Bet ceļinieka piečuks vai čiriks, tas ir spļāviens jūrā. Sodu par korupciju vajadzētu noteikt adekvāti zaudējuma summai. T.i. par miljonu un simtiem tūkstošu korupciju 15-20 gadi cietumā, par piečuku - nosacīti un no darba ārā. Tā būtu taisnīgāka sistēma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas